Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Та ніхт о з вамине бореться, зрештою, ви Педро не належите до християнства.

2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Я про себе нічого не згадував. А з церквою і християниством бореться диявол і його слуги. І не цим слугам судити чи я належу до християнства чи ні. Бог буде судити.

3. Сергій аспірант

За всі роки існування свідків Єгови. вони не вчини жодного акту вандалізму проти церковних споруд, ге зірвадли жодного релігійного зібрання інших конфесій, ніколи не вимагали обмеженняправ інших людей.
    Представники так званого христянства усе згадаеквище робили не однораово і продовжують робити. То хто з ким боретться?

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну да, Педро. Якщо ви не належите до християнства, то якого милого з вами боротися?

5. Сергій аспірант

А з Педром хіба боряться? Бігає собі на свободі-)))).

6. morze

morze Well-Known Member

І 144 тисячі спасенних будуть па левах їздити, а решта -за ними прибирати!

7. Сергій аспірант

Морзе, ти кули чогось курнув, то хоч на форуми не лізь-))))))).

8. morze

morze Well-Known Member

Я ще можу проповідь для релігійних збоченців прочитати!
    Свідки -це діагноз! Непочатий край роботи для психіатрів!

9. Сергій аспірант

а ти непочатий край для наркологів.
    Йди проспись.

10. morze

morze Well-Known Member

Я просплюсь, а Ваша милість -ніколи! Ви вже у царстві вічного сну!

• Подобається Подобається x 1
  11. Сергій аспірант

Гарних снів.

12. Сергій аспірант

Юный свидетель Иеговы, ученик четвертого класса, встал во время школьной патриотической церемонии но отказался отдавать честь флагу. Учительнице это не понравилось и она силой заставила его отсалютовать флагу, сказав что раз он отказывается это сделать то должен уехать из страны. Наверное многие подумали что такое событие могло произойти в России, Узбекистане, Казахстане, даже в Украине, во общем в любой стране кроме ... современных Соединенных Штатов Америки. Тем не менее именно такой случай произошел два месяца назад в школе Hernando County, штат Флорида. Первый инцидент произошел во время дня памяти приуроченному к 12 годовщине теракта 11 сентября. Мальчик напомнил учительнице, что его убеждения свидетеля Иеговы не позволяют ему отдавать честь флагу и произносить клятву верности. На следующий день мальчик поступил аналогичным образом и учительница решила использовать этот случай, что бы дать урок всему классу. Она сказал что в ее классе каждый должен салютовать флагу и произносить залог верности, ни одна религия этого не запрещает этого, если кто-то не хочет произносить клятву, он должен держать руку над сердцем( стандартная форма салюта флагу в США принятая со времен Второй Мировой войны). Если кто-то отказывается салютовать флагу, то должен покинуть страну. Когда ребенок отказался салютовать и на это раз, учительница силой приложила его руку к груди. Было проведено школьное расследование, по результатам которого, учительницу отстранили от работы на 5 дней без сохранения зарплаты а также предоставили ей альтернативную раоту в школене связанную с преподовательской деятельностью . В свое оправдание она заявила, что мать ученика предупредила ее о том что ребенок не будет отмечать праздники и дни рождения, но не упомянула салют флагу и клятву верности. Поскольку 11 сентября - день памяти, а не праздник, учительница не понимала почему весь класс не мог сказать клятву верности.Некоторые посчитали это наказание слишком мягким, за такое грубое нарушение прав ученика и протококка поведения учителя ( в США учитель не имеет права прикасаться к ребенку). Напомню, что 14 июня 1943 года Верховный суд США отменил свое собственное решение и, рассмотрев дело «Отдел народного образования штата Западная Виргиния против Барнетт», постановил, что принудительное чествование флага идет вразрез с конституционными гарантиями свободы. Это решение оказало большое влияние на развитие демократических прав и свобод в США.
    http://www.nydailynews.com/news/national/teacher-forc..

• Подобається Подобається x 1
  13. Romko

Romko Дуже важлива персона

Депортувати б їх нафік.
    Без права повернення.
    З позбавленням всіх прав.

14. Сергій аспірант

На підставі? Які закони порушують свідки Єгови?

15. Romko

Зневага до прапора розглядається як посягання на честь нації та держави.

16. Сергій аспірант

Ви уважно прочитали мій пост? Чи може ви так погано знаете россійську?
    1)Не зневага, а вандалізм, щодо державних символів.
    2) Рішення Верховного суду США від 1943 року надаеє парво не відвдавтичесть прапору і не приймати присяги. Відповідно трактується Перша поправка до Конституції США. Поклоніння правпору в США визнано актом релігійного поклоніння.
    В Україні немає закону який забовязує віддватичесть прапору, співати гімн, але є закон який забороняє нищення державних символів.
    Може втти Ромку . перед ти.як вислоовлювати свою думку трохи шукалиінформацію? Нет існує тільки не для того, щоб висловлювати свої думки, жалітись на життя. і переконуватись що все навколо лайно, він містить також корисну інфомацію,яка може позитивновплинути на ваш рівень розумового розвитку. Тож бажаю, вам користатись нагодою, та використовувати нет з метою збагачення власного світогляду.

17. Romko

Я був доволі байдужим до отих недорікуватих збоченців з дебільними книжечками.
    Але,прочитавши перли одного напівграмотного сє,на Львівському став їх дедалі більше зневажати.
    Ви робите прекрасну рекламу.

18. Сергій аспірант

Та ваша зневага, це ваша проблема. Лікаря вам треба хорошого - психотерапевта. Можу порадити когось,якщо потрібно.

---------- Додано в 10:17 ---------- Попередній допис був написаний в 10:16 ----------

Фу, образа на релігійному грунті.

19. Romko

Мені якось начхати на ваші викручування і брехню.
    Проблеми саме у вас,Сергію(ви - з маленької,з великої пишу до людини,яку поважаю).

Ви ж ображаєте мою маму,моїх рідних,які ходять в церкву.
    Чого ж хочете у відповідь?

20. Сергій аспірант

Чим я їх ображаю? Тим що критикую церкву? на це маю право, моя критика спираетьсяна факти.
    Здається вашу маму і вашу рідню я тут не згадував.

---------- Додано в 10:25 ---------- Попередній допис був написаний в 10:24 ----------

Ви мене на брехні ловили? Ні. Якісь докази могли навести? Теж ні. Так про що з вами говорити?

а де твій аватар? :)