Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

Відповідь: Свідки

не факт!
    ви прив’язуєте слово "хрест" до Біблії, а його там немає...
    є слово "стовп"....

хрест як символ "традиційної" релігії ОБРАЛИ не одразу....
    спочатку була риба, як абревіатура грецькою мовою з кількох слів....
    хрест ВЗЯЛИ тому, що цей символ був відомий язичникам, яких палкою та обіцянками заганяли до нової державної релігії...

тому і почали перекладати слово "стовп", словом "хрест"...

Додано через 1 хвилину
    і справді смішно....
    ви користуєтеся підручниками з історії для п’ятого класу, щоб стверджувати, що там був "хрест"?... [​IMG]

• Подобається Подобається x 2
  2. Zonder_ofecir

Zonder_ofecir Well-Known Member

Бла-бла-бла. Водичка. Пупере у вас пальчики не болять друкувати такі речі? Бачу не один я прогулював школу:D . Ви б задумались чому вам вказують на підручники з п'ятого класу!:rolleyes:

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Навіть учні 5-го класу це знають...

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Доречі, крім СЄ, ніхто так не каже... така собі атсєбятіна.... Звичайно, свідки й не можуть знати, що Хрест був знайдений через багато років, через нього було багато оздоровлень і чудес... але за те не можна на них гніватися, вони ще молоденькі, а що від дєцка візьмеш?

• Подобається Подобається x 1
  5. duncan

та звичайно, по вашим дописам чудово видно, що ви школу прогулювали....
    слова "не я один", мабуть, означають, що навіть ті мінімальні знання з історії вам давали люди, які у свій час також школу прогулювали...
    я вас правильно зрозумів?...

пан ромко, пишу вашим стилем: "навіть учні 5-го класу російської школи знають, що українці -- це “брати менші” росіян"...[​IMG]
    крім того, що вам розповідали вчителі, тре ще свої -- хоч мінімальні -- висновки робити...
    і ви їх робите поступово...
    і я це знаю...
    інакше ви би й досі вірили, що упа -- "бандити", адже разом з тим, що вам розповідали про "хрест, на якому нібито розп’яли Ісуса", вам в школі розповідали і про "бандитів" упівців..
    чи не так?.. [​IMG]

чи не казав Ісус, що більше не буде пророків, не буде "чуд"?..
    звичайно, що дєцко скоріше повірить у байку-казочку аніж в істину, бо для розуму дєцка це важко... [​IMG]

6. Zonder_ofecir

Аналізи:D

Додано через 1 хвилину
    Ні !!!

Додано через 5 хвилин
    Оооооо. Бачите пупере як легко вас переконати!!! Зараз ви впевнені що я постійно прогулював школу. Хоч чули це тільки від мене і склали свою думку з одного джерела. Можливо вас СЄ так само навколо пальчика водять?

7. duncan

пане, за такі слова можна і попередження отримати.... [​IMG]
    ви праві щодо цього: мене переконати дуже легко, якщо є інформація змістовна і правдива...
    в тому, що ви школу прогулювали -- я переконався легко... [​IMG]
    уточність, будь-ласка, тільки середню прогулювали, чи також церковно-парафіяльну?.. [​IMG]

8. Romko

МУЧИТЕЛЬСТВО
    Распятие
    КРЕСТ
    Всі неправі,а свідки вздріли істину?

9. Zonder_ofecir

А що з дитини не можна аналізи взяти? Я не мав на увазі конкретно вас.

Додано через 10 хвилин
    В нас такого немає!!! Тому можна вважати що цю я взагалі прогуляв.

Те що є факти прогулів школи, це визнаю. Але одне знаю точно що життя мені провело таку школу що з жодною з шкіл це не порівняється. Багато чого я навчився по вчинках ближніх. І те що я бачу в католицькій церкві мені імпонує цілком, тому що найголовніше для мене людина а не її вчинки. А те що ви показуєте всю гріховність, недопрацювання і недоліки, так це якось не з любові до ближнього. Проблеми існують в кожні громаді!!! Немає людини без гріха, тому в котре нагадаю про колоду. А те що ви так категорично впевнені у непомильності вашій - так це відштовхує. Послухавши вашу впевненість у правильності СЄ, так мені взагалі не хочеться навіть думати про СЄ, не те щоб приєднатися до них.

