Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Відповідь: Свідки

приклад-то приклад,але це не життєво важливі органи,а я говорю про те що може врятувати життя...зрештою все таки поясніть чому,бо попри приклади все рівно не доганяю...
    Що поганого в тому що ми синові вливали кров напряму від тата?

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

а може вам час поцікавитися предметом?
    подивіться для початку документальні фільми від бібісі про складники крові, після чого про те, як вирішуються питання з кров’ю у медиків не з кам’яного віку....

якщо вам тяжко фільми ці знайти, я можу їх викласти...

3. Coffe13

я питаю не про фізичну сторону цього питання,а про біблійну.Що до фізичної знаю аргументи "за" і "проти".

4. Олена_ua

Олена_ua Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  5. duncan

ви знову повертаєте розмову в конструктивне русло!.. [​IMG]
    ви молодець....
    а те, що "освячується Христом" вирішили ви самі... [​IMG]
    ще моя бабця, яка мала щодо релігії досить іронічний погляд, казала: тебе би в попи віддати -- біди (фінансових проблем) би не мав....
    навіть на повному серйозі цікавилася якоюсь там семінарією у, здається, вологді.....
    це була середина 80-их.... [​IMG]

6. Coffe13

Дякую...але що відповіді я не діждусь?Як тре трохи часу,щоб спитати то я почекаю,але дуууже хочу почути аргументи.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тре часу, Пупер мусить у наглядача запитати.

8. mavka

mavka Well-Known Member

Чому ж, я відповіла Вам, ще дала лінк. Ось цікаву штуку можна зауважити, займаючись пошуком потрібної інформації - мало українською.
    виглядає, що не користуючись іншомовними джерелами українець потрапляє в такий своєрідний вакуум. й вариться у власному соці. :)

давайте перевіримо!
    от, наприклад, що стосується даної теми "Як формувалася книга, котру тепер називаємо Біблія?". Напишіть, Ягуаре, з чого складається Старий Заповіт, чи в тому ж самому порядку зкомпоновані книги в євреїв ;),
    скільки років він будувався , скільки приблизно людей його писало (серед них навіть одна жінка була, чи не так ?) :) :rolleyes:
    Потім перейдіть до Нового Заповіту.
    Напишіть, бо всім цікаво!, скільки років він формувався. А особливо, про Синоди. Де , коли, (для цього Вам потрібно буде словник, бо українською інформації майже нема, але це значить, що вона є, й дуже цікава, повірте! )

забере не одну ніч, але чи не краще мати на цьому форумі 5 глибоких й змістовних дописів, як колись, ніж півтори тисячі за добу часто пустопорожніх :8:sad:моя приватна думка) :shy:

Ви не вважаєте себе арійцем, це Ваше право. але географію знати - ваш обов"зок, коли й Ваша ласка... :) :) :) де були перші Синоди, на території якої теперішньої країни ?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ліля, Ви просто не в курсі. У СЄ є старійшини і наглядачі. Це все одно, що коли б Пупер мені сказав: Мих мусить у священника запитати...

10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Я в курсі. Пупер не належить до СЄ. І нікого не питає. Він вам свої знання говорить.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

якщо свої - значить флудить... гілка ж називається як?:D

12. JaguaR

JaguaR щасливий

Мавко, на бiльшiсть запитань можу дати вiдповiдь,- дiзнався, доречi, з україномовних джерел. Але якось не бачу сенсу це робити у темi про свiдкiв.

• Подобається Подобається x 2
  13. mavka

mavka Well-Known Member

я теж. тому запропонувала Вам відкрити нову гілку.

14. JaguaR

JaguaR щасливий

Я так зрозумiв, що Ви хотiли б поставити пiд сумнiв Книгу Книг. Я знайшов цiкавий факт- данi математичного аналiзу Бiблiї: у кожнiй стрiчцi, главi, книзi i, взагалi, у цiлiй Бiблiї, закодоване певним чином число "7", яке є символом повноти. Чим не фантастичний захист вiд пiдробки? Та ще й враховуючи те, протягом скiлькох рокiв i скiлькома людьми Вона була написана. Це лиш свiдчить про те, що вона дiйсно писалася пiд натхненням БОГА.

Додано через 25 хвилин
    Дякую за пропозицiю, але по-перше створивши тему, треба за неї вiдповiдати, а я не експерт по Бiблiї, лише цiкавлюсь нею.

15. duncan

тим паче незрозуміло, що ВИ тут робите, адже про свідків ви хіба чули.... [​IMG]
    що стосується моєї відповіді для пані Coffe13, то я не коментую поки що тому, що не встиг знайти відповідну інформацію...
    я ж не можу собі дозволити таку легковажність, щоб взяти з вас приклад і писати перше-ліпше, що в голові з’явиться.... [​IMG]

ги...

16. Coffe13

А де можна таке почитати?якщо можна вкажіть назву книжки чи статті,чи зсилку будь ласка...дуже зацікавило.

Додано через 2 хвилини
    звичайно я зачекаю,тільки не забудьте :)

17. duncan

п’ять років тому звучала ця інформація по радіо "наше".... [​IMG]
    там була така передача про шпигунів та манію переслідування...

пані Coffe13, ви цікавитеся містикою?!..

18. Coffe13

Містикою взагалі то ні,але мені цікаво майже все,що стосується біблії.Вважаю за потрібне (для себе) розглянути всі можливі сторони цього питання,а потім робити свої висновки.

19. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Оригінально...

20. duncan

банально, але правдиво...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)