Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. mirawoo

mirawoo Well-Known Member

а яка альтернатива переливанню крові?

2. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Ой, Сергію, якщо вашу сім"ю обізвуть, то це не стосуватиметься вас особисто?
    Щиро не бажаю, щоб ви жили по таких переконаннях.
    Щасливо вам.

---------- Додано в 20:29 ---------- Попередній допис був написаний в 20:25 ----------

Є препарати які при незначиних падіннях тих чи інших показників крові - помагають. Але коли гостра тромбоцитопенія, лейкоцитопенія, гемоглобін критично низький і то все одночасно - є лиш два виходи - вливати елементи крові, або шукати місце на кладовищі :)

• Подобається Подобається x 3
  3. Не хочу образити вельмишановного науковця ,але маю дуже великі сумніви в його психічному здоров*ї ,судячи з граматичних помилок і стилю написання...Він свідомо провокує нас на дискусію ,в якій не дослухається ні до чиєї думки ,рахуючи себе надлюдиною...

• Подобається Подобається x 4
  4. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Не тільки
    Нагадаю - кго стосуєтьсясимвол блудниці

---------- Додано в 20:46 ---------- Попередній допис був написаний в 20:44 ----------

І ви помиляєтесь оскільки альтернативні методи використовують саме в критичних ситупціях а не при незначних проблемах. Оцінка рівня гемоглобіну це взагалі окрема тема.

---------- Додано в 20:47 ---------- Попередній допис був написаний в 20:46 ----------

Нагадаю, що ви не відповіли на мої питання.

---------- Додано в 20:49 ---------- Попередній допис був написаний в 20:47 ----------

Гемодилюція
    Препарати що стимулюють гемопоез
    Кровозамінники
    Лапароскопія
    Електрокоагуляція
    Апарати типу Cell Saver

---------- Додано в 20:50 ---------- Попередній допис був написаний в 20:49 ----------

Так кого стосуэться символ повії?

---------- Додано в 21:04 ---------- Попередній допис був написаний в 20:50 ----------

Це залежить від кваліфікації медика. В багатьох випадах переливання може вбити. щодо лейкоцитопенії то лейкоцити переливати не рекомендуюють взагалі.

---------- Додано в 21:07 ---------- Попередній допис був написаний в 21:04 ----------

Якщо операція планова використовують еритропоеин та препаати заліза
    Якщо гостра крововтрата - кровозамінникии і штучну вентиляцію легень

---------- Додано в 21:08 ---------- Попередній допис був написаний в 21:07 ----------

ви медик? чи біолог

5. Coffe13

Перші три пункти - так, вони є. Тільки поки організм простимулюється виробити 200000 тромбоцитів з 2000... щось має бути в крові? Влиті тромбоцити живуть 2-3 дні в організмі реціпієнта, але це дає час препаратам стимулюючим ріст тромбоцитів зробити свою справу.
    Лапароскопія
    Електрокоагуляція це альтернатива крововливанню?
    А Апарати типу Cell Saver обпрацювавши вашу кров вливають її назад - але у брошурах же пише що навіть власної крові яка вийшла - вживати нізя.
    Лейкоцити взагалі не вливають :haha:

• Подобається Подобається x 2
  6. Сергій аспірант

Я почую вашы коментарі і відповіді о темі а не про мене?

---------- Додано в 21:18 ---------- Попередній допис був написаний в 21:16 ----------

цитату будьласка

7. На ваші питання вам докладно відповіли без мене .Відповідай вам ,не відповідай ---нічого не міняє---ви чуєте тільки себе.
    А от дайте мені відповідь---скільки людей ,які були в СЄ навернулися назад ,до своєї батьківської віри ,до своєї церкви ?Що принесло їм розчарування в СЄ?
    Тільки не кажіть ,що таких немає ,я особисто знаю не одного.

• Подобається Подобається x 3
  8. Сергій аспірант

Насправді застосовувати чи ні такі апарати справа сумлінняЮ, те саме стосується гемодилюції.

---------- Додано в 21:25 ---------- Попередній допис був написаний в 21:22 ----------

Мені не відома точна статисика, але таких людней не є дуже багато

---------- Додано в 21:25 ---------- Попередній допис був написаний в 21:25 ----------

Я теж знаю таких людей. і знаю що причини їх виходу не завжди співпаддають з їх поясненнями.

9. Вичерпну відповідь на свої питання ви дістали без мене .Відповідай вам ,не відповідай--ви все рівно нікого не чуєте ,крім себе.
    Я теж хочу ,щоб ви відповіли на моє питання :скільки людей, після перебування в СЄ навернулися назад до батьківської віри ,до батьківської церкви? Тільки не кажіть ,що таких немає ,бо я особисто знаю не одну людину .Що їх розчарувало ?

10. Сергій аспірант

Це питання не до мене а до цих людей.

так ви дасте відповідь чи ні?

---------- Додано в 21:29 ---------- Попередній допис був написаний в 21:27 ----------

дуже невелика кількість поорівняно з зангальною кількістю свідків Єгови. Причини виходу індивідуальні - від образи на когось, не розуміння чогось до серйозного гріха.

11. Таке враження ,що я говорю до радіо.

12. Сергій аспірант

Помиляєтесь-))) іноді рекомендують переливання лімфоцитів

---------- Додано в 21:31 ---------- Попередній допис був написаний в 21:29 ----------

Вас не влаштувала моя відповідь?
    ПРичина ви хоу річ індивідуальна - і кожний випадок унікальний тому дуже важко робити узагальнення.

---------- Додано в 21:32 ---------- Попередній допис був написаний в 21:31 ----------

Здебільшого такі люди стають агностиками чи атеїстами. тобто справді в певному сенсівертаються до батьківської віри

---------- Додано в 21:33 ---------- Попередній допис був написаний в 21:32 ----------

Або конкретніше формулюйте питання або поясніть чим не влаштувала вас моя відповідь.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не ображайтесь, Сергій на роботі і виконує заданіє.

• Подобається Подобається x 5
  14. Особливо ,коли не на вашу користь.

• Подобається Подобається x 4
  15. Coffe13

:haha::haha::haha: все Сергію я в осаді :haha::haha::haha:

16. mirawoo

а чому СЄ так проти переливання?

17. Сергій аспірант

та причому тут користь.
    Скількох колишніх свідків ви знаєте? ніхто не приховує що такі люди є, і нічого дивного в їх появі немає. Далеко не всі вони критикують свідків Єгови. але серед них є люди які справді говрять неправду.
    Порівняте з кількістю свідків в одному зборі, у Львові загалом?

---------- Додано в 21:39 ---------- Попередній допис був написаний в 21:38 ----------

Якщо не проти поясню завтра.

---------- Додано в 21:40 ---------- Попередній допис був написаний в 21:39 ----------

З ними спілкуєтесь Ви ане я тому звідки я можу знати.
    Напишіть що ви чули від них.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

тому що кров не можна вживати в їжу - так сказано у Біблії, а СЄ думають, що пити кров і переливання крові - то все одно.

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хм...:scratch_one-s_head:
    Тоти сьвідки навет кров"янки не їдять....:nea:
    шо тут скажеш....:dntknw:
    бідні люде...:sad:

• Подобається Подобається x 1
  20. mirawoo

я кров"янку дуже полюбляю!!!

а де твій аватар? :)