10. duncan

довгі, довжелезні роки ВСІ вважали, що троя -- це байка і її не існує...
    страшенно довгий час ВСІ вважали, що земля плоска...
    неймовірно довго ВСІ вважали, що америку відкрив колумб....
    продовжувати?

це добре, що ви визнаєте, що у вашій громаді є проблеми...
    не сперечаюся, у всіх решта громад також є проблеми...
    чи є вони у свідків?...
    ТАКІ проблеми, як у "всіх" громадах?...
    я такого не бачив...
    є одна проблема: агресивність у ставленні до свідків Єгови з боку: влади, попів та науськаних ними парафіян, "неофітів" різного роду тощо.....

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

хіміки у свій час казали, що з іншого металу можна зробити золото, аж поки не зрозуміли, що це утопія, хоча їм про це говорилося...

Додано через 1 хвилину
    я й не говорив про пророків.... причому тут....

Додано через 3 хвилини
    правильно, а СЄ і є тою дитиною по віку, по відношенню до традиційної церкви.

Додано через 4 хвилини
    неможливо, бо ви не шукаєте істину, а наперед знаєте, що Ви є праві і то вам не дає знайти істину.

12. Romko

Цураючись хреста свідки явно показують, що не Христові вони учні:

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

5 балів!

14. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Пупере, шановний, не потрібно так емоційно:) Історія Церкви перших трьох століть відома – як історія переслідувань, мучеництва перших християнських громад, тут ніякого секрету немає, для чого заперечувати очевидні речі? Християнські общини почали виникати зразу після проповідей апостолів, іх об"єднувала одна віра, одне джерело освячення через рукоположення, хрещення, ламання хліба. Рукоположені єпископи перших десятиліть проповідували усно те навчання, яке вони почерпнули від апостолів, тобто святе Передання. Ми знаємо апологетів Церкви перших століть - Орігена, Тертуліана, Іринея Ліонського, знаємо імена всіх єпископів Риму, багатьох мучеників перших століть.Організації СЄ і Керівної Крпорації тоді ще не було...:)

15. duncan

хіміки?..
    може алхіміки?..

а ви в курсі, що з астрології виникла наука астрономія?...
    до традиційної?....
    можливо, і що?...
    Україна в порівнянні з російською імперією також має небагато віку, але чи це говорить про те, що російська імперія була правою, а Україна зараз ні, що тре зрову об’єднатися в "братню державу"?..

якби я "напред знав істну", то був би в традиційній громаді, бо там ви точно ніц не шукаєте...
    вам сказали "так має бути" і ви вірите в це....

16. Romko

Як би я особисто не ставився до офіційної церкви,для мене є основним
    "Символ Віри"
    Який свідки не признають.
    І ще

17. duncan

і справді, для чого ви заперечуєте НЕЙМОВІРНО очевидні речі: що ваша (одна і друга) громада мало схожа на на ті християнські збори, які були по смерті Ісуса Христа...

18. Romko

Чому ж Ви,Пупере заперечуєте очевидне - свідки не признають основних засад християнства?

19. duncan

мінус п’ять балів...
    обираючи язичницький символ сонця, ви самі показуєте, що не Христові ви учні....
    саме звідси "ноги ростуть", коли кажете, що "всі релігії -- одне", бо вводите в оману!..
    НЕ МОЖЕ Богові бути однаково, як його славлять, як Йому вклоняються!..
    інакше не потрібно було в Біблії чітко описувати те, що Бог Єгова хоче...

• Подобається Подобається x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

?????? ну тоді нічого не дивно. Раз Росія має більше віку.... нИма про шо говорити....

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)