Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Свідки

Ех, Мавко.... Думаєте, відкрили Америку? У Бога є багато імен і це є в наших книжечках... не знали?

2. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Мавко,і хоч це не є мова оригіналу, класно бути в пошуку істини. :)

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Щоб зрозуміти християнство, християнином тре стати. Жоден атеїст чи іновірець не зрозуміє суті, єдине, що він може - це читати Святе Письмо і більше нічого.

• Подобається Подобається x 3
  4. Coffe13

ви питаєте:

і самі даєте відповідь:

Але ж істиний Бог - ЄДИНИЙ,ПРАВДИВИЙ,ІСТИННИЙ,ЛЮБЛЯЧИЙ...

5. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

власне....

і, по-моєму, дискусія щодо "правильності свідків Єгови" себе вичерпала....
    ну, хіба з’явиться ще якийсь пан з "цпш", то можна буде його послухати.... [​IMG]

6. Coffe13

Всі при своїх...галовне в мирі,нє?Дякую за задоволення в дискусії :)

• Подобається Подобається x 2
  7. shtyrmovik

shtyrmovik Member

Відповідь: Нами Володіють МАЯТНИКИ, але без них людство не знає як жити...

Скажіть мені таку річ: чому церква має щось проти свідків Єгови і навпаки? Дуже це мені цікаво що тут скажуть )))))

8. Forpost

Forpost Стоїк

• Подобається Подобається x 2
  9. Coffe13

Матф.5:9 Блаженні миротворці,
    бо вони синами Божими назвуться.
    Torro,в мене складається враження,що ви читаєте слова,а в зміст не вникаєте,або вельми бажаєте кого небудь лиш би вколоти...
    P.S.Знаєте що дано не дано бику?..ЛЮБИТИ...

10. SatYr

SatYr Well-Known Member

По-перше, про яку ви говорите істину. По-друге, як ви можете стверджувати що це є істина не читаючи мовою оригіналу. От деколи кіно дивишся і переклад такий поганий(особливо мені не подобається коли переклад накладений і чути тихо англійською мовою, перекладаючи її отримаєш зміст деколи зовсім інший ніж той що чуєш у перекладі).

І по-третє пане Мих'у, обговорюючи схоже питання і говорячи про пошук істини ви ніц не ставили, а в даному випадку ви плюсика поставили. У вас бачу істина одна.
    Хоча я бачу ви мудрі речі пишете, про те що не можна пізнати, про те що потрібно вести конструктивну розмову. Але, власне, далі слів ніц не заходить. Одні малі цитати. Які можуть мати різні контексти, це не є коректною і чіткою розмовою. А йти до такого рівня і спілкуватись з вами на рівні "а я вгадаю мелодію за три ноти" немає змісту.

Цікаво, а що тварини на мають здатності любити? Чи то у біблії є вірш, що повідає, що бики не мають такої здібності.

(Вiд Матвiя 5) Джерело http://www.ukrlc.org/bible/new/4_Jevangelie/Matthew.htm
    А тут взагалі йдеться про те як хтось сином божим стане. То що вони будуть часткою Бога, по аналогії з Ісусом, який для традиційників є таким(тобто 1 з троьх проявів бога чи частин(складових)) ?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Класика... Як можна два вислови, які немають жодного відношення одне до одного злити воєдино.....блукаєте у трьох соснах....

Додано через 4 хвилини
    Розсмішили.... якщо для вас Біблія, написана під впливом Святого Духа і кіно - то є то саме......
    Ви ніколи не зрозумієте святе письмо. Ви можете його читати, вивчити повністю його напамять, але якщо не почитаєте його духом, а не тільки розумом, то ви нічого не зрозумієте. Якщо ж Ви хочете все ж читати розумом лише, візьміть фізику, чи математику... користі буде більше.

Додано через 25 хвилин
    :D :D :D :D

Додано через 26 хвилин
    Тай йдеться про родовід Ісуса... читайте уважно.

12. Forpost

Forpost Стоїк

ось так попи навчають своїх прихожан, що у тих каша -малаша з цитат з Біблії ,катехезису, молитовника ,і шкільного курсу географії про орієнтування на місцевості

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

а вас не вчили?

14. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

І всетаки, як ставляться шановні Свідки Єгови до книги Р.Франца „Криза сумління", яку можна скачати тут http://apologet.narod.ru/apologetika/oglavlenie/svidetely_iegovy.htm , все-таки він був в керівництві Організації,очолював одне з відділень, і його висновки набагато вагоміші, ніж критика нас, цілком зовнішніх до Організації Свідків Єгови.

15. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

я не свідок, але ніяк не ставлюся до книг, на яких заробляють гроші....
    тим паче, викладених на "народі"...

16. SatYr

SatYr Well-Known Member

Ще раз стояли чіткі питання на котрі немає відповіді. А йде незрозуміла демагогія. Прошу пояснювати свої терміни. Якщо ви так про то знаєте, прошу навести коли ви прибуваєте в "дусі", коли то на вас сходить благодать, і тд.
    То по-преше. По-друге, кіно це є рухливе зображення із озвученням. Якщо воно має певні ознаки, якими я наділяю мистецтво(власне Я, що є МОЄЮ думкою, котра в деяких випадках не має протиріччя із думками інших людей). Це вже більше у традиційників іде поєднання кіна, музики, літератури і тд, причому тільки ту котру дозволяє верхівка. Тобто те що є єресь, чи сатанинське, чи язичницьке, чи мусульманська, і тд.

Про родовід йшлося у першому розділі.
    Тому, ВИ, мусіте добре читати а не вчити інших. Чітко пише СТАВ НАВЧАТИ, а не про родовід свій плести.
    Вiд Матвiя 5
    Джерело http://www.ukrlc.org/bible/new/4_Jevangelie/Matthew.htm
    А далі по тексту НАВЧАННЯ, а не родоводу йдеться :
    Прошу пояснити чітко цей момент. Тобто у Ісуса будуть брати і сестри? Якщо так, то який вони будуть мати статус - частки Бога, нижчих напівбогів, янголів, ...
    Це ваші відповіді смішні. Якщо не знаєте так і пишіть : не знаю, то догма, і вам простим парафіянам того не осягнути. Або ж так : Шляхи Божі не звідані.
    ЗІ: народна мудрість - сміх без причини признак дурачини.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Цитата:
    9 Блаженні миротворці, бо вони синами Божими стануть.

Якщо синами, то чому братами і сестрами.... я вже не сміюся, може я шось пропустив у цьому житті.... просто цікаво, як сини можуть бути одночасно братами і сестрами?

Додано через 54 секунди
    молодчини, а не дурачини.

Додано через 1 хвилину
    та не треба було посилання подавати..., а то я туди пішов, а там перша глава.

18. Forpost

Forpost Стоїк

SatYr не псуйте собі нерви ,ту словесну еквілібристику Мих ніхто не приймає до уваги

19. Coffe13

Істина є істина і кожен за своє життя приходить до своєї...

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

у мене від бесіди нерви не псуються, а у вас?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)