Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Свідки

Чвари, чвари завжди є будуть і були, а саме 1054 р є роком розколу. Тому коли кажуть, мов у 988 році було введено Православіє, то це не правда, було введено християнство на Русі.

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Футбол. Несмачний розповів, чому не співає гімн України

champion.com.ua, 25.02.07 19:00:22
    Під час матчів чемпіонату світу з футболу в Німеччині та й після товариських ігор збірної України більшість українських уболівальників задавалися запитанням, чому всі гравці під час виконання гімну тримають руку на серці і навіть дехто співає гімн, а хтось намагається це робити, плямкаючи губами, а захисник Андрій Несмачний - це все показово ігнорує. Виявляється, що вся справа в релігії. В інтерв`ю програми "100% Динамо", яка виходить на телеканалі "Мегаспорт" Несмачний розповів наступне.

"Вся справа в тому, що я та мої батьки вже давно є Свідками Ієгови. І наша релігія не дозволяє нам возвеличувати будь-кого, а тим більше прапор чи гімн, чи тримати руку на серці. Вся честь і слава належить Богу, тобто Ієгові. Я не хочу робити те, що роблять всі", - сказав Несмачний.

Також лівий захисник "Динамо", який нині відновлюється після травми, розповів про подробиці свого невдалого переходу в "Блекберн" і про те, що англійці вибачилися перед ним.

"Я пройшов медогляд в "Блекберні" і мені сказали, що я на 100% підхожу клубу. Пізніше вже у "Динамо" прийшов факс, де "Блекберн" вибачався переді мною та київською командою за те, що зірвався мій трансфер, оскільки замість мене вони придбали лівого захисника із "Ліверпуля".

3. Блаженний

Блаженний Well-Known Member

Любий друже Locke, ми, блаженні: “БЛАЖЕННІ ж і ті, ХТО СЛУХАЄ БОЖОГО СЛОВА І ЙОГО БЕРЕЖЕ!” (Лк.11:28), з Вами на сто відсотків солідарні і підписуємося під кожним Вашим словом. Дійсно, треба "дотримуватися БОЖИХ ЗАПОВІДЕЙ", Які людству приніс у Своїх ВИСЛОВЛЮВАННЯХ ХРИСТОС, ЦИТУЮЧИ БОГА: ”Наука Моя – не Моя, а Того, Хто послав Мене.” (Ів.7:16). “Бо від Себе Я не говорив, а Отець, що послав Мене, - то Він Мені Заповідь дав, що Я маю казати та що говорити.” (Ів.12:49). А ось доказ того, що Ісус Христос є тією Живою Заповіддю, іншими словами – Живим Словом Божим, Живим Євангелієм, Живим Духовним Кодексом християнина: “І відаю Я, - каже Ісус, - що ЙОГО ота ЗАПОВІДЬ – то ВІЧНЕ ЖИТТЯ.” (Ів.12:50). “По правді, по правді кажу вам: ХТО ВІРУЄ В МЕНЕ, - ЖИТТЯ ВІЧНЕ той МАЄ. Я – ХЛІБ ЖИТТЯ!” (Ів.6:47,48). “СЛОВА, ЩО їх Я ГОВОРИВ вам, ТО ДУХ І ЖИТТЯ.” (Ів.6: 63).
    Люди ж помилково вважають по сьогоднішній день, що "ХЛІБ ЖИТТЯ" є у висловлюваннях Мойсея – в так званому законі Мойсея, не звертаючи абсолютно ніякої уваги на наступне попередження Ісуса Христа: “НЕ МОЙСЕЙ ХЛІБ ІЗ НЕБА ВАМ ДАВ, - Мій Отець дає вам Хліб Правдивий з неба.” (Ів.6:32). “Я – ХЛІБ ЖИТТЯ.” (Ів.6:35). Дотримуючись Мойсеєвих передань, вони, не усвідомлюючи, знівечили цим Слово Боже: “Так ви ради передання вашого знівечили Боже Слово.” (Мт.15:6). За те, що ці особи дотримуються людських заповідей, замість того, щоб дотримуватися лише виключно Божих Заповідей – ВИСЛОВЛЮВАНЬ (ЛОГІЙ) Ісуса, Христос їм дорікає, даючи таким чином їм справжню назву: "ЛИЦЕМІРИ! Про вас добре Ісая пророкував, говорячи: “Оці люди устами шанують Мене, серце ж їхнє далеко від Мене! Та, однак надаремне шанують Мене, бо НАВЧАЮТЬ наук – ЛЮДСЬКИХ ЗАПОВІДЕЙ”. (Мт.15:7-9). "Занехаявши Заповідь Божу, передань людських ви тримаєтесь: обмиваєте глеки та чаші, і багато такого подібного й іншого робите ви. Спритно відкидаєте ви Заповідь Божу, аби зберегти своє передання." (Мр.7:8,9). Як ми бачимо, Ісус називає їх ЛИЦЕМІРАМИ, і це – закономірно. Адже хвалячи вустами Христа, вони в той же час нехтують Ним, як Єдиним Учителем і Наставником: "Один вам Учитель… Один вам Наставник, - Христос.” (Мт.23:8,10), і дотримуються людських заповідей, передань, обрядів і т. п. Якби людство дотримувалося б лише виключно ВИСЛОВЛЮВАНЬ ХРИСТА, то не було б стільки "християнських" організацій, а була б сьогодні ОДНА ОРГАНІЗАЦІЯ БЛАЖЕННИХ (ЩАСЛИВИХ) ЛЮДЕЙ НА ЗЕМЛІ – БЛАЖЕННИЙ СВІТ, або іншими словами - ЦАРСТВО БОЖЕ! Воно, на щастя, так і буде: всі ці секти, патріархати і т. п. піде в небуття, бо Христос прорік: : “І Мій Голос почують вони, - і буде отара одна й Один Пастир!” (Ів.10:16). На жаль, лицеміри роблять все можливе, щоб не дати людству об’єднатися в одну Земну організацію на чолі з Одним Духовним Лідером, Одним Учителем і Наставником, Одним Пастором – Ісусом Христом. Ісус їм за це дорікає: “Горе ж вам, книжники та фарисеї, ЛИЦЕМІРИ, що перед людьми зачиняєте Царство Боже, - бо й самі ви не входите, ані тих, хто хоче ввійти, увійти не пускаєте!” (Мт.23:13). А чому вони так роблять, хто їх спонукає до цього? Христос їм прямо вказує: “Ваш батько – диявол, і пожадливості батька свого ви виконувати хочете.” (Ів.8:44).

4. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

мих, вибачте, для чого було наведено такий факт?..
    оце "такий-сякий", гімн не співає...
    бо свідок...
    і це найгірше?..

5. Danilo

Danilo Well-Known Member

Ну що тут можна додати. Мабуть йому наказали у секті:-Повинен привести усю команду, усіх 11 людей та тренера, працюй." :D

Це жарт, а ось правда в тому що моїй знайомої запропонувала однокласниця роботу у банку. А вона поспілкувалася з іншою однокласницею. Та каже таке:- Мені теж пропонувала посаду та непогану зарплатню, як для початку. Але там в тому банку секта свідків Ієгови витісняє всіх хто не бажає бути членом. Адже з`явилися вакансії, шукають "добровольців" що б несли "десятину".
    PS Іноді краще було б співати.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чому сякий такий. Є як є, це не я придумав. А народ сам розбереться: вірно-невірно.

7. duncan

у свідків не схвалюється заняття спортом...
    тільки не "взагалі", бо спорт це добре, а "занадто"...
    щоб не робити з нього культ...
    щоб не довелося співати хвалу ще комусь крім Бога...
    хіба це не логічно?

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Несмачний видно вляпався з цим.
    Свідки, видно, пропагують космополітизм.

9. duncan

пан мих, підміна понять!
    що ж це ви робите?.. ;)

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хіба грати у Динамо - не займатися спортом??? Три тренування на день.
    Якщо це не спорт, то що таке спорт? Без вихідних, майже цілий рік. Чи там де гроші - не рахується?

11. duncan

отож...
    це справді великий спорт, саме такий, який свідки не схвалюють...
    а щодо "космополітизму" — це вже нісенітниця...
    навпаки, жоден свідок не поїде на заробітки...
    шанують свою країну, хоч і не погоджуються з усіма "правилами"...

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зрозуміло, у випадку з Несмачним гроші перемогли переконання.

Що до космопілітизму. Багато людей, шукаючи вигоду, вступають у різні течії, щоб наприклад виїхати у США, чи Канаду і свідки у цьому питанні - не виключення.

13. duncan

а яким чином "вступання до свідків" допоможе виїхати закордон?...
    :)

щодо несмачного — ви ж написали, що гімн не співає, на прапорі не присягає... :) :) :)

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

За совітів давали притулки, як таким, яких переслідують за свободу совісті. Багацько тоді виїхало.

15. duncan

пан мих, що це аргументи?..
    "багацько виїхало"...
    вже у гілці про упа такий "аргумент" був...
    треба було померти?..

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це вже інше питання. Ми ж говоримо про виїзд як факт, а не потребу.

17. duncan

ні, ми говоримо про ТЕПЕРІШНІЙ час...
    а зараз виїзду немає...

якщо це поодинокий випадок, який ви можете десь знайти — то це тільки підтверджує правило...

пс. аправославні та католики емігрують чи ні?.. ;)

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

З релігійних причин - ні.

19. duncan

:)
    лукавите, пан мих...
    хто говорить про релігійні причини еміграції?... ;)
    я кажу про еміграцію взагалі...
    свідки мігрувати не хочуть і не роблять цього, а православні чи католики?..
    так!.
    бо "хочуть жити краще"...

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви плутаєте дві речі. По-перше, кожен хоче жити краще і в тому нічого дивного нема. По-друге, саме свідків багато в США і Канаді, які виїхали з мотивів гонінь, свободи совісті. Є й такі, які ставали свідками, щоб в США виїхати.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)