Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Ничего подобного он говрит Господь и Бог, но не Господи и Боже.
    Впрочем слово Господь могло относится к Исусу,аа Бог к Богу-Отцу.
    Повторю речь идет о емоциональном высказывании.

---------- Додано в 16:59 ---------- Попередній допис був написаний в 16:58 ----------

Антигосударственная организация - та которая борется против государства, а не так котораянейтральна к нему.
    Демократическое общество предполагает разное отношение к государству.

2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

увы с, в обществе есть у граждан обязанности, которые СЄ игнорируют, в первую очередь все из-за того же: жить по Библии, антигосударственность заключается не только а открытом противостоянии но и в отказе от выполнения гражданских обязанностей, мы как - то обсуждали, представте себе государство в котором одни СЭ - это нереальная утопия ...

• Подобається Подобається x 2
  3. Bambook

Bambook Persona non grata

Я б сказав - антиутопія, крутіша за "1984"...

4. artobstrel

а я б краще не слухав ...

5. Сергій аспірант

Какие государственніе обязаности свидетели Иеговы игнорируют?

6. Bambook

Bambook Persona non grata

Ну і в принципі, можна слухати чи не слухати, але суспільство, побудоване СЄ, було б антиутопією, а не утопією. Гітлер, Сталін і Саддам курили б нервово збоку...

7. artobstrel

служба в армии, защита от внешнего агрессора (гипотетическая) ...

• Подобається Подобається x 1
  8. Сергій аспірант

В Украине есть закон про альтернативную службу. Так что отказ от службы в армии это право гражданина.

9. artobstrel

а защищать в случае нападения это - обязанность, какому обществу надо допустим 5% населения не инвалидов, мобилизационного возраста, которые в случае чего однозначно "откосят" ... обшество вообще не любит тех кто открыто говорит что законы общества для них это вопрос пятый ...

• Подобається Подобається x 1
  10. Сергій аспірант

В социальных концепциях всех религиозны организаций указано - что они не будут выполнять законы которые противоречат их этике.

11. artobstrel

да, но как я уже говорил, в традиционных религиях "этика" - "как хороший шведский презерватив, прекрасно растяжима и после омовения готова к повтороному использованию" (Агент Низа - Вольский Марчин)

12. Сергій аспірант

Тут цілком згодний. Тільки, напевно, при повторному використанні вдягати не зручно-)))).

13. yasam

yasam Well-Known Member

Вже знайдено - це апокриф.

Я вам скажу що: те, що Христос Бог і Месія. Чому? Тому що сє це секта в рамках іудаїзму, а не християнства, а як відомо, іудаїзм не визнає Христа за Месію.

я ж кажу, це секта в рамках юдаїзму: шеол їм подавай, а не пекло.

14. Сергій аспірант

Ви як щось ляпнете... .
    Свідки Єгови не можуть бути сектою в рамках іудаїзму бо визнають Ісуса Месією.
    Христос - переклад еврейського слова Машіах - Месія, українською - Помазанець.

---------- Додано в 21:18 ---------- Попередній допис був написаний в 21:17 ----------

А в Біблії, що написано? Не шеол?

15. yasam

yasam Well-Known Member

та ви шо. Це від коли?
    жидомасони

16. Сергій аспірант

Рамки іудаїзму передбачають дотримання Талмуду.
    Тому така течія, як караїми є окремою авраамічною релігією, а не гілкою іудаїзму.

---------- Додано в 21:21 ---------- Попередній допис був написаний в 21:20 ----------

Зразу видно псевдоправославного - йому всюди ввижаються "жидомасони". А рептилоїдів ніде не бачив? ЧИ вони тобі виижаються тільки після свят і добрячого підпитку?

17. yasam

yasam Well-Known Member

Впізнаю справжнього сє, а то маскується під культурного

18. Сергій аспірант

Уяви собі - завжди. Ім я Ісус і титул Христос свідки Єгови вживають без проблем.

Юдеї і караїми будуть вживати прізвисько Єшу з Назарету, і ніколи не назовуть його Христом чи Месією.

19. yasam

yasam Well-Known Member

Це що, 100 грам, щоб вживати?

20. Сергій аспірант

Ну а що некультурного я сказав? З твоїх дурниць можна тільки посміятись.
    Доречі навіть неадекватні православні попереджаютьт ро небезпеку теорії змов в церкві-))).Хоча може їм прост оне подобаеться згалдка про жидів, бо самі вони викрести-)))).

---------- Додано в 21:28 ---------- Попередній допис був написаний в 21:26 ----------

Ну спавжній православний богослов.
    Чіпляеться до слів,
    а слово вживати в нього ассоціюється із 100 грамами. Цікаво чого? Чорного хліба?-))))

а де твій аватар? :)