Ой, Сергію, якщо вашу сім"ю обізвуть, то це не стосуватиметься вас особисто? Щиро не бажаю, щоб ви жили по таких переконаннях. Щасливо вам. ---------- Додано в 20:29 ---------- Попередній допис був написаний в 20:25 ---------- Є препарати які при незначиних падіннях тих чи інших показників крові - помагають. Але коли гостра тромбоцитопенія, лейкоцитопенія, гемоглобін критично низький і то все одночасно - є лиш два виходи - вливати елементи крові, або шукати місце на кладовищі
Не хочу образити вельмишановного науковця ,але маю дуже великі сумніви в його психічному здоров*ї ,судячи з граматичних помилок і стилю написання...Він свідомо провокує нас на дискусію ,в якій не дослухається ні до чиєї думки ,рахуючи себе надлюдиною...
Не тільки Нагадаю - кго стосуєтьсясимвол блудниці ---------- Додано в 20:46 ---------- Попередній допис був написаний в 20:44 ---------- І ви помиляєтесь оскільки альтернативні методи використовують саме в критичних ситупціях а не при незначних проблемах. Оцінка рівня гемоглобіну це взагалі окрема тема. ---------- Додано в 20:47 ---------- Попередній допис був написаний в 20:46 ---------- Нагадаю, що ви не відповіли на мої питання. ---------- Додано в 20:49 ---------- Попередній допис був написаний в 20:47 ---------- Гемодилюція Препарати що стимулюють гемопоез Кровозамінники Лапароскопія Електрокоагуляція Апарати типу Cell Saver ---------- Додано в 20:50 ---------- Попередній допис був написаний в 20:49 ---------- Так кого стосуэться символ повії? ---------- Додано в 21:04 ---------- Попередній допис був написаний в 20:50 ---------- Це залежить від кваліфікації медика. В багатьох випадах переливання може вбити. щодо лейкоцитопенії то лейкоцити переливати не рекомендуюють взагалі. ---------- Додано в 21:07 ---------- Попередній допис був написаний в 21:04 ---------- Якщо операція планова використовують еритропоеин та препаати заліза Якщо гостра крововтрата - кровозамінникии і штучну вентиляцію легень ---------- Додано в 21:08 ---------- Попередній допис був написаний в 21:07 ---------- ви медик? чи біолог
Перші три пункти - так, вони є. Тільки поки організм простимулюється виробити 200000 тромбоцитів з 2000... щось має бути в крові? Влиті тромбоцити живуть 2-3 дні в організмі реціпієнта, але це дає час препаратам стимулюючим ріст тромбоцитів зробити свою справу. Лапароскопія Електрокоагуляція це альтернатива крововливанню? А Апарати типу Cell Saver обпрацювавши вашу кров вливають її назад - але у брошурах же пише що навіть власної крові яка вийшла - вживати нізя. Лейкоцити взагалі не вливають
Я почую вашы коментарі і відповіді о темі а не про мене? ---------- Додано в 21:18 ---------- Попередній допис був написаний в 21:16 ---------- цитату будьласка
На ваші питання вам докладно відповіли без мене .Відповідай вам ,не відповідай ---нічого не міняє---ви чуєте тільки себе. А от дайте мені відповідь---скільки людей ,які були в СЄ навернулися назад ,до своєї батьківської віри ,до своєї церкви ?Що принесло їм розчарування в СЄ? Тільки не кажіть ,що таких немає ,я особисто знаю не одного.
Насправді застосовувати чи ні такі апарати справа сумлінняЮ, те саме стосується гемодилюції. ---------- Додано в 21:25 ---------- Попередній допис був написаний в 21:22 ---------- Мені не відома точна статисика, але таких людней не є дуже багато ---------- Додано в 21:25 ---------- Попередній допис був написаний в 21:25 ---------- Я теж знаю таких людей. і знаю що причини їх виходу не завжди співпаддають з їх поясненнями.
Вичерпну відповідь на свої питання ви дістали без мене .Відповідай вам ,не відповідай--ви все рівно нікого не чуєте ,крім себе. Я теж хочу ,щоб ви відповіли на моє питання :скільки людей, після перебування в СЄ навернулися назад до батьківської віри ,до батьківської церкви? Тільки не кажіть ,що таких немає ,бо я особисто знаю не одну людину .Що їх розчарувало ?
Це питання не до мене а до цих людей. так ви дасте відповідь чи ні? ---------- Додано в 21:29 ---------- Попередній допис був написаний в 21:27 ---------- дуже невелика кількість поорівняно з зангальною кількістю свідків Єгови. Причини виходу індивідуальні - від образи на когось, не розуміння чогось до серйозного гріха.
Помиляєтесь-))) іноді рекомендують переливання лімфоцитів ---------- Додано в 21:31 ---------- Попередній допис був написаний в 21:29 ---------- Вас не влаштувала моя відповідь? ПРичина ви хоу річ індивідуальна - і кожний випадок унікальний тому дуже важко робити узагальнення. ---------- Додано в 21:32 ---------- Попередній допис був написаний в 21:31 ---------- Здебільшого такі люди стають агностиками чи атеїстами. тобто справді в певному сенсівертаються до батьківської віри ---------- Додано в 21:33 ---------- Попередній допис був написаний в 21:32 ---------- Або конкретніше формулюйте питання або поясніть чим не влаштувала вас моя відповідь.
та причому тут користь. Скількох колишніх свідків ви знаєте? ніхто не приховує що такі люди є, і нічого дивного в їх появі немає. Далеко не всі вони критикують свідків Єгови. але серед них є люди які справді говрять неправду. Порівняте з кількістю свідків в одному зборі, у Львові загалом? ---------- Додано в 21:39 ---------- Попередній допис був написаний в 21:38 ---------- Якщо не проти поясню завтра. ---------- Додано в 21:40 ---------- Попередній допис був написаний в 21:39 ---------- З ними спілкуєтесь Ви ане я тому звідки я можу знати. Напишіть що ви чули від них.
тому що кров не можна вживати в їжу - так сказано у Біблії, а СЄ думають, що пити кров і переливання крові - то все одно.