Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ви б краще відповіли на питання. :)

І може б я змінила ставлення до вашої секти.

2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Коли мова заходить про Трійцю, то ми або бачимо вірші які навмисно перекадають невірно. Або мемо справу з віршами.які мають набагато прсотіше пояснення, якщо враховувати соціокультурний контекст того часу.

---------- Додано в 14:00 ---------- Попередній допис був написаний в 13:59 ----------

Щойно це зробив.

3. yasam

yasam Well-Known Member

Robert, кому ви пишете, дункану? Він Біблії ніколи не відкривав і не відкриє.

---------- Додано в 14:04 ---------- Попередній допис був написаний в 14:02 ----------

Ви д...л чесне слово (вирвалося). За таке євреї каменували. Ну шо ти чешеш.

---------- Додано в 14:06 ---------- Попередній допис був написаний в 14:04 ----------

Ага, ви всю однозначність Біблії списуєте на переклад

4. Un.Known

Тицьніть носом.

Бо не бачу, чесслово.

• Подобається Подобається x 1
  5. yasam

yasam Well-Known Member

А ви самі конструюєте такі фрази (хоч і з помилками), чи берети зі сторожової башти.

• Подобається Подобається x 2
  6. Сергій аспірант

Судді ізраїлю називались єлохім-)))),ітак назваються по сьоглоднішній день. Єлохім - так назвали осіб наділених владою, силою. Це слво могло стосуватись і ангелів.

Так Біблія однозначнонічого не говрить про трійцю-)))).

---------- Додано в 14:14 ---------- Попередній допис був написаний в 14:13 ----------

Дивітся вище. Мало того. що модератор троль, так він ще і сліпий.

7. yasam

yasam Well-Known Member

Тоді за що розіп*яли Господа Бога і Спаса нашого Ісуса Христа?

8. Un.Known

Я дивилась вище. Я повторю.
    Сергію, я НІКОЛИ щодо Вас не дозволяла собі особистих образ.

Якщо я Вам зараз вліплю картку за образу модератора, то Ви будете верещати про:

а) упередженість щодо свідків
    б) особисту заангажованість
    в) те і друге плюс власний варіант?

9. yasam

yasam Well-Known Member

Un.Known, то він просто виконує інструкцію сторожової башти, як свідкобот

10. Сергій аспірант

Назва єговіст, не є образливою? Ви хоч , що небудь про історію ціеї назви знаете, і хтосаме пчоав атк називатисвідків Єгови?
    За прогнолошення себе Мессією. Спроба звиунватити його втому, що він вважае себе рівним Богові завершилась нічим, бо Ісус звенвувагу кого в Біблії називали богами.
    Фарисеї шукали зачіпок, щоб звинуватити Ісуса. хоча ірозуміли що з точки зору Закноу аз ним немає вини.
    Юридично судовий процес над Ісусом проходив з порушенням усіх вимог еврейського судочинства.

11. Robert

Robert Well-Known Member

Це все фантазія. Точніше підганяли під потребу. тобто спершу щось видумали, а потім почали підганяти. 2 тисячі років у всіх країнах світу перекладалось саме так, а свідки за деякий час, самі не знаючи мови, перекрутили зміст. Це не враховується.

12. Сергій аспірант

Ви глибоко помилояетесь-))).Э копстський переклад датований 2 ст, укопстькый мовы э означены ы неозначены артиклі і слово і в Івана 1:1 слово Бог вжвиаетьсяз неозначеним артиклем. Щодо перекладів, тобільшість з них зроблені після нікейського собору. Унітарії здаебільшого перекладали Івана 1:1 - бог, божественне.. Аналогічнийваріант є в баагатьох сучасних перекладах.

---------- Додано в 16:39 ---------- Попередній допис був написаний в 16:37 ----------

Ви мелете дурниці. Неможливо зробити переклад не знаючи мови, ціе вам пітвердить будь-який філолог чи лінгвіст. Друге, ви нічого не тямите в інших перекладах, і тому говрите неправду.

13. Un.Known

Он як, Ви відверто брешете, обзиваєте священнослужителів, пупер вперто говорить про якихось трійошників, а тут раптом ображаєтесь?

На питання буде відповідь?

14. Сергій аспірант

Які пиатння? Як і чим я образив священослужитилів? Я маю.якесьвідношення до Рупера? І щоце за аргумент самі такі від модератора?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ось так, пане Роберт... грамотно писати ми не вміємо, а судити переклад - це як два пальці об асфальт.

---------- Додано в 18:32 ---------- Попередній допис був написаний в 18:27 ----------

на червону тягне... нє?

16. Сергій аспірант

Шукаете в неті переклад Лутковського і знаходите там відповідний вірш.

17. Un.Known

О, то Ви накінець не знаєте навіть? А казали - дивіться вище...
    ...

Здається, Ви навіть не усвідомлюєте, що пишете.

До кого?
    Я не сперечаюсь з Вами. :)

Я це до того, що якщо хочете до себе якогось відношення, то таке саме треба виказувати до інших. А не брехати через раз.

18. Сергій аспірант

Де я брехав - покажыть мены будь ласка?

1) Млже выдповыдь надеякы пиатння вам булда не зрозумілою
    2)майже всі птиання тут задаються по н-ному колу.

19. Un.Known

Сергію, більшість Ваших тверджень - брехня.

Дайте хвилинку.

---------- Додано в 19:30 ---------- Попередній допис був написаний в 19:25 ----------

От, тицьнула навмання посередині теми.

Ви вже вітались з якимось єпископом і без нирок лишились?

Для чого тут таке пишете? Кого лякаєте?

---------- Додано в 19:30 ---------- Попередній допис був написаний в 19:30 ----------

:facepalm:

20. yasam

yasam Well-Known Member

Хоче жорно млинове на шию. Ой як хоче )))

а де твій аватар? :)