Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

О виявляється українську знає, але чисто з принципу буде говорити на російській-))), що б не вирізнятись з місцевого населення.
    Ніканорич, ти перевернув мої уявлення про баптистів, хоча я і впевнений, що ти прикрий виняток, і серед баптистів є багато порядних людей. Але з такими як ти мені нема про що говорити. Людина яка вдається до брудних прийомів в дискуссії, не достойна того, що б їй приділяли увагу і дискутували з нею.

---------- Додано в 23:09 ---------- Попередній допис був написаний в 23:08 ----------

Саме так, свідки Єгови і роблять щодня.

---------- Додано в 23:09 ---------- Попередній допис був написаний в 23:09 ----------

Над дурнями, які пишуть сміятись гріх. Я навіть такі дурниці не комментую.

2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Сергію, наскільки я знаю, баптисти є християнами, вірять в Христа, читають Біблію (неперекручену) і стараються жити згідно неї.
    І є політики серед них. Турчинов - баптиський пастор.:)

• Подобається Подобається x 1
  3. yasam

yasam Well-Known Member

Це точно, над таким реченням плакати хочеться.

4. Alcona

Alcona Well-Known Member

Немного не так. Не для всех СИ, а только для 144000 аферистов из 7 млн. зомбированых адептов.

• Подобається Подобається x 2
  5. Pedro

Без башти?о_Оо_Оо_О
    Сергію, не розповідайте казочок. Надзіратєль покарає за такі слова...

6. Сергій аспірант

Баптисти України користуються Синодальним перекладом, або перекладом Огієнка. Синодальний переклад, через це з них сміються православні, створенний для ознайомлення з текстом Біблії, а не для дослідження, чи богослужбового використання. Перклад Огіенка від нього не далеко втік. Обидва переклади застарілі з точки зору біблеїстики, лінгвістики, сучасної російської і української мов.

Алькона допустив насмішки над релігійними поглядами інших, продемонстрував відкриту неповагу до них. Це можна кваліфікувати як хуліганство, образу на релігійному грунті, розпалювання міжрелігійної ворожнечі.
    Думаю модераторам краще вжити заходів, щодо Алькони і не допускати ескалації міжрелігійних конфліктів на форумі. Щоб попередити, можливі конфліктні ситуації, я небуду відписувати на дописи від Алькони.

7. Alcona

Alcona Well-Known Member

Ты лучше расскажи народу, как ты стучишь на форумах. Настучал на меня и сам же также на баню съехал. :yahoo:

8. Pedro

Сергію, по перше, що він написав неправильно? Де збрехав? А за друге речення давайте не будемо, бо це те чим займаються єговісти по відношенню до християн. Постійно! Злодій кричить "лови злодія"?

9. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

у чому розбіжності ? це не підручник побудови інтегральних схем для дошкілят, де "з цієї червоної крапочки ток біжить до ось цого цилиндрика ... " в Біблії слова простіші, значно простіші, переклад має бути реально прибереженим до оригіналу, а не враховувати сучасні тенденції, бо так скоро том менеджер Ісус з тімою буде кастинг проводити у Галілейському офісі компанії ...

10. Сергій аспірант

Головні притензії до Синодального перекладу - він зроблений з рукописів, які є не точними, переклад часто надто ідоматичний і дуже неакуратно передає часові форми грецьких дієслів та деякі поняття.

11. Pedro

Що ви його слухаєте? В мене десь 5 різних англійських перекладів. І хоч слова різні, зміст не відрізняється ні на йоту. Так само не відрізняється і від українського, російського, польського перекладів.

12. Сергій аспірант

Використання зроблених у фотошопі обкладинок - це не брехня? Та якби Алкона тут написав про погляди баптистів,в мене би не виникло до нього притензій. Але викривлювати погляди інших - це просто нахабство.

Ну можеш зайти перевірити, чи я в бані чи ні-)). Розчарую тебе - в баню відправили тільки тебе.

13. artobstrel

так можна докалупатися до багато чого, бо аутентічних на 100% текстів немає, навіть грецькі багато разів переписувались, тим більше маю впевненість що на російську - українську мову перекладалося у найкращому випадку з латинської, а то і з англійською ....

14. Сергій аспірант

І які ж переклади у вас є? Напевно ті які зроблені на основі Тексту більшості?-))

15. yasam

yasam Well-Known Member

І котрий прохфесор скаже з яких саме рукописів він зроблений: Сергій чи Артем? Ану, блєснітє умом гаспада.

16. Alcona

Alcona Well-Known Member

Не криви душой, ты просто боишься меня за то, что я раскрутил твою брехню. 6 числа выйду с бана, тебя будет ждать офигенный сюрприз, так что готовься и ни какие твои отмазки уже не помогут. Жду тебя на Тернопольском форуме 6 января.

17. Сергій аспірант

Старий завіт - з грецької, Новий завіт також з грецької, але з огляду на церковнослов'янський текст.
    Доречі в жодному виданні Синодального перекладу та перекладу Огієнка не вказано з яких рукописів вони зроблені.

18. artobstrel

я усіх слухаю, бо позиція - "він дурак бо він дурак" це не позиція, дайте можливість людині обґрунтувати свої слова ...

19. yasam

yasam Well-Known Member

не переямайтесь, переклади з вульгатти є на українську.

20. artobstrel

легко! ваша заява мала б сенс якби ви знали з яких, але ми так само, як ви не знаємо це достеменно ...

---------- Додано в 23:36 ---------- Попередній допис був написаний в 23:36 ----------

це що було?

а де твій аватар? :)