Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Zonder_ofecir

Zonder_ofecir Well-Known Member

Відповідь: Свідки

У вас є своя церква?:eek: :cool: Класно. Напевне і прихожани є? І місце зустрічі? Як називається?

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

"свята" католицька з папою на чолі.... [​IMG]

3. Zonder_ofecir

Zonder_ofecir Well-Known Member

римо-католики чув
    греко-католики чув
    святі-католики не чув. щось ви неправду пишете:no: то напевно якесь :download: з ваших вуст
    :D

4. duncan

та я розумію, що ви чуєте тільки те, що вам говорять...
    може ще й почитаєте?...
    наприклад, Біблію..... [​IMG]
    щоправда, там ані слова не сказано про вашу громаду.... [​IMG]

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

В Біблії ані слова немає про свідків Єгови.І про Рассела теж.
    Факт.

• Подобається Подобається x 3
  6. duncan

погано ви Біблію знаєте...
    "ви -- свідки Мої"...
    факт!..

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

та "заїжджена фраза" - словА з Святого Письма, свідку ви мій.

Додано через 3 хвилини
    От чому Пупер не знає хто такий Рассел.:D :D :D :D :D :D

• Подобається Подобається x 1
  8. Forpost

Forpost Стоїк

Злоба і ненависть, заливає очі апологетам традиційної релігії і вони не можуть навіть в Гуглі набрати ,як називаються будівлі у свідків .Там де збираються називається Зал Царства ,де живуть -Бетель,де навчаються на місіонерів-школа Гілеад

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Де ви побачили злобу і ненависть?

• Подобається Подобається x 6
  10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ги-ги...

• Подобається Подобається x 2
  11. Олена_ua

Олена_ua Well-Known Member

Може по собі судить?

• Подобається Подобається x 4
  12. консультант

консультант Дуже важлива персона

На золотого тільця я не претендую, тому що пишу про те, що існує століттями, а значить нічого нового не відкриваю людям. Зате СЄ напевно скоро отримають золотого тільця за свій артистизм, завдяки якому з кожним роком все більше збивають з вірної дороги маловірних християн, яким важко йти проти течії до Джерела, бо привикли, щоб їх тягнули на буксир. СЄ - це і є той буксир, який підбирає всіх слабодухих, обіцяючи їм коротшу дорогу до раю, яку ніби то недавно хтось з них проклав. От і спокушуються слабовольні та ліниві, сприймаючи лапшу, за істину. Що цікаво, колись вони взагалі не звертали уваги на Особу Божу - Ісуса Христа, а тепер складається таке враження, що тільки про нього й говорять. Ще трохи і про Єгову забудуть. Взагалі то без чудаків можливо й сумно було на білому світі...
    Казав мені місцевий СЄ:" А хто такий митрополит, я можу ним бути за 2-3 дні...". То про що можна ще говорити, як кажуть "без слів"... СЄ - це одні таланти-самородки, яких з кожним роком стає все більше. Можливо й правду вони щороку кажуть про кінець світу...? Такими темпами скоро на Землі всі стануть СЄ і наступить кінець світу та прийде Царство Боже.
    Добре, що маю кілька знайомих СЄ, може колись замовлять слово за мене, я вже й не такий поганий...?

Додано через 3 хвилини
    "Мої"- це чиї...? Невже Ваші, Пупере...!

Додано через 13 хвилин
    Пупер сказав !

Додано через 15 хвилин
    Ні, СЄ з Расселом на чолі !

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

З небіжчиком?

• Подобається Подобається x 4
  14. Омар Люлька

Омар Люлька Well-Known Member

Золоті слова! :)

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я Вас розумію.:) :cowboy:

16. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Ука не той лінк подала. Раз "історичну розвідку", то правдиву читайте.
    http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B2%D1%96%D0%B4%D0%BA%D0%B8_%D0%84%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%B8

http://www.watchtower.org/k/index.html

Можна би було говорити з вами на біблійні теми, але оці насмішки і негативні емоції смердять зневагою до всього і вся. Коли я зустрічаю в реалії таких людей, то просто розвертаюся і йду.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

де ви побачили негативні емоції і насмішки?

18. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Гуцулянко, я туди ж і подала. І посилання на сайт про Расела (той сам, на який Пупер взлостився) взяла саме на тій сторіночці внизу. Але там вгорі пише:
    Ознайомилася. В обговоренні саме історична довідка виявилася об'ємнішою, атже саме про витоки ні в "правильній" стантті на Вікіпедії, ні на сайті толком нічого немає, лише короткий абзац. Нічого там немає і про роль Расела, а саме цю тему ми заторкнули, і саме за цим я пішла шукати, ні про проголошення кінців світу, які не відбулися. Можете мені дати "правдиві" посилання на цю тему?

19. Олена_ua

Олена_ua Well-Known Member

Ось що знайшла в гуглі:
    Гуцулянко, скажіть: це нормально і де тут одно???

20. SatYr

SatYr Well-Known Member

Джерело http://www.watchtower.org/k/jt/article_01.htm
    З даного контексту я бачу, що промовляє Ісус, і в мене є дві думки щодо інтерпретації цього.Перша - це Ісус вказує, що це його свідки, а якщо так тоді, це вже 2 частини із 3 щодо трійці(не враховуючи святого духа). Друге - це Ісус говорить від імені християнського бога, але тоді він як жрець, чи то пророк, себто людина.

А ось за що я не люблю християнство, чітка відповідь :
    Джерело http://www.watchtower.org/k/jt/article_03.htm
    Вже видко по китайцям про розмножуйтесь то раз. А по прогресу про панування людини над природою, що не скажеш про деякі(прошу звернути увагу що власне ДЕЯКІ, а не всі) релігії воязици, де люди співіснували із природою і поважали її, а не будували хати з неї(церкви і храми) та не підкорювали її своїм законам.

Далі знову
    Тут сказано всі, але усе в нашому світі є обмежене, тобто має якусь свою межу, так і наша мати земля.

З цим я теж не згідний :
    В багатьох релігіях, навіть традиційна християнська релігія(церкви) визнають безсмертя душі.

А це мене, як математики та програміста, взагалі вбило(тобто задача немає розв'язку у такому випадку) :
    А тут
    мені взагалі слова пісні nokturnal Mortum згадуються "... пайді разкажи стаду овєц ...".

Цього я не зрозумів. Чи то до Христа треба молитись але казати жеби він отцю свому переказав, чи як.

А це вже явно починає суперечити вище написаному щодо смерті душі із тілом. Наскільки я розумію то спіритизм - це спілкування із духами померлих(єдине, що можливо врахувати це також спілкування із Духами, себто ангелами чи демонами)

А тут я взагалі розгубився :
    То хто є правитилем, чи то Ягве, чи то Христос, а ні то певне Сатана із Архемондом та Беліалом.

А ось це свідчить що всі інші "християни" не є правдивими і не потраплять до раю
    А ось тут вже зневага до інших релігій :
    Джерело http://www.watchtower.org/k/rq/article_02.htm
    А тут видко що святий дух це інструмент в руках бога.
    А дане висловлювання суперечить тому, що Ягве є єдиним творцем всесвіту. Коректно було б писати одним із творців(хіба дійсно скористатись догмою трійці :))
    Джерело http://www.watchtower.org/k/rq/article_03.htm

========================================================================

То я так троха пробіжався по основним засадам СЄ. Не вдаючись у всю глибину того.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)