Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Zina

Zina Member

Відповідь: Свідки

Чому не назвали тему Свідки Єгови, а просто Свідки. Свідки є різні, а Свідки Єгови- одні ?

2. lyubchick

lyubchick Member

Квакер?

А хіба у Львові є община квакерів?

3. консультант

консультант Дуже важлива персона

Яких Ви маєте на увазі?

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я працював з одним чоловіком, він називав себе квакером...

5. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

+1...
    мабуть ука і тівігірл не прочитали уважно те, що ти написав....

з 7-го сторіччя!....
    тоді: що спільного з церквою Ісуса початку нашої ери?....

Додано через 2 хвилини
    це був не я...

6. Оля

Оля Старожилка форуму

Ромку, в тому то й біда багатьох християн, що вони ходять до тої, чи іншої церкви, бо їхні батьки і діди туди ходили. А що то дає? Як нема особистих відносин з Богом, як Ви вірите в Бога, як в татового, чи бабциного Бога, то така віра марна. Даруйте, то може гірка, але правда! Якщо Ви християнин, то Ви особисто маєте мати відносини з Богом. Молитися до Нього, бачити Його дію у Вашому житті. І це, я бачу тепер, може бути правдою для представника будь-якої християнської конфесії.

О, Ромку! Того дуже хоче диявол. Як і комуністи колись хотіли. Ходіть собі тихо до своєї церкви, а дальше мовчіть і тримайте то при собі! А Христос каже, що ідіть по всьому світу і проповідуйте всім людям Слово Боже для спасіння кожного! Або ще сказано, що "...і буде проповідувана Євангелія по всьому світу на свідоцтво всім народам, а тоді прийде кінець!" Так що всі християнські церкви то розуміють і йдуть до тих, хто не знає ще Бога і проповідують їм. Не просто будують собі церкви і відправляють там свої богослужіння. А йдуть до людей, які може не ходять до церкви, чи ніколи не ходили і діляться тим, що самі знають. А хто хоче - сприймає, хто ні, то ні. Як я і сама знаю Слово Боже, то Свідки мені нічого нового не скажуть. :) В мене з ними розмова коротка. Я кажу, що все знаю не гірше них. :)

Якщо Ви тільки про Свідків говорите, то не знаю. Не перевіряла, хто піддається. А якщо взагалі, то до пізнання Божої Істини піддається та душа, яка вже давно шукає Бога тільки не знає де і як Його знайти. ;)
    До речі. Згадую, як колись КГБ засилало у наші церкви своїх агентів, щоб ті вивідали про наш "зв"язок з американськими імперіалістами". Ці агенти приходили на богослужіння у великі церкви, як ніби слухачі, але коли Бог торкався їхнього серця і вони, бачучи всю свою гріховність, каялися і ставали віруючими людьми, то КГБ дуже скоро припинило таку практику, бо боялося втратити багато своїх людей. :) А були такі, що Бог через проповіді говорив до них, але вони того не сприймали, то скоренько просилися їх більше туди не посилати.

• Подобається Подобається x 2
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

вони ходили в галіфе і чоботах напастованих, нє? я не жартую...

8. Оля

Оля Старожилка форуму

Нє, вони були одягнені в цивільне. :) Певно добре перше дивилися, як всі решта прихожани виглядають. ;)

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Олю,з поваги до Вас не буду сперечатись,бо Ви все ж не свідок,та й Ви у всьому маєте рацію.
    Однак я впевнений в тому,що хрещення повинно бути одне і буду ходити до церкви,хоча б тому,що не можу сприймати інших віровчень.Як би там не було,для мене то зрада.Я вважаю,що це - найважчий гріх.ІМХО

• Подобається Подобається x 1
  10. Оля

Оля Старожилка форуму

Ромку, а я всіх істинних християн, тобто тих, хто щиро вірять в Бога, рахую своїми братами і сестрами. :) І нехай нас єднає те, що ми маємо спільного. А на розбіжності давайте не будемо звертати уваги. І доказувати, чия церква ліпша.;)

• Подобається Подобається x 2
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

я й не заперечую, що в цивільному, але довійни вони так ходили одягнені.

12. Оля

Оля Старожилка форуму

Та чо до війни? Моя мама тільки з 43-го року, а я вже зі 70-х років тільки все пам"ятаю. :) Ну і на "спєцзаданія" могли ж їм і "спецадєжду" видавати. :)

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Були ж часи.... вчителі біля церкви стояли і записували хто піде у церкву...

14. duncan

за вашою логікою: наприклад, батьки і діди поклонялися нечистому, охрестили в цьому дусі...
    піти в іншу церкву найстрашніший гріх?....

ваші слова нагадують "з дитинства пив чай, непоміняю його ніколи на каву, бо це найстрашніший гріх"....

гріх — НЕ УСВІДОМЛЮВАТИ ЦЬОГО....

15. Romko

Пупер,може Ви не знаєте,але у нас є така молитва
    Символ Віри
    І там є такі слова:Визнаю одне хрещення на відпущення гріхів.
    Цього пояснення достатньо,чому я не хочу признавати переходи в другу віру?

16. duncan

уявляєте: знаю!....
    "вірую в єдиного Бога-отця, Вседержителя...."...

питання можна?...
    звідки цей символ віри, де саме в Біблії він прописаний?...

17. Romko

18. duncan

19. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Ти віриш у мертвого Бога?

20. duncan

а ти?... [​IMG]