Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Де це написано в Біблії?

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Таке тлумачення є у всіх християнських течіях, а нехристиянські течії - менше всього цікаврять.

3. Сергій аспірант

Мене цікавить не тлумачення, мене цікавить де в Біблії написано, що Бог - єдиний.

4. talavoda

talavoda Well-Known Member

Не знаю про які привілеї Ви говорите...
    Але як бути з милоседям до іншоі людини?
    13. Бо суд немилосердний для того, хто не чинить милосердя.
    Милосердя ж понад суд.(Послання Якова 2:13)

Думаю, що лицемірство проявляється тоді, коли люди, самі будучи грішними,
    осуджують і виключають когось з громади.

5. Сергій аспірант

Павло був немилосердним?
    Актуальний для католиків приклад - паномар згвалтував дитину прихожанина. Може він і далі виконувати функція пономаря? Треба з ним поступити милосердно чи видалити з громади взагалі?

---------- Додано в 07:06 ---------- Попередній допис був написаний в 07:05 ----------

Отже Павло був лицеміром =, раз радив вчинити так? Чому ви ігноруєте цілком ясні вказівки з Писання?

6. Forpost

Forpost Стоїк

так дві особи і діюча сила Отця, то ясно будь кому окрім язичників традиційної релігії для яких Біблія заборонена книга в їх громадах ,як було споконвіків так залишилось і донині

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тобто? Багатобожжя ви у Біблії бачите, а от єдинобожжя - ні?

8. Сергій аспірант

Я не бачу у Біблії багатобожжя. Біблії є чіткий монотеїзм - однобожжя, а не єдинобожжя.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хто ж такий Святий Дух, гріх проти якого не проститься?

10. Сергій аспірант

Ви не дали відповідь на питання.
    І де в в оригіналі Біблії написано - Святий Дух великими літерами? Євреї ттисячі років знали про святий дух, інуоли не вважали його особистістю.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

І це говорить той, хто знає, що великих букв в оригіналі нема? Ну й лицемірство!

Я моє запитання як? Посадило вас на пяту точку?

---------- Додано в 11:32 ---------- Попередній допис був написаний в 11:30 ----------

Євреї не знали Письма. Вони вірили в те, що їм було дано.

12. friz

friz Well-Known Member

Ні! Дуже прошу покажіть де у Біблії написано, що Бог Єгова і Ісус, і Святий Дух, є єдиний бог?
    Людино!!! Хто тобі дав право так зухвало брехати на Бога!? Яке ти маєш право вирішувати, який є Бог!? Тобі не зрозумілою мовою було написано!? "Слухай, Ізраїлю: Господь, Бог наш- Господь один!"(ПЗ 6:4)

13. Сергій аспірант

От тому, що знаю, питаю чому виставите великі літери?
    На ваше запитання відповім , коли прочитаю відповідь на моє.
    Мих, ви як щось ляпнете... .
    Євреї чудово знали писання, причому з малечку. Доречі сучасні релігійні євреї дітей виховують так само і в 6 років дитина вже трохи знає Тору, тоді як католицька дитина вірить в святого Миколая, Санта-Клауса, молитви до Марії і святих, а внас ще і в Діда Мороза, та інші казки.

• Подобається Подобається x 2
  14. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

а ще в бабайку, в те, що "бозя -- то такий дід з бородою, що на стіні висить і суворо зиркає на неслухняних")))
    а ще трійошники так захопилися своїм культом, що привчають цілувати різне малювадло, кості, черепи, іржаві цвяхи і ще не безкоштовно, а тре платити за це баблоси!

15. Forpost

Forpost Стоїк

та то бідні люди, відділені від правди і сили Божої своїми провідниками, які ведуь їх в гієнну вогняну
    ,вони правда, десь ту я читав надіються на шеол.але Мессія давно означив-гієнна!

16. duncan

попи для них придумали "чистилищу", а потім ще щось придумають -- якесь підчистилище, або якийсь духовний санаторій)
    бабло пабєдіт зло

17. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Миху, їм нема чого доказувати. То є нещасні створіння, раби бруклінського антихриста. Іноді відвідую тарнопільський форум. Там є такий собі Новак який з них робить круглих ідіотів. Та й це може зробити кожен хто хоч трохи знає Писання і історію їхньої секти і її аморальних засновників.
    Вони там копипастять сторінками диявольську башту. Ісуса прирівнювали до Буратіно, а Святого Духа до електричного струму.
    Що ж, диявол їх визнає і нагородить. Службу вони несуть для нього добру.

18. duncan

лютий випук, одні емоції)))

19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А ви, Пупер, прочитайте свою мазню. То не емоції? Правда, ці дописи можливо пише ваша теща, яка перебрала вас повністю під свій контроль. Ну якщо це вона понаписувала, я вибачаюсь, але все-одно, почитайте...:mocking:

20. duncan

та не вибачайтеся)
    було би цікаво послухати дискусію між тещом та Вами -- вона була би ще більш "змістовна", ще більш ніж ця тема)
    бабаян vs петросян :crazy:

а де твій аватар? :)