Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

В граматике греческого языка, где падеж имеет значении в обращении.

2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Абсолютно правильно. Бордель як в Рассела.:haha:
    Ось тільки його чомусь ніхто не відлучив від секти. Чи главарям можна все?

• Подобається Подобається x 2
  3. yasam

yasam Well-Known Member

то прийміть їх до сє, зробіть виняток для лізбіянок. Приймете?

4. Pedro

О, бачу ще один знаток давньогрецької!;)

• Подобається Подобається x 1
  5. yasam

yasam Well-Known Member

Як не беруть працювати за спеціальністю завжди можна зайнятися перекладом Біблії )))

6. Pedro

Не можна. ЇЇ вже "переклали" проффесори з Брукліну. А те що вони сказали навіть в думці засумніватись є великим гріхом.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

по обличчю Фоми.:)))

---------- Додано в 20:56 ---------- Попередній допис був написаний в 20:55 ----------

Українську ми вже бачили, тепер пішла грецька...:)))

8. Сергій аспірант

А де долкази? Ви їх так і не навели. Дружина Раасела отримала юридичну сепарацію, але не розлучення. То які у вас, ще питання?

---------- Додано в 20:57 ---------- Попередній допис був написаний в 20:56 ----------

и ще з вами не закінчили. Так деж ваша відповідь стосовно виключення грішників? Для православних вони вже не актуальні?

9. Pedro

Бачу ви не читали уривку з історичної статті яку я запостив. Сергію, ви ж здається недурна людина. Марія любили Рассела. Була в усьому згідна з ним в релігії. Невже ви думаєте, що якісь суперечки в редагуванні журналу могли привести до розлучення. Вона мала вагомі докази що він спить з молодими дівчатами.
    А розлучення тоді було не те що тепер.
    Я спеціально не дав адреси на статтю. Пошукайте. Таких матеріалів з правдою на цього "месію" є сотні. Може хоч щось вам відкриє очі на тих приблуд.

10. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

але ... Сергій прав, ніде не сказано нічого про трійцю взагалі, посилання на те що Ісус - Бог, не прямі, що досить дивно для книги де написано як коліна Ізраїля наслідували один одного, а головний висновок про Ісуса - Бога, існування трійці чомусь не вважали за необхідне пояснити чітко - без подвійного трактування, то раз ...
    е ще - два: ящо Ісус Бог, то до кого він звертався ? :

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

В організації повинні бути лише святі? У вас всі безгрішні?

---------- Додано в 21:11 ---------- Попередній допис був написаний в 21:07 ----------

А ви читали про те, як один з апостолів просив Ісуса показати Отця. І що сказав Ісус?

12. yasam

yasam Well-Known Member

Чукча не чітатель, чукча пісатель. Відповідь я дав.

13. Сергій аспірант

І що там історичного? Переповідання пліток священником РПЦ.
    Марія Рассел була феменісткою,якщо ви не вкурсі, і журнал хотіла викорситовувати для проповіді своїх ідей.

Розлучення при довденній подружній зраді - було цілком можливе. Марія Рассел цього не довела і отрмала тільки нарізне проживання.

---------- Додано в 21:16 ---------- Попередній допис був написаний в 21:15 ----------

Ну я помітив, що ви пісатель-))))).

---------- Додано в 21:16 ---------- Попередній допис був написаний в 21:16 ----------

Нерозкаянний грішник н еможе бути членом релігійної громади.
    Асвятість - це обвовязок християнина, а неяякась особлива заслуга.

14. yasam

yasam Well-Known Member

помоліться щоб Бог вам відкрив, і Він вам відкриє:

15. Сергій аспірант

Ну і який стсоунко це має до дисскусії?
    Ви щось впернто ігноруете питання поо темі яку самі ж розпочали.

16. yasam

yasam Well-Known Member

Заспокіся, розкажи собі жарт, поржи, і лягай спати

17. Сергій аспірант

Та я спокійний. І говорити з тобою нема про що..

18. Pedro

19. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

відразу би зсильнулі, проте краще відповідь дайте до кого звертався Ісус? бо "показати" можно трактувати а ось звертатися до себе як до іншої особи 0_о

---------- Додано в 23:08 ---------- Попередній допис був написаний в 23:06 ----------

не буду такими дрібницями відволікати ... питання тут не переконати один одного а почути усі версії та обговорити їх, чому б ні?

---------- Додано в 23:10 ---------- Попередній допис був написаний в 23:08 ----------

я може щось не так розумію, феномен трійці у триєдинстві, тобто три - то одне, у наведеному цього нема ... є Отец - син - святий дух ... три окремі складові (принаймні можна зробити такий висновок )

---------- Додано в 23:11 ---------- Попередній допис був написаний в 23:10 ----------

пше пше пше ))

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

До Отця.

Ми ж говоримо про Трійцю. А Бог є Єдиний.

а де твій аватар? :)