Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ну чомусь ви прийняли повністю бік Бабаяна.;)

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

це для Вас певно дивно, але на боці істини можуть бути люде дуже неприємні, але від цього істина істиною бути не перестане ;)

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

З вас буде файний проповідник від СЄ.

Юдеї дійсно знали все добре і досконало, але є одне але. Бог є безмежний і навіть сьогодніми не все знаємо про Бога, коли Ісус в НЗ нам відкрив багато чого, що не знали євреї. Священні книги для юдеїв не появлялися всі зразу, а поступово, відповідно знання про Бога у юдеїм ставало ширше. Тому ваша теза про знання євреїв сьогодні немає переконливого значення.

---------- Додано в 13:26 ---------- Попередній допис був написаний в 13:25 ----------

Пупере, ви ще не СЄ? Любов до пива не пускає?

• Подобається Подобається x 1
  4. Pedro

Ну, Пупере, я ж не думаю, що ви вже настільки зазомбований як Сергій з сотаваріщами. Тому це дуже легко перевірити звідки ноги ростуть в тої "істини". Так би мовити витоки тої "істини". І моральне обличчя "істинотворців".

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дивіться, я ж нічого проти: Один - то один. Але у мене просте запитання:

чому гріх до Духа Святого не проститься, при тому, що до Отця і Сина проститься?

Ви ж СЄ, а значить проповідник, то ж проповідуйте!

Чому?

6. duncan

пан Фахівець З Біблійного Заплутування, у Вас застаріла інформація і -- як завжди -- неправильна)
    це я до того, що свідки вживають алкоголь і пиво ніяк не може бути причиною, чому хтось є або не є правдивим християнином

мені лестить, що Ви про мене думаєте, але ліпше цікавтеся християнською істиною))
    про всяк випадок поцікавлюся -- а Ісуса Христа Ви теж вважаєте зомбі?

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дійсно застаріла... у СЄ вчення міняється, як погода...

8. friz

friz Well-Known Member

Цеж тре так людей зазомбувати, щоб вони таке творили, а ще вони насильно дітей хрестять і як ті виростають, то посилають вбивати один одного. Хто їхній бог, сатана напевно.

9. duncan

наука не стоїть на місці ;)
    але для Вас це ж неприйнятно, шануєте забобони стародавніх язичників))

10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

В мене нема на стіні ніякого діда.
    А це про що?

11. duncan

то є ціла наука!
    обкурюють наркотиками у церквах
    змушують зазубрювати речитативно різні коломийки про "святих"
    вимагають шанувати і носити при собі амулети і язичницькі символи
    натравлюють п***ити конкурентів зі сусідніх фірм
    :pardon: марнота

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

це кульпарківська незагорами.:sad:

13. Pedro

Бачите, Олю, тут є своя специфіка. Пупер є виходець з атеїстичної сімї. Він є етнічний росіянин. Всю інформацію про Бога він отримав від своєї тещі-єговістки. А про діда то він мабуть сплутав ікону Миколая з Богом.:)

---------- Додано в 15:13 ---------- Попередній допис був написаний в 15:00 ----------

Не посилають вбивати а захищати людей, в тому числі і єговістів. Колись тут на цьому форумі я задав якомусь єговісту питання: ось бруклінське кодло закликає не йти до війська, не йти в поліцію. Припуститимо бандити напали на будинок кодла, щоб кодло робило. Єговіст (не памятаю хто) відповів: зателефонували б в поліцію. Ось таке лицеміря.
    А зрештою, якби бруклінське кодло наказало ви б вимордували своїх батьків з матерями. Адже ж кодло для вас це бог в останній інстанції.

• Подобається Подобається x 2
  14. friz

friz Well-Known Member

Я дуже радий за вас, що ви приймаєте Творця, як одного Бога. Що до духа, то прочитайте 12 розділ від 22 до 32 вірша, але з молитвою до Єгови своїми словами і я впевнений Бог вам відкриє розуміння.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

???? чого розділ?

