Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Ну проведіть єксперимент - хоучу подивтись на яку відстаньвас допустять до Кирилла коли він в кінці линя приїде до Киева-)))).

---------- Додано в 20:49 ---------- Попередній допис був написаний в 20:48 ----------

Може ви поясните . що у богослів ї вашої церкви означає термін д...л, який ви застосували до мене?

2. Robert

Robert Well-Known Member

Ви правильно зауважили! Скажіть це ще тим, хто спотворив Святе Письмо "перекладом" Нового Світу.

Та це з тої ж опери - 2000 років народ ходив у пітьмі, і засіяло світло пану Расселу, сіяло все сильніше, так, що перші істини відмінялись, а появлялись інші - нема гарантії, що через деякий час світло осінить так, що й "переклад" Нового Світу хтось "перекладе" ще раз, знаходячи фантастичну граматику древнього світу - чесслово, як Ганька Герман.;)

• Подобається Подобається x 1
  3. Сергій аспірант

Ви заявили що перекладачі новго світу не володіли мовами. Ви це можете довести?

Греки зібрників по граматиці не залишили. Все що відом з грецької граматики це узагальнення емпіричних досліджень.
    Повторюю ще раз - я можу првиести кілтка перекладів зроблених різними людьми. які перекладають - слово було бог, або слово було божественне.

4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Може скажете, чого мені до нього ходити?

А нашому єпископу я недавно дякувала, коли в дітей було перше причастя, ніхто нирки мені не відбивав.

5. yasam

yasam Well-Known Member

Та про шо з ним говорити! Свідкобот - сліпе створіння запрограмоване сторожовою баштою.

6. Сергій аспірант

А ви спробуйте-)). Бо саме православних я мав наувазі.

7. Robert

Robert Well-Known Member

Достатньо почитати стенограму судового засідання, на якій "знавець" не може назвати алфавіт

Вопрос (поверенный Стонтон): Вы знаете греческий алфавит?
    Ответ (Рассел): Да, конечно.
    Вопрос (Стонтон): Вы сможете назвать греческие буквы, если мы вам их сейчас покажем?
    Ответ (Рассел): Некоторые из них. Я ведь могу ошибиться.
    Вопрос (Стонтон): Какие буквы вы видите наверху этой страницы, страницы 447?
    Ответ (Рассел): Ну, я не уверен, что смогу их назвать.
    Вопрос (Стонтон): Вы не можете назвать этих букв? Посмотрите на них и назовите, если вы их знаете.
    Ответ (Рассел): Ну, понимаете... (Здесь его перебили и не дали ничего объяснить).
    Вопрос (Стонтон): Вы знаете греческий язык?
    Ответ (Рассел): Нет.

Крім того, "перекладачі" нового світу - анонімні, щоб не було персонально з кого сміятись. А інші перекладачі, як Хоменко чи Огієнко не побоялись назвати своє ім"я в перекладі, тому що відповідали за кожне слово.

8. Сергій аспірант

Ви мені так ін епоясннили значення богословського терміну д...л. Це у вашій спільності особливий релігійний титул? Ви його вже заслужили?

---------- Додано в 21:22 ---------- Попередній допис був написаний в 21:19 ----------

Яке це мае віднгощення до перекладу Нового світу? Рассел жодних перекладів не робив_)). Я ве не кажу навіть проо те, щови цитуете викривлену версію стенограми.

І модератор як сліпе котеня. не помічае як решуть її співвіруючі.
    Перекладачі Американського станалдаратного перекладу теж анонімні. деваші претензії до них?

---------- Додано в 21:25 ---------- Попередній допис був написаний в 21:22 ----------

До уваги модератора. Корстувач yasam в особистому повавідомленні розшифрорував таемничий релігійний титул "д...л", як "дибіл". Якщо, це не почесне звання в його церкві, я розглядаю це як образу і прошу вжити заходів до користувача.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Блін... як Рассел похожий на аспіранта!

• Подобається Подобається x 3
  10. Сергій аспірант

Мих ви можетет не флудити? Бо ваш співвіруючий трохи забрехався. що для католика нормальна і звична річ-))),

---------- Додано в 00:00 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:58 ----------

Напевно пише собі у Твітері прохання Папі про індульгенцію на всежеиття. безкано обріхувати ближніх і із лословити ї х накожному кроці, для захисту католицизму-))).

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

то не фруд, то закономірності свідків - бути неграмотним.

12. Сергій аспірант

Закономірнсть католикв - бути брехливимими, хоча до праволсавних вам далеко.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

:haha:

давно не вживаєте?

14. Сергій аспірант

Хамите, Миху?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та ні, Сергію.

Я просто собі думаю. Як можна серйозно розмовляти про історію, про Біблію з людиною, що робить помилки, а то й дві у кожному другому слові?

Людина, яка нехай навіть правил правопису не знає, але читає, то помилок робить дуже мало. А ви тут про історію, про Біблію і помилка на помилці. Граматичні помилки у вас перекликаються з історичними та релігійними. Відчувається, що ви нічого толклм не знаєте, але очевидно, що група підтримки від СЄ у вас є.

16. Сергій аспірант

Це не помилки, а одруківки-))

17. Robert

Robert Well-Known Member

18. Сергій аспірант

Зроблений на грошы евангельских хрситиян з певною метою.
    Роберт, ви совъ слова, про незанння перекладачами ПНС мов , доводите будите чи ні?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

яка різниця ким зроблено і за чиї гроші? Це все факти, які важко не сприймати.

20. консультант

консультант Дуже важлива персона

Що не можна сказати про свідків Єгови... . Скільки раз пророкували кінець світу, стільки раз він і наступав. :mocking:

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)