Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Відповідь: Свідки

New Shrek, а ви конкретніше, і власне я не розумію, чому ви захищаєте свідків, чому вони вам симпатичні, в чому ваш інтерес? Якщо у вас є інші дані про те, скільки свідок щотижнево тратить на виконання релігійних обов”язків, поділіться, будь ласка.

2. Forpost

Forpost Стоїк

Електронна біблія
    http://jesuschrist.ru/software/go.php?sid=20
    якщо маєте бажання ,завантажте собі,дуже зручна штука
    Текущий адрес файла
    http://jesuschrist.ru/software/bqt5.exe

3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

можливо, частково ви маєте рацію...
    як кажуть, в сім’ї не без урода...
    АЛЕ! такі випадки поодинокі, наприклад, я справді знаю одну жіночку, яка не зовсім добре поводиться зі своєю дочкою: лупить і тд...
    але вибачте, справа тут не у вірі, а в холеричному характері цієї жіночки... (без чоловіка)...

решта, щодо "покинутих батьків" не витримує критики...
    "нормальні" батьки, які й в церкву мабуть не ходять хотіли "витягнути бідну дитинку з пазурів секти", бо "дитинка" не п’є не куре і не лається... хора!..

4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Знаю таку саму сім'ю. Батьки з ними не розмовляють, бо вони пішли до євангелістів. А до них не придрешся. Нічого поганого не роблять. А батьки впевнені, що діти у секті.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну шо з того, шо він не алкоголік?
    Коли він не православний і не грекокатолик.

• Подобається Подобається x 2
  6. duncan

по-моєму, є різниця між ритуалом "ходити до церкви, бо всі ходять" і "ритуалом" вивчення біблії і проповідування
    стати свідком...
    шановний, не говоріть дурниць...
    я вас поважаю за те, що ви спілкуєтеся українською, хоча й наслухалися нісенітниць від партії регіонів...

7. Liliyah Romanova

Ого, вже вірші пішли... :p
    Миху, сподіваюся, то був жарт.

8. duncan

отож бо й воно...
    я зі своїми батьками теж балакаю на цю тему...
    але... принаймні, вони поважають мою думку, я ж намагаюся по-троху переконати їх у своїй правоті...

9. Liliyah Romanova

Моїм батькам більше пощастило, але я то компенсую тим, що татові весь час мізки компостую тим, що він не може ненавидіти ворогів, бо то не по-християнськи. :)

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

:D :D :D
    То була така смішинка.
    Одна дівчина з села одружувалася з негром, ну і жіночки так обговорували молодого.

• Подобається Подобається x 1
  11. duncan

а кого ненавидить ваш батько?..
    американців?..

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Діти люблять по-своєму робити, бо вважають себе вже... ого!
    І лише, коли самі стають по віку такими ж, аж тоді появляється розум.

Який батько хотів би, щоб його дитина стала..... мусульманином, чи язичником? От Ваша реакція, Пупере? Чи не зхотіли с те взєти горєчого бука?

13. duncan

моїй малій тільки нещодавно минув рік... думаю, що ще рано говорити про бозю...
    але вже виховую таким чином, щоб у першу чергу думала головою, а не емоціями, хоча і емоції будуть (у років 13...)

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Е, Пупере. У річному віці дитина про Бога знає більше, ніж ми з Вами.

Але головою думаючи, можна і в мусульмани записатися, одне другому не завада, нє?

15. Liliyah Romanova

А як думаєш, кого він може ненавидіти?
    Раніше думала, що лише москалів, потім виявилося, що ще жидів, а тоді ще й поляків. І пояснюю йому, що Христос казав, що так і грішники чинять, а ми маємо інакше чинити. А ніц не дає, правда слів на оправдання в нього нема.

16. Liliyah Romanova

Типове мислення батьків, котрим здається, що їхні діти є їхньою власністю. А діти їхні - Божі. Нема в батьків права на власність. Лише на допомогу, підтримку і т.д.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Справа не у власності. Батьки відповідають перед Богом за виховання дітей. Я знаю, що мені говорили батьки у мої 20 років(коли їм було 40) і як я на це реагував. І от сьогодні мені 40. Я б тоді при сьогоднішньому розумінні реагував по-іншому.
    У 20 я любив рок, сьогодні мене ця музика не цікавить, хоча тоді здавалося, що це вічно. Йде переоцінка цінностей і хоча розуму можна осягнути швидко, мудрість приходить лише з сивиною. Ех, життя-життя, ти як блискавка. Ніщо у цьому житті немає цінності, крім тогО, що можна забрати в наступне життя.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо не секрет, з яких сторін Ваш тато, бо в мого, ну чисто таке ж ставлення, ну просто копія.:)

19. Liliyah Romanova

Та мій тато львівський.
    І наш парох також, а якось сказав, що наші вояки славили Бога зброєю, або що на Америку торнадо Бог напускає, бо то вони так багато нагрішили, що лиш на Божу кару заслужили.
    І де в тому всьому християнство?
    Я вам скажу, що хоч я дуже молода, але деякі речі розумію краще за мого тата. Так, батьки відповідальні за виховання дітей, але вони не відповідають за вибори своїх дітей. Це вже привласнення. Більше того, батьки навіть не розуміють, що вони на себе беруть більше, ніж треба. Навіть Бог не керує вибором людини, а дає їй право вибирати.

Вчора в одному док.фільмі сподобалося, як один батюшка говорив про ту, свободу, яку дає нам Бог. Згадайте двох розбійників на хресті. Один просить прощення у Христа і Христос каже йому, що ще нині буде з ним у царстві. Але Христос не обертається до другого розбійника і не агітує його, мовляв, що ж ти, сину, мовчиш; давай, усі втрьох підемо до неба. Ні, Христос дає йому вільну волю і ні слова йому не каже.

20. duncan

нормально...
    типовий львів’янин...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)