16. Pedro

Башти...;)

• Подобається Подобається x 2
  17. friz

friz Well-Known Member

Я прошу вибачення 12 розділ від Матвія.22 по 32 вірш.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

22. Тоді привели до Нього німого сліпця, що був біснуватий, і Він уздоровив його, так що німий став говорити та бачити.
    23. І дивувались усі люди й казали: Чи ж не Син це Давидів?
    24. Фарисеї ж, почувши, сказали: Він демонів не виганяє інакше, тільки як Вельзевулом, князем демонів.
    25. А Він знав думки їхні, і промовив до них: Кожне царство, поділене супроти себе, запустіє. І кожне місто чи дім, поділені супроти себе, не втримаються.
    26. І коли сатана сатану виганяє, то ділиться супроти себе; як же втримається царство його?
    27. І коли Вельзевулом виганяю Я демонів, то ким виганяють сини ваші? Тому вони стануть вам суддями.
    28. А коли ж Духом Божим вигоню Я демонів, то настало для вас Царство Боже.
    29. Або як то хто може вдертися в дім дужого, та пограбувати добро його, якщо перше не зв'яже дужого? І аж тоді він господу його пограбує.
    30. Хто не зо Мною, той супроти Мене; і хто не збирає зо Мною, той розкидає.
    31. Тому то кажу вам: усякий гріх, навіть богозневага, проститься людям, але богозневага на Духа не проститься!
    32. І як скаже хто слово на Людського Сина, то йому проститься те; а коли скаже проти Духа Святого, не проститься того йому ані в цім віці, ані в майбутнім!
    (Від Матвія 12:22-32)

Прочитав.
    Питання залишилось.

19. friz

friz Well-Known Member

---------- Додано в 15:13 ---------- Попередній допис був написаний в 15:00 ----------

[/COLOR]

Не посилають вбивати а захищати людей, в тому числі і єговістів. Колись тут на цьому форумі я задав якомусь єговісту питання: ось бруклінське кодло закликає не йти до війська, не йти в поліцію. Припуститимо бандити напали на будинок кодла, щоб кодло робило. Єговіст (не памятаю хто) відповів: зателефонували б в поліцію. Ось таке лицеміря.
    А зрештою, якби бруклінське кодло наказало ви б вимордували своїх батьків з матерями. Адже ж кодло для вас це бог в останній інстанції.[/QUOTE]

Різниця між нами у тому, що я повірив Богові, а ви вірите в Бога. Я стараюсь виконувати то , що мені наказав Бог у Біблії , а це любити ворогів і навіть для захисту Ісуса не брати до рук зброю.

20. Pedro

І ось ще, Миху

7. Та Я правду кажу вам: Краще для вас, щоб пішов Я, бо як Я не піду, Утішитель не прийде до вас. А коли Я піду, то пошлю вам Його.
    8. А як прийде, Він світові виявить про гріх, і про правду, і про суд:
    9. тож про гріх, що не вірують у Мене;
    10. а про правду, що Я до Отця Свого йду, і Мене не побачите вже;
    11. а про суд, що засуджений князь цього світу.
    12. Я ще маю багато сказати вам, та тепер ви не можете знести.
    13. А коли прийде Він, Той Дух правди, Він вас попровадить до цілої правди, бо не буде казати Сам від Себе, а що тільки почує, казатиме, і що має настати, звістить вам.
    14. Він прославить Мене, бо Він візьме з Мого та й вам сповістить.

(Від Івана 16:7-14)

Про кого це мова? Запровадить, навчить, наставить, буде казати. Електричний струм???
    І чому саме Христос мав померти, щоб ця персона прийшла?

---------- Додано в 17:03 ---------- Попередній допис був написаний в 16:59 ----------

Любити ворогів??? Та прочитайте, лицеміре, свої дописи, якими словами ви проклинаєте християн, людей, які повірили не в вашого безбожного бруклінського антихриста, а в Христа і довірили йому своє життя.

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)