Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Сергію, ви справді сьогодні щось перебрали оковитої. Бо доктор теології є вченим в українському понятті. Бо в англійському це науковець.
    І коли він вчений, я маю на увазі, справжній вчений, він висловлюється на догоду своїм переконанням, а не помісній церкві.
    Це для єговістів не можна нічому перечити бруклінській гопкомпанії.

• Подобається Подобається x 1
  2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Теологія не є наукою в строгому розуміннні цього слова. Як зрештою не ж наукою і філософія(лише позитивісти і марксисти вважають інакше). телолгіяможе розглядатись.як галузь філософії, хоч це і не коректно, але відображае вона зовсім інший , н енауковий а релігійний світогляд.
    В католицизмі і протетсантизмі, були спроби наблизититеологію до науки.

Те що в світівизнаютьсятступені теологів і їх навчають у свтстьких університетах.це данина традиції.
    Крои мова йдепр експертну оцінку релінйного руху, перекладу і т. д., то прислухаються до думки релігієзнавців, лінгвістів, філологів.

---------- Додано в 23:51 ---------- Попередній допис був написаний в 23:50 ----------

Він висловлюетеься надогоду керівницітва університету і кафедри, які є часто предсавниками коснервативних релігійних кіл.

---------- Додано в 23:53 ---------- Попередній допис був написаний в 23:51 ----------

Біблеїстика вплвиае на погяди порівняно молоих конфессій. Традициіним церквам на неї начхати, ітому досі правосоавні і католики використовують Тест більшості, незважаючи на його помилки.

---------- Додано в 23:54 ---------- Попередній допис був написаний в 23:53 ----------

Лише нещодавно католки внесли відповідні зміни до Вульгати, згоідно данних біблеїстики. Праволсавні ж . оголосили усю Західну білеїстику від лукавого, а Вескота і Хорта - массонами, таемними сатанітсами і єретиками.

3. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

а перекладачі НС звісно ж нікому на догоду не висловлюються, супер-незалежні і все таке.

Дасте хоч один аргумент, чому в незалежність анонімних перекладачів НС вірити можна, а в незалежність вчених зі світовим ім’ям - ні?
    "чесне слово СЄ" аргументом не є.

4. Robert

Robert Well-Known Member

Так, Сєрьога знову спригнув в баню, щоб втекти від питань, ще буде мати два тижні подумати.

5. Ука

6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А я цього не розумію. Я на 99% англомовний. Але коли пишу українською, часто приходиться кілька разів себе перевірити щоб не допустити помилок. Іноді потім виправляти себе. Адже це зневага до нашої багатостраждальної але прекрасної мови!

7. Ука

8. yasam

yasam Well-Known Member

так про що і мова!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    А розпинаються тут що вони християни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9. консультант

консультант Дуже важлива персона

Не християни, а єговісти, бо йдуть до Єгови, а не до Христа. Ісуса Христа вони сприймають, як людину з надриродніми даними, щось наподобі екстрасенса. :)

10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Чекайте, аспірант вийде з бані і всипе Вам за єговіста. )

11. yasam

yasam Well-Known Member

Це зрозуміло для нормальної людини. Для сє чомусь не зрозуміло, чому їх не можна називати НЕХРИСТИЯНСЬКОЮ ОРГАНІЗАЩІЄЮ!

12. консультант

консультант Дуже важлива персона

Якщо він вміє аналізувати і робити висновки, то повинен погодитись, що відноситься до єговістів /прихильників Бога Єгови/, а якщо на це не здатний, то я просто не звертатиму уваги, хай собі пише... .

13. yasam

yasam Well-Known Member

У сє цю здатність в общині витравлють: чи вирізанням відповідального за це шматка мозгу, чи гіпнозом, чи чимось іншим.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

:haha:

Я думаю, під ніком Аспіранта пишуть різні люди.

Це видно навіть х того, що в одному реченні Аспірант робить не менше 3 помилок, а інколи абзацами валить і без жодної помарки.

15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

• Подобається Подобається x 3
  16. morze

morze Well-Known Member

Постукали Свідки, впустив їх до помешкання. Роти порозкривали, бо далі як за поріг, їх ніхто непускав!

17. Даяна

Даяна Well-Known Member

Для чого писати про речі. в яких не тямите? Критика - це не критиканство! Ісус для них син Божий, відкупитель від гріхів, вершитель Судного дня, який після Суду "Сам упокориться перед Тим, Хто Йому все впокорив". (1 Кор. 15: 28), і на основі цього (та інших цитат) вони не вважають Ісуса рівним Отцю, але ж СИНОМ БОЖИМ, що зійшов на небо і сів по правицю Отця. А ви пишите якісь дурниці про екстрасенса... Вчитись ніколи не пізно, пане Консультант. Може і прийде час, коли зможете консультувати когось з питань релігії, лиш не зараз.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Архангел Михаїл для них Ісус.

• Подобається Подобається x 2
  19. Даяна

Даяна Well-Known Member

Так, ви тут праві. Є таке. Вони це сприймають як пророчу символіку. Лиш не треба було брати мої слова у цитату, ніби хочете мені у чомусь заперечити. Я не помилилась.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

та яке то має відношення одне до другого?

Всі, без виключення Свідки кажуть: Ісус - це перше твориво Бога. І, незважаючи на те, що Ісус є Син Божий, ніколи не кажуть народжений Богом, а тільки створений.

а де твій аватар? :)