Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: СЛАВА БОГУ ЗА ВСЕ!

ну видите, пояснили і навіт до консультанта дійшло,що Христос син (JHWH - ЯГВЕ,ЄГОВА, Саваот);Єгови , окрема ОСОБА ,а не частина триголового божества традиційників

• Подобається Подобається x 1
  2. консультант

консультант Дуже важлива персона

Відповідь: хто якої віри на форумі?... (коротко)

Але ж Ісус Христос казав:" Ви діти світла, працюйте при світлі, а темряву віддайте для темних". То чому СЄ збираються після заходу сонця. Я знаю, що священники після заходу сонця не хоронять, не хрестять і навіть шлюбу не дають...

3. консультант

До мене дійшло те, що до Вас і тепер дійти не може.Тiльки один Викупитель є,- IСУС. I ВIН БОГ! Кому ще не ясно? Це та сама Божа Особа Святої Трійці. Я шокований Вашою наївністю але й приємно вражений Вашою допитливістю...:)

4. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

може туму, що всього-на-всього Ісус так сказав?....
    чи це для вас не головне?..
    головне, що піп в церкві розкаже?... [​IMG]

5. duncan

я зрозумів: це у вас в крові....
    так би мовити, на генному рівні... [​IMG]

6. консультант

Даремно, потрібно дякувати Богу, що допускає нам такі випробування. Спілкуючись, ми укріплюємо свою віру, відкидаючи неточності, на які вказують наші опоненти ! Слава Богу й Господу нашому Ісусу Христу за те, що він є і терпить СЄ... !

Додано через 2 хвилини
    Бачу прогресуєте...:)

7. консультант

Ніяк не можу привикнути, що Ісус для Вас не головне. Тепер я розумію, чому Ви збираєтесь після заходу сонця. Світлі до світлих. темні до темних.
    Логічно й доступно. Дійсно, багато чого ще казав Ісус, що свідків не влаштовує, тому й вибрали Єгову, про якого майже не згадується, а Ісусове вчення відкидають. Видно на злодію шапка горить...

8. duncan

ви любите аналогії.....

ви в гості не ходите, мабуть......
    якщо такі бздури пишите....
    чи все таки ходите?....
    якщо ходите, то чому не віддаєте шану господарю будинку, а тільки його сину?

9. duncan

еволюціоную... [​IMG]

10. Kaff

Kaff Well-Known Member

Відповідь: Свідки

А я ось таке надибав у неті:
    http://www.antitotal.org.ua/index.php?s=news&p=publication&t=1177088572

Львівська громадська організація "Інститут дослідження тоталітарних релігій та релігієзнавства".
    Сайт призначений для популяризації результатів дослідження впливу на суспільство та особистість діяльності релігійних та релігійно-філософських течій, а також для просвітницької діяльності у галузі психології, соціології, релігієзнавства та інших суміжних наук

Яка Ваша думка?

11. duncan

спочатку у мене була думка прокоментувати написане вами, але побачивши посилання, я зрозумів, що це не дискусія.
    шо-шо?...
    цікава "контора"...
    я також можу таку створити; і стверджувати, що традиційники поклоняються невідомо кому....
    різниця тільки в кількості парафіян...

12. Forpost

Forpost Стоїк

Сергій ЖУРАВЛЬОВ в своїй статті показує себе ,яко сповідувач тоталітарної ідеології,і валить все з хворої голови на здорову.Мене не цікавить втручання держави чи традиційної релігії в моє особисте життя.В моє Богом дане право розпоряджатися своєю кров"ю(кров-душа-життя).Адвокат РОСЄ попереджує адміністрацію лікувального закладу про відповідальність за насильне переливання крові брату (сестрі) і якщо таке станеться ,то брат (сестра ) не будуть позбавлені спілкування зі збором.

13. Kaff

Kaff Well-Known Member

На сторінку натрапив випадково. А побачивши - виклав лінк і цікавлюся - яка у кого думка.
    Що це за такий "Інститут дослідження тоталітарних релігій та релігієзнавства" і хто там працює?
    Фахівці?
    Які вони - тоталітарні релігії? І які релігійні течії туди належать?

14. консультант

Слава Богу, що Ви, Пупере, є !

15. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

І коли ж ти її читав востаннє?
    Чи ти внутрішньо?..

• Подобається Подобається x 2
  16. JaguaR

JaguaR щасливий

ХРИСТОС воскрес!

Додано через 44 хвилини
    Torro, це всiм свiдкам притаманно перекручувати, чи тiльки Вам?
    Я написав JHWH, а не ЄГОВА, тому не варто акцентувати на останньому, бо правильнiше вимовляти цi чотири приголоснi ЯГВЕ. Але менше з тим. Iсая пророкував, що ДРУГА ОСОБА - ВИКУПИТЕЛЬ I БОГ, а не просто СИН. Ще й БОГ; нагадую, можливо Ви не зауважили. Так, IСУС- ДРУГА ОСОБА, рiзний вiд ПЕРШОЇ, вiд ОТЦЯ, бо ВIН СИН, але нiхто не казав, що ВIН ОКРЕМИЙ БОГ.

Тварина без особи, людина- одноособова(хоча буває роздвоєння особистостi, чули про таке? Двi особи в однiй людинi.), а БОГ ТРИОСОБОВИЙ, ТРИ ОСОБИ В ОДНОМУ БОЗI!
    I як би ви, свiдки, ставилися до когось, хто поважає вас, а не поважає вашу матiр i друзiв? Вiдомо, як, видно з ваших закидiв: "як ви, християни, поважаєте СИНА, а не поважаєте ОТЦЯ?" То як ви, свiдки, хочете царювати 1000р з ТИМ, КОГО не вважаєте за БОГА, не шануєте ЙОГО МАТIР i друзiв-святих? А ми, християни, шануємо i ОТЦЯ, i СИНА, i СВЯТОГО ДУХА

Додано через 9 хвилин
    ...i це шанування на кожнiй лiтургiї, у кожному благословеннi, а головне, в молитвi "ОТЧЕ наш" i у кожному знаку Хреста на нас, коли ми хрестимось в IМ'Я ОТЦЯ I СИНА I СВЯТОГО ДУХА. Звернiть увагу: в IМ'Я, а не в iмена,- наш БОГ один.

17. консультант

Воістину Воскрес !!!

• Подобається Подобається x 2
  18. Kaff

Kaff Well-Known Member

19. duncan

я думаю, що він вам сподобався, мабуть, отакими речами: