Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

Відповідь: Питання - відповіді на релігійну тему.

мабуть, ви її читаєте наскрізно, якщо тільки дві згадки знайшли....
    та нашо воно вам, можна в церкві послухати, що нема там ніяких слів Єгови, чи тільки всього-на-всього два....
    ага....
    про "великдень", про "івана купала".... [​IMG]
    скажіть, а ви Біблію читали?....
    в Біблії написано, що Ісуса Христа розп’яли і Він помер....
    ще раз питаю: ви Біблію читали?..
    справді...
    "Біблійні" слова: "з’їсти", "смертник", "хреститись".....

2. консультант

консультант Дуже важлива персона

" А щодо мене, то нехай нічим не хвалюся, хіба тільки хрестом Господа нашого Ісуса Христа, що ним розп"ятий світ для мене, а я для світу" -посл. св. апостола Павла до Ефесян. А Ви, Пупере" чим хвалитесь, невже стовпом...?:D :D :D

Додано через 5 хвилин
    Він не помер, а смертю смерть побрав і тим, що в гробах, життя дарував! Бачите, як погано, що СЄ не відвідують храм Божий. Ніби читають Біблію, а поняття не мають про смерть Ісуса ...

• Подобається Подобається x 3
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви забули... Сатана не спить і способи зведення з правди є різні так як у притчі про те, куди зерно попаде - не кожне дась плід.

• Подобається Подобається x 1
  4. консультант

"...розброївши влади й начальства, сміливо їх вивів на посміховисько, перемігши їх на хресті !"-посл. св. ап Павла до колосян гл.2. в.15.

То як, Пупере. згідно Біблії, Він помер. чи переміг їх на хресті /про стовп правду кажу там не пише/.

• Подобається Подобається x 2
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

а можливо розіпяти на палиці?

6. Zonder_ofecir

Zonder_ofecir Well-Known Member

Компрометують? Невже так легко їх скомпрометувати? До чого? Ця таємничість дуже дивує. Що вони приховують?

Пане пупере, можете дати хоча б якісь пояснення. Хочеться більше взнати про СЄ.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

ага, дочекаєтеся.... ніц невідомо....

8. Zonder_ofecir

Ви їхню біблію прочитайте!

9. консультант

Десь мій приятель Шрек пропав, ніц не дається чути... В нього підготовка набагато сильніша від Пупера. Думаю, Він дійсно можливо щось би й розказав, а так повний штиль, все зашифровано. Видно і Шреку наказано мовчати... От тобі демократія !

10. duncan

таке "типово традиційницьке" мислення.....[​IMG][​IMG][​IMG]
    Бог не вимагає ні "хреста" ні "стовпа"......
    ні ікон, ці п’ятиповерхових "церков", ні "хресних ходів"....
    та невже?.. [​IMG]
    не помер?...
    і не воскрес?...
    це щось новеньке!

Додано через 1 хвилину
    на палиці навряд чи...
    на стовпі -- так, адже Ісуса так і розп’яли....
    ви про свідків Єгови?..
    поправка: у свідків Єгови -- Біблія.......
    а у вас?...

11. консультант

Пупере, Ви знову піднімаєте мені настрій !:D Я бачу Ви дійсно не СЄ, а просто вирішили потренувати нас... :)

12. duncan

скоріше порозважатися з того, які бздури ви пишите про свідків...
    ви справді про них нічого не знаєте.... [​IMG]
    нічогісінько!

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ми робимо те саме, що Ви, бо поки що про світків Ви теж нічого не написали, одні бздури про католицьку церкву.

14. консультант

Видно Ви ще не все знаєте, тому і розважаєтесь, вважаючи інформацію про СЄ бздурами. Коли слухаєте Свідків Єгови, добре придивіться в яких вони окулярах. Якщо хтось з них має рожеві окуляри - це новоприбувші, якщо темні - це старожили, а якщо без окулярів - це випадкова людина...:D

Додано через 1 годину 18 хвилин
    Як не дивно але я знайшов офіційний вебсайт Свідків Єгови:

http://www.watchtower.org/k/rq/article_14.htm

Свідки Єгови взяли свій сучасний початок у 1870–х роках. Спершу вони називалися Дослідниками Біблії. Проте 1931 року вони прийняли біблійне ім’я — свідки Єгови (Ісаї 43:10).

Чомусь в Ісаї 43:10 від чого беруть свій початок СЄ взагалі не бачу, щоб там щось говорилось про Єгову.
    Цитую дослівно:" Ви свідки Мої говорить Господь, та раб мій, якого Я вибрав, щоб пізнали й Мені ви повірили, та зрозуміли, що це Я. До Мене не зроблено Бога і не буде цього по Мені ! Де ж тут Єгова...?:)

Додано через 1 годину 21 хвилину
    Правда на цьому сайті все таки хоч трохи є інформації про свідків Єгови.

15. Zonder_ofecir

Відповідь: Свідки

А ви знаєте? То поділіться з нами цими істинними знаннями!

16. duncan

достатньо прочитати 138 сторінок і ви зрозумієте... [​IMG]

17. консультант

З того всього я зрозумів, що згідно Біблії, Богом є Свята Трійця, Сином Божим - Божа Особа Святої Трійці - Ісус Христос, він же посередник між Богом і людьми. Крім того, СЄ кажуть, що трохи більше 100 тому появився ще один Бог - Єгова, про що вони свідчать. Мені цікаво Пупере, про що свідчите Ви, якщо Ви Єгову не бачили... ? :) Я ніколи не свідчу те, чого не бачу, а лише вірю в нього. Так само вірю, що Бог - Свята Нероздільна Трійця, Ісус Христос - Божа Особа, Син Божий, він же Бог, як і Бог - Отець і Бог - Дух Святий. Не свідчу, тому що побачити Бога і залишатись живим, згідно Біблії, не реально. Не розумію, про що свідчать СЄ...? Виходить їх свідчення фальшиві, тому що свідчать те, чого не бачили на відміну від традиційних християн, які ніколи не свідчать те, чого не бачили, а лише вірять !

18. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

1 Що було від початку, що ми чули, що бачили власними очима, що розглядали, і чого руки наші торкалися, про Слово життя,
    2 а життя з'явилось, і ми бачили, і свідчимо, і звіщаємо вам життя вічне, що в Отця перебувало й з'явилося нам,
    3 що ми бачили й чули про те ми звіщаємо вам, щоб і ви мали спільність із нами. Спільність же наша з Отцем і Сином Його Ісусом Христом.
    (1Iван.1:1-3)

19. duncan

[​IMG] я дуже радий, то чому ви тоді пишете різні "цікаві речі":
    оскільки в Біблії це Ім’я згадується багато і багато разів.....
    цікаво, чи бачили ви свого триликого бога?...
    ой, блін!...
    точно: бачили!!!
    це ж той божок, якого повсюди малюють, ліплять з глини і вирубують з камню....
    нагадує цікаву історію зі Старого Заповіту про тільця (ну, ви читали)... [​IMG]
    це правильно!...
    в трійцю, двійцю, четвірцю і тд, вірили протягом тисячоліть, то навіть Ісусова жертва і Його наука не повинна заважати в цьому.....[​IMG]

20. консультант

В тому то й справа, що не бачив, лише апостоли бачили, про що й засвідчили, тому я не свідчу, лише вірю в те, що написано в Біблії, в того, про кого свідчили апостоли і вірю, що Бог є.

І я радий, що Ви їх читаєте. Буде ще краще, якщо будете ще й висновки робити.

В тому якраз і є Сила Віри. Ми не шукаємо, на відміну від інших, різних новосворених божків, а віримо в одного, який був, є і буде перед всіма віками.

Додано через 4 години 43 хвилини
    Пупере, нагадаю Вам дуже простий приклад, який згадував вже не раз.
    Для прикладу : Скорик Василь Іванович - маємо три зовсім різні назви однієї і тієї ж людини але вона фактично одна і не має трьох голів, як Ви собі це уявляєте. Чи може Ви бачили трьохголову людину...?:) Як би ми до неї не звертались, чи по-прізвищу, чи по-імені, чи по-батькові, людина все одно розуміє, що звертаються до неї. Не знаю..., якщо Ви і вже цього не сприймете, то можете вважати, що я вичерпав по цьому питанні себе...:)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)