Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Звичайно,що можу показати.
    Можу,звичайно.

У Львівському метро,з російських немовлят суп варять.
    Будь-хто з гускагаміга вам скаже.

• Подобається Подобається x 1
  2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Ви католичка? Так?
    Таємниця сповіді у католиків є? Є. Священник має право на збереження конфіденційних відомостей.
    Церковний суд в УГКЦ є? Є. В компетенцію його входить пощбавлення сану священників за здійснення кримінальних правопорушень? Входить.
    Висновок - церква закрита ієрахічна спільнота.

Щоло бувших, то зверніть уагу, що говорять бувші католики в США, Ірландії, Кубі, Німеччині. 5% священників - збоченці, кожний 4-6 спит з прихожанками. Прододовжувати?
    І чого це раптом модератор форуму пілтримує оффтоп, замість того, щоб вжити заходів до Миха і Ромка?

Як документ який ви надали стосується теми?

---------- Додано в 13:56 ---------- Попередній допис був написаний в 13:55 ----------

Так показуйте.

І деж цей приклад?
    Є якісь докази, чи вамна слово вірити?

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Приїдьте в Рясне,покажу.

Можете вірити,можете не вірити.
    Мені то фіолетово.
    Вам ж я ні на йоту не вірю.

• Подобається Подобається x 2
  4. Сергій аспірант

Покажите що?
    Ромко нащо було починати цю розму. щоб поітим з їхати з теми?
    Конкретної інформації ви не подаєте.

---------- Додано в 14:19 ---------- Попередній допис був написаний в 14:18 ----------

А вас хтось примушує?
    Ні.
    Гу і сидіть собі тихенько. Ви взагалі ні в що не вірите, то ж не треба обпльовувати інших.

5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А до чого тут сповідь? Ми не про неї говорили, а про те, що діється в секті всередині - з неї нічого не виноситься, аби не псувати імідж благополуччя. А священик, якщо отримує інформацію про незадовільний стан дітей (наприклад) в сім'ї, повідомляє про це спочатку в Карітас (в нас так).
    Не прододододовжуйте. Дякую.

6. Сергій аспірант

А старійшини - органи влади.
    Карітас - це церковна організація, от же ви самі пітвердили те, в чому звинувачуєте інших.

---------- Додано в 14:26 ---------- Попередній допис був написаний в 14:24 ----------

Мова йе про збереження конфіденційної інформації. СЖодний священник не буде говрити про проблемні сім ї в його приході публічно. Не кричтатиме проце з кафедри. це првиатна інофрмація,яку він розголошувати не вправі, навіть якщо отрмав її не на сповіді.

---------- Додано в 14:27 ---------- Попередній допис був написаний в 14:26 ----------

Не продовжувати? Ок. Так і ви не продовжуйте.

7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я нічого не підтвердила. Чи ви прикидаєтесь?

Карітас, якщо в родині біда, то прийде і допоможе речами і харчами. Якщо бачать, що діти терплять фізично чи морально, то сповістять соціалку. А що має зробити старійшина?

"Позвонить в юридический отдел"! Не в міліцію, не в прокуратуру, в юридичний відділ! Аби далі не рознеслось...

Останнє редагування: 29 жов 2013
  8. yasam

yasam Well-Known Member

9. Сергій аспірант

Кожний розуміє в міру своєї розбещеності.
    Цілком розумно і доречно перед зверненянм в поліцію чи прокуратуру дізнатись про свої права і обовязки, які в різних країнах і в різний час можуть відрізнятись. Звернення до адвоката, не є при цьому ухиленням чи приховуванням злочину. Нагадаю, що священослужителі мають право на збереження конфіденційноїінформації отриманої від правопорушників чи потерпілих. В злочинах проти особи - тільки потерпіла сторона може подавати заяву. Третя сторона - стараійшини які тільки чули про подію. цього зробити не можуть. Нема заяви потерпілої - немає справи. Якщо закон країни вимагає повідомляти про певні злочини - стараійшини будуть це робити.

---------- Додано в 18:09 ---------- Попередній допис був написаний в 18:07 ----------

Це при тому, що УГКц проти ювенальної юстиції?
    Я не бачив дітейсвідків Єгови. які без догляду бігали б по вулиці, не відвідували школу і т. д..

---------- Додано в 18:14 ---------- Попередній допис був написаний в 18:09 ----------

Близько нічого подібного не стверджував.
    Але дещо в твердженнях ідеїв є - це згадка про те що хрситияни вживали імя Бога. В інших докуентах обговорюетьсяпитання, що робити з писаннями мінімів - єретиків, в яких було ім я Бога.

10. morze

morze Well-Known Member

Першого Вересня, коли побачив на столі вчительки,поряд абетки,журнальчики "Возбудись", то перевів дитину в інший клас!

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

то якийсь секс-журнал?:)))

12. morze

morze Well-Known Member

І ще Пизд..та Вежа! Роздають часто! Розмальовка гарна,вербовка точна,атласний папір -безкоштовно!

13. Сергій аспірант

Ну хто про що думає-)))). Ви напевно лише про збудження.

14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А для мене, Ромку, все стало на свої місця. Тепер мені зрозуміло, чому він сидить на форумі день і ніч, і воює з Христом, церквою і християнами. Ось ви подали матеріали як той сатанист знищував церкву. А Сергій що, кращий. Він також бореться з церквою і якби мав владу, так само нищив би християн як той сифілітик.
    Але я не чекав такої реакції від нього. Немов би зачепили щось для нього святе.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як бачите, Сергію, ніхто нічого не вигадує. Все з ваших джерел.

16. Сергій аспірант

Фу знову запахло "християнською" любов ю.

---------- Додано в 17:12 ---------- Попередній допис був написаний в 17:12 ----------

Де ви читали, що свідки Жгови будуть знищувати церкви?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я такого не читав, але радість у свідків очевидна, коли церква горить.

18. Сергій аспірант

Кожен розуміє в міру своєї розбещеності - на малюкнку радість людей, які врятувались, ане радітсть від того , що шось горить. На цекрву вони навіть не дивляться.

19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А ще радіють, коли намалюють, що Христос на стовпі. А кругом єговісти вмирають зо сміху. Але вертаючись до попередньої картини. Чому саме церква горить з чого єговісти і сміються. Що інших будівель нема? Таке враження, що для єговістів найбільші вороги - церква, християни, хрест(!!!)... ну і Христос.
    Друзі? Всі, хто бореться з церквою і християнами. Ви бачили реакцію аспіранта, коли Ромко щось сказав проти Леніна.
    То чиїм духом керується бруклінська гопкомпанія?

• Подобається Подобається x 3
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

бачите... радість можна намалювати просто, як радість на фоні неба, природи, міста і т.д. ну а на фоні горящої церкви - це показова радість.

як би ви оцінили радімть людей на фоні палаючого "царства"?

а де твій аватар? :)