Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. консультант

консультант Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Бо вони так навчені, Миху. Брехати, виляти, святотатствувати...
    Перекручувати Біблію, чи значення Біблії. Подумайте, перекладали Біблію глубоко віруючі християни, вчені зі світовим іменем.
    Прийшов Рассел з освітою в обсязі початкової школи і сказав - неправильний переклад.
    Ви знаєте, що вони кажуть, що Христос не воскрес. Воскрес його дух а тіло вкрали учні.
    Тепер почитайте:
    37. А вони налякалися та перестрашились, і думали, що бачать духа.
    38. Він же промовив до них: Чого ви стривожились? І пощо ті думки до сердець ваших входять?
    39. Погляньте на руки Мої та на ноги Мої, це ж Я Сам! Доторкніться до Мене й дізнайтесь, бо не має дух тіла й костей, а Я, бачите, маю.
    40. І, промовивши це, показав Він їм руки та ноги.
    41. І, як ще не йняли вони віри з радощів та дивувались, Він сказав їм: Чи не маєте тут чогось їсти?
    42. Вони ж подали Йому кусника риби печеної та стільника медового.
    43. І, взявши, Він їв перед ними.
    (Від Луки 24:37-43)
    Христа брехуном роблять? Антихристи!

• Подобається Подобається x 3
  3. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Покищо свою майстерність у брехні, перекручуванні і злослів ї показали саме ви. Ну,якже інакше - засновник руху християн- педристів, має давати приклад у моральних зазадах своєї віри, і "освячувати" форумлян "своїм священним словесним проносом".

Глибоко віруючі - згодний. На рахнуок їх вченості.чесності інеупердженості - можу сперечатись. Майже всі перекладачі Біблії були ентузіастами, аматорами, самоуками, а зовсім не великими і відомими вченими.
    на їх переклад суттево впливали їх погляди, традиції церкви, а не бажання точно передати біблійний текст. Вони йшли за традицією всупереч нормам теорії перекладу.

Це не свідки Єгови так кажуть, а ви Педро неагло брешете. В своїх попередніх постах, я вже це довів.
    А ви далі за своє. Ви маєте здоровий глузд? Вваажаете себе християнином? Та ви гірші від атеїста, будь який щирий переконаний комуніст чесніший і порядніший за вас. Ви кажете що є християнином, аде жваше смирення? Ви нахабно брешете, а це голвона риса Сатани. То кому ви насправді служите? Для будь.якої мислячої людини відповідь очевидна.

---------- Додано в 18:00 ---------- Попередній допис був написаний в 17:59 ----------

Та ні, антихристами є люди типу вас.

4. Robert

Robert Well-Known Member

Тільки зайшов на форум - Сергій вже з бані вийшов

Повторю питання - хто відповість за Малі?

Чому "передавання грошей" (це свідки так узаконили хабар, уявіть собі - як звучить!!! - "передавання грошей"!!!) у Мексиці сотень і тисяч долларів для купівлі військового квитка дозволено, а в Малі купівля партійного квитка за 40 центів заборонена?

Хто відповість за тисячі закатованих, згвалтованих, убитих малійців? Ось вам вершина цинізму, лукавства, лицемірства Сторожової Башти! Що для них спотворити перекладом Святе Письмо.

5. Сергій аспірант

Тому що купивши квиток людтинаставала членом партії.а отже співучасницею у злочинних діях уряду. Вам це зрозуміло чи ні? Чи ивне розуміеет, що аючи паспорт.військовий квиток. приписне посвідчення відуряду країни, ви посуті не є ні членом правлячої партії, іне несете відпровідальності за дії уряду,навітьящовони злочинні. Протеякщо вицілеспрмовано підтримуете політичну партію винну узлочинах, то стаете співучасником її злочинів.

---------- Додано в 19:06 ---------- Попередній допис був написаний в 19:05 ----------

Тобто вивважает , що свідки Єгови мали піди на компрміс із злочинним урядом івиконувати його злочинні накази? І щоб тоді смерділи люди типу вас?
    Зрозумійте, що свідки Єгови,цене католики іне правлоавні.які харади збререження життя, продадуть свої принципи.свою віру.

6. Robert

Robert Well-Known Member

Купляючи військовий квиток, який засвідчував, що свідки пройшли службу в армії, свідки цим самим ставали учасниками, військовослужбовцями збройних сил, а у випадку війни із зброєю в руках, згідно закону держави, повинні були б боронити цю державу.
    А посвідчення члена партії, яке мали мати всі жителі Малі ні до чого не зобов"язувало. Свідки пішли на компроміс, цинічно віддаючи на смерть людей в одній країні і даючи хабарі в іншій. а Ви ще говорити, що якісь люди смердять? в котре переконуюсь, що організація Сторожової Башти немає нічого спільного з християнством. Це тоталітарна секта.

• Подобається Подобається x 2
  7. Сергій аспірант

Нічого продібного - наявність військового квиткане означае щолюдинане відмовитьсявідучасті у військових діях.
    Зрештою післі проходження альтернативної служби людинатеж отримуеє вйськовий квиток.
    Питання з військовою службою вирішуе уряд. Якщо законна влада запропонувалатакий шлях вирішення проблеми. то чого було на нього не погоджуватись? Або людина паолтить певну суму і неслуитьь в армії. або виконує іншу роботу в ім проблема? Зрештою усісвідки Єгвои є релігийними служителоями. аотже не омжуть підлягати призову, хочана цьому праві свідки Єгови не наголошують.

Ще й як забовязувало - це було ознакою того, що жителі підтримують уряд країни і статють членми політичної партії, що булоцілком не прийнятно длясвідків Єгови.

---------- Додано в 20:44 ---------- Попередній допис був написаний в 20:38 ----------

Ви,Роберт. були у Мексиці чи Малаві? Ні, лише нишпорите по інтернет-смітниках, шукаючи бруд на ближніх. Це повашому християнство? На мій погляд - це прсто мерзота.

---------- Додано в 20:54 ---------- Попередній допис був написаний в 20:44 ----------

Спеціально для вас:
    http://tearsofoberon.blogspot.com/2009/10/mexico-military-and-jwsthe-truth.html

8. Pedro

Сергію, а хто дав право ображати людей - Миха, мене? Я вас особисто ніде не образив, ні єдиним словом. І, зрештою, не звинувачую вас. Бо ви попались на гачок тоталітарної сатанинської секти.
    В уривку Писання я навів брехливість і ницисть ваших бонз.
    Ви ж не раз казали, що воскреслий Христос - це дух. Він особисто сказав - я не дух. Тоді хто брехун? Ісус чи бруклінське кодло?

9. Oxid

Oxid Well-Known Member

З точки зору релігієзнавства мабуть, правильно назвати новітній релігійний рух, поряд з мормонами, білим братством, саєнтологами, мунітами.
    Я, чесно кажучи на тему Біблії чи віри з ними не спілкуюся...нема про що говорити. Для мене найголовнішим аргументом проти свідків стали прочитані недавно кілька статей їхнього засновника Рассела...гидко...:facepalm:
    Коли пропонують вивчення Біблії, чемно відмовляюсь і запрошую їх на катехизацію в католицьку церкву...як там співав Кікабідзе: "А костру разгараться не хочется, вот и весь разговор...";) На тому і розходимся

• Подобається Подобається x 2
  10. Pedro

Я б їх з мормонами не порівнював. Так, то цікава деномінація, але менш централізована. Вони вірять Біблії, не перекручують її, але потрібно читати ще так звану Книгу мормона. В житті досить приємні люди - в Австралії ми мали їх за сусідів майже рік.
    Раніше ходили по двоє гарно одягнутих людей але мабуть вже 10 років я їх не бачив.
    І, як бачите, на останніх виборах Президента США Обамі протистояв мормон.
    З єговістами цього неможливо. Вони є раби Брукліна. Що там гопкомпанія скаже, вони не мають права перечити, навіть сумніватися.

11. Сергій аспірант

Ну і нахаба ж ви. А хто вам дав парво брехати? Ви що вважете , шо ваш пост нікого не ображає? Ну тоді ви, напевно, соціопат. До психотерапевта вам треба.

Ви лише свою ницість довели, бо нагло брехали. І не замймайтесь бллюзнірством - приводите цитати з Писання поряд з брехнею. Совісті у вас немає.

*** rs с. 100—с. 101 Воскресение ***
    Как понимать то, что сказано в Луки 24:36—39 о*теле, в котором воскрес Иисус?
    Луки 24:36—39: «Когда они [ученики] об этом говорили, он встал среди них и сказал им: „Мир вам“. Но они, охваченные ужасом и испуганные, подумали, что видят духа. Он сказал им: „Почему вы боитесь и почему в ваших сердцах появились сомнения? Посмотрите на мои руки и ноги: это я. Потрогайте меня и посмотрите, ведь дух не имеет плоти и костей, как видите у меня“».
    Люди не могут видеть духов. Очевидно, ученики Христа думали, что перед ними призрак или что они видят видение. (Сравни Марка 6:49, 50.) Иисус заверил их в том, что он не призрак. Они видели его физическое тело и даже могли прикоснуться к нему и почувствовать, что у него есть кости. Кроме того, он ел вместе с ними. Подобным образом, ангелы в прошлом материализовались для того, чтобы люди могли их видеть. Они принимали пищу, а некоторые из них даже вступали в брак, и у них рождались дети (Быт. 6:4; 19:1—3). Воскресший Иисус не всегда являлся в одном и том же физическом теле (вероятно, он делал это для того, чтобы ученики ясно поняли, что он был духом), поэтому даже его близкие друзья не сразу его узнавали (Иоан. 20:14, 15; 21:4—7). Однако, хотя он и появлялся перед ними в разных телах, по его словам и делам они узнавали в нем того Иисуса, которого знали раньше. Так он укреплял их веру в то, что он действительно воскрес из мертвых.
    Если бы ученики видели Иисуса в том теле, в котором он сейчас находится на небе, тогда позднее Павел не написал бы, что прославленный Христос является «точным изображением самой его [Бога] сущности», потому что Бог*— Дух и он никогда не был в плотском теле (Евр. 1:3; сравни 1*Тимофею 6:16).
    Мы сможем правильно понимать библейские сообщения о явлениях воскресшего Иисуса, если будем помнить то, что записано в 1*Петра 3:18 и 1*Коринфянам 15:45. Эти стихи процитированы на странице 100.

Перед тим, як писати дурниці, може варто заглянути в підручники і словники? Чи вам просто ліньки?
    Ну ящо ліньки, то доведеться пояснити.
    Новими релігійними рухеами прийнято називати релігійні організації, які виникли пілся 50-х років ХХ століття.
    По визначенню Баркер, однієї з найавторитніших дослідників в цій галузі, новим релігійним рухом можна вважати рух в якому є лише одне покоління віруючих.

Свідки Єгови під ці визначення не підпадають, і класифікуються як деномінація реставраціоністського напрямку християнства.

І якіж статі ви читали?

Педро, ви перед тим як писати, хоч трошки задумуетесь? Боя скоро відвас під столом від сміху опинюсь. Мормони також централізована релігійна організація з чіткою іерахією і наявністю класу духівництва.

Ну ви і бовдур. Та яким же невігласом треба бути, щоб плести такі дурниці. Ви хоч , щось у своему житті читали про мормонів? Пальці не відваляться і корона з макітри не впаде, якщо ви зайдете у Вікіпедію,чи в яийсь сейрознійший ресурс? Мормони вірять Біблії, якщо вона правильно перекладена, але як і мусульмани вважають, що рукописи Біблії зазнали пізніших редакцій. http://www.lds.org/topics/bible-inerrancy-of?lang=rus
    Не гріх чогось не знати, гріх - не хотіти знати і нагло казати неправду. А в цьому ви майстер.

Коли б це були свідки Єгови, то ви би сходили слиною, як скажений собака. До вашого відома - прооповідники свідків Єгови - доброольці, які не отримують за це жодної вигоди. У мормонів - міссіонери, як правило молоді люди, які живуть за кошт своїх сімей і проповідують один-два роки, отримуючи післяцього пільги при вступі в університет Бригама Янга.

У мормонів велике політичне лоббі. ВнОниє власниками великих компаній, працюють в ЦРУ, ФБР, Госдепартаменті США.

---------- Додано в 22:14 ---------- Попередній допис був написаний в 22:13 ----------

Правильно, свідки Єгови не беруть участі у політичних справах і не пхаються у владу.

12. Oxid

Oxid Well-Known Member

Можливо, бо скільки релігієзнавців, стільки і думок
    Прихильники Рассела, які називають себе дослідниками Біблії і не визнають свідків, мають свій сайт з номерами "Вартової Башти", які видавалися до смерті Рассела, там можна почитати його статті...

