Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. yasam

yasam Well-Known Member

Мені пофіг твоя персона. Але мені не пофіг як твоя персона тут "малих" спокушає, сама у ніщо не вірить, і плутає інших.

• Подобається Подобається x 1
  2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

- чомусь пишете мені
    - чомусь пишете про мене
    - і кажете, що це не так

погугліть, як такий розлад називається)

3. yasam

yasam Well-Known Member

Ти конкретно скажи: ти свідок, єврей, атеїст чи хто ти?

4. duncan

а яким боком це Вас стосується?

5. yasam

yasam Well-Known Member

Мене - ніяк. Але це стосується гілок, на яких ти пишеш. І так як тема свідки єгови, я, як дописувач цієї гілки, маю право тебе запитати чи ти свідок.

6. duncan

а я маю право мати Вас "десь"
    безумовно, Ви можете й надалі тупити, "тикати", звинувачувати мене у чомусь, приписувати щось
    але, якщо хочете дискутувати щодо свідків Єгови -- робіть це, як людина, яка є обізнана з предметом
    а не як якийсь релігійностурбований

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Людино, хто ти?

То заважке питання. Нє одалєєт.

8. yasam

yasam Well-Known Member

вперед, вам це вдається без напрягу

звинувачувати і приписувати - це по вашому тупити. Гаразд, хай буде

Так, хочу. Тому питаю: ви свідок?

9. duncan

п’ять копійок від пана Миха)
    зара панство пройдеться гілкою, та поставе один одному плюсики
    таким чином демонструючи зворотній процес трансформації -- перехід від якості до кількості))

---------- Додано в 18:23 ---------- Попередній допис був написаний в 18:21 ----------

розумію, для Вас це звичне місце перебування
    ні, і не юдей, і не атеїст)
    я вірю в Бога, мені подобаються свідки Єгови
    доти, доки проти свідків не пишуть бздури -- ця тема мене анітрохи не цікаве

10. yasam

yasam Well-Known Member

злізай з того чтива. Скоро люди будуть тебе боятися як марію цвигун

11. duncan

тугенька спроба продемонструвати іронію?
    пс. боїтеся жінок?)) не дивно)

12. yasam

yasam Well-Known Member

фріків я боюся, фріків

13. Alcona

Alcona Well-Known Member

Я вам повторяю: На форуме обсуждаются библейские вопросы, а для пустословов есть другие темы. Не нравится вам здесь, вы имеете полное право уйти, ни кто вас не обязывает оставаться, но если вам задают вопросы, отвечайте на них, для этого и существует форум, но балаболам здесь не место.

Ни какой подмены понятий я не делаю. Церковь ведь состоит из людей, не так ли? И в каждой церкви есть как хорошие, так и плохие люди. Если вы считаете, что СИ самые лучшие, тогда вы ошибаетесь, могу вам это доказать.

Вы наверное ещё один из тех миллионов СИ, кто любит чтобы их обманывали. Вам вдолбили ваши главари, что вас преследуют за веру, но это далеко не так. Вас