Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Умгу, то тиждень тому в мене були зорові і слухові галюцинації, вочевидь :))) І до частини проповідування в моїх з ними розмовах не доходить, ніколи. А от моя сусідка скоро їм прочитає проповідь про один відомий маршрут.
    Що Ви! Звісно, що краще взяти якнайбільше і викинути в смітник - менше шансів, що та макулатура потрапить в руки іншим людям.

---------- Додано в 00:31 ---------- Попередній допис був написаний в 00:30 ----------

Щось мені видається, що в частині
    я їх краще за Вас знаю :haha:

Ви так і не відповіли, чого на форумі сидите, раз аргументувати і ділитися враженнями обридло?

2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

І як вона їм нашкодить?

3. mrochkizm

Як мінімум, в них може бути естетичний шок від рівня і якості картинок у тій макулатурці :)))

4. Сергій аспірант

Знаете звідки? Десь прочиталию перекрутили і т. д?

---------- Додано в 00:34 ---------- Попередній допис був написаний в 00:33 ----------

Від чого саме?

5. mrochkizm

Українською ж мовою пишу:

---------- Додано в 00:36 ---------- Попередній допис був написаний в 00:34 ----------

Я навіть навела Вам посилання на одне з багатьох джерел, де читала.
    Ой, пробачте, англійська, забула... Вибачте ще раз.

6. Сергій аспірант

Як ви первіряли надійність цих джерел? Ви особисто знаетехтоце писав? Перевіряли цитати в оригіналі?

---------- Додано в 00:38 ---------- Попередній допис був написаний в 00:38 ----------

Чим вам не догодила якість ілюстрацій?

7. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

хєрня це все та галіме оправдання непомильноґо невірного раба, якому навіть немає мужності визнати свої помилки, і тому він перекладує відповідальність на бе3іменних аффторів журналів, типу це їх особиста думка, та на безвольну паству мовляв вони щось там собі нафантазували.
    Приводити цитати не буду, бо це все одно для тих хто їде в танку та не в змозі тверезо оцінювати ситуацію.., та міряти всіх однією мірою, бeз своїх симпатій до тої чи іншої конфесії.
    і як вас це якісно відрізняє від системи сатани?
    Пошук недоліків у інших не зробить вас красенем

Останнє редагування: 15 жов 2013
  8. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

9. kjk

kjk Дуже важлива персона

Свідки Єгови взагалі хворі люди.
    Щиро вірять в те що от от буде кінець світу - а врятуватися можна тільки в їхній секті.
    Психи.
    Орда якихось придурків.

• Подобається Подобається x 1
  10. Сергій аспірант

ABDURAKHMAN,
    Те що ви написали є повною фігнею з науковою точки зору. Психози це захворбванняіз спалдковою схильністю. Захворіти на шизофренію неможливо -це вроджена проблема.

---------- Додано в 14:51 ---------- Попередній допис був написаний в 14:45 ----------

Ви не думали, щосвідки Єгови нормально тсавляться до мед тдопомоги і тому звератаються частіше?

Як діагностувалась шизофренія?

---------- Додано в 14:54 ---------- Попередній допис був написаний в 14:51 ----------

До якої релігійної громади належали ці 7546 паціентів?

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Сергію,краще напишіть про оцих брехливих сектантів - сє.
    Добрехались до того,що Ісуса розіп"яли(!!!!) на стовпі.

12. Сергій аспірант

Дослівний переклад слова "ставрос" - стовп, паля., слово якеперекладаетьсяя к розыпясти - ставротоон - прикрыпити до ставроса, стратити на ставросі. То ж які притензії?

---------- Додано в 23:02 ---------- Попередній допис був написаний в 23:00 ----------

Я розумію, Ромко, що ви нгеосвчяенні в релігійних питаннях. Погнано , що ви взагалі нічого знати і розуміти не хочете.
    До речі, те Що Ісус був страчений на стовпі писав англіканський теолог Буллінгер, ще в 1870-х.
    Яка різниця на чому був страчений Ісус? Це на ваше повсякденне життя якось впливає?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

А це брехня чистої води.

14. Romko

Ні,це свідчить про брехливість отих сє.
    Бо,навіть в початкових класах,в школі знають,що в Римській імперії злочинців страчували розпинанням на хресті.

• Подобається Подобається x 2
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Розкриваю брехню Свідків Єгови.

Заходимо у Google-перекладач.

ставимо переклад укр. - грецька

отримуємо:

хрест - σταυρός

Справа в тому, що якщо греки хочуть сказати хрест, вони використають слово σταυρός, бо іншого слова зі значенням хрест у нпецькій мові неіснує.

16. Сергій аспірант

Ну то ви ы залишились десь на рывны розумового розвитку учня почтакової школи. В Римській Імперії існувало кілька видів круксів - в тому числі ікрукс симплекс - паля, до якою прибивали чи привязували злочинця. Цейспосіб був поширений в північній Африці та на Близькому Сході. Т-подібні крукси, використовували в Італії, та в інших провінціях європейської частини імперії.

Доречі, вам з Михом навіть початкової освіти має вистачати, щоби прочитати тему, старпост і припинити оффтопити.

---------- Додано в 23:49 ---------- Попередній допис був написаний в 23:38 ----------

Мих, ви що знущаетесь? Для вас гугл напевно такий самий непомильний як Папа Римський?
    Я гооврив про давньогрецьку мову, а не про сучасну грецьку.
    Візьміть краще словник Вайна і прочитайте там значення слова ставрос.
    А потім вже майте нахабство звинувачувати когось в брехні.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Немає значення який словник ви візьмете. Немає значення грецька то мова, чи старогрецька. Слово хрест перекладається, як σταυρός, без варіантів.:)

18. Сергій аспірант

В сучасній грецькій мові так. але воан зананала вплоиву христянства. що привело до зміни понятьі зміщення акцентів.
    На латині то тогочасу.як ця мова стала офіційною мовою католиків, слово крукс означало просто знаряддя страти, а дляутчонення викоритовувався прикметник, щоб було зрозуміло яке знаряддя маеться на увазі.

---------- Додано в 23:54 ---------- Попередній допис був написаний в 23:52 ----------

Це длоя вас значення немає, правда чи брехня, і що язиком плескати.
    Візьміть номальний науковий словник Вайна і прочитайте, що означає слово хрест.
    Буллінгер до речі визнаний богослов-англіканин, і він мав аналогічну думку.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

:haha:

фігню пишите.

що? у древніх греків не було слова хрест?

---------- Додано в 23:58 ---------- Попередній допис був написаний в 23:57 ----------

ааааааааа, на латині :)))

яким боком тут латинь?

20. Romko

До слова,вам,Сергію,не завадило б граматику підівчити.
    А,щодо хреста...як можна розіпяти людину на стовпі?
    В куцих лепетах сє,того не поміститься.
    Слідкуйте за своєю сектою.
    І тіштесь толерантності християн.
    Вам б я порадив піти,ляпанити фігню в Саудівській Аравіїї.
    Але ж ні.
    Ви паразитуєте саме на християнській вірі.

а де твій аватар? :)