Мормони, ті що приїхали до Львова, були дуже схожі на свідків, так само ходили по двоє на проповідь, в одинакових білих сорочках і краватках, так само дзвонили по квартирах, з книгами їхнього головного мормона, згодом купили для свого храму великий будинок на Вербицького, але, видно, мало кого загітували, будинок продали якомусь банку і десь поділися, тепер не видно їх.:dntknw:

13. Pedro

Сергію, ще раз питаю, хто дав право ображати людей? Ви знаєте, по хамству вам рівних на ЛФ нема.
    Тепер я розумію, чому ви не стали християнином. І ревно служите сатані.
    Бо більше сподобалась єресь брехуна і перелюбника Рассела а також його наступника, пияка і дебошира Рутерфорда.
    Ще раз повторюю, в спілкуванні з вами я не разу не переходив на особистості і ніколи не обзивав. А щодо бруклінського антихриста і фашистської секти то я маю право висловити свою думку.

---------- Додано в 23:12 ---------- Попередній допис був написаний в 23:06 ----------

Ви знаєте, вони різко зменшили свою активність у всьому світі. Не знаю чому. Памятаю, вони дуже активно проводили агітацію і в Австралії і в Шотландії. Тепер не чути ніде. На відміну від єговістів вони були досить виховані і коли скажете, що ви християнин, вони ніколи не говорили нічого більше. Хіба що на загальнолюдські теми. Ось чому вони згорнули свою діяльність - невідомо.

14. Robert

Robert Well-Known Member

Компромисса быть не должно... Надо еще раз пояснить, что только позиция нейтралитета, как положение «не от мира», непричастность к делам мира – религии, политике и военной службе, отказ поддерживать их прямо или косвенно, – только такая позиция будет благословлена Иеговой. Мы не хотим серых пятен, мы хотим точно знать, свою позицию как христиан, не идущих на компромисс .
    ...выполнение гражданских работ вместо военной службы... есть молчаливое, подразумеваемое признание своего долга перед военной машиной кесаря... Поэтому от христианина не должны требовать прямой либо косвенной поддержки военным образованиями .
    Если один из Свидетелей Иеговы скажет судье, что согласен работать в госпитале или выполнять другую подобную работу, это значит, что он заключает с судьей «сделку» и тем самым нарушает свою непорочность перед Богом .
    Согласие выполнять альтернативную службу есть форма моральной поддержки всей существующей структуре
    Нам нужно занять одну позицию во всем мире. Нам необходимо быть решительными в этом деле... Позволив братьям эту вольность, мы столкнемся с проблемами... совесть наших братьев нуждается в обучении
    Если мы подчинимся кесарю, не будет никакого свидетельства .
    Те, кто принимает альтернативную службу, ищут легкого выхода из положения .

Из высказываний члена Руководящего совета Фреда Френца
    Из письма комитета датского филиала (координатор Ричард Абрамсон), процитировано в меморандуме Ллойда Бэрри.
    Из высказываний члена Руководящего совета Теда Ярача.
    Из высказываний члена Руководящего совета Кери Карбера.
    Из высказываний члена Руководящего совета Фреда Френца

---------- Додано в 13:00 ---------- Попередній допис був написаний в 12:56 ----------

Цинічність і лицемірство організації Сторожової Башти не має меж.

В других латиноамериканских странах Свидетели Иеговы платят взятки нечестным чиновникам. Если люди военной машины согласны получать взятки, они делают это на свой страх и риск. По крайней мере, вы платите взятку не самой военной машине – а только полковнику или другому офицеру, который забирает взятку себе. Если совесть братьев позволяет им совершить эту «сделку» с офицерами, стремящимися к получению взяток, мы не возражаем. Конечно, в случае неприятностей к нам за помощью обращаться не следует. Поскольку там это делают все, и инспектора не обращают внимание на поддельные документы, то и вы в филиале можете закрыть на это глаза. Если будет война, тогда будет повод беспокоиться по вопросу нейтралитета.
    Преданно ваши в царственном служении…

Фред Френц

А бідні обдурені люди виконують роль батраків для вищих чинів організації

15. Forpost

Forpost Стоїк

дегенератів тьми і тьми

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

хто сказав?
    От брешуть, навіть оком не мигнуть.

17. morze

morze Well-Known Member

свідки Єгови стали свідками ДТП, і тепер вони думають: чи бути їм свідками, чи незбрехавши свідчити?

18. Starscream

Starscream Member

Ого. Тема про свідків ще не закінчилась?

19. Forpost

Forpost Стоїк

а де протиріччя,що у Нього(воскресшого Месії) шафа з тілом була, щоб в черговий раз тіло одягнути.....для Фоми наприклад,щоб длань в рану від спису встромити,ну і так далі ....,але кому то я говорю ...піп про то з амвону не рече

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Трохи розслабтесь,люди

а де твій аватар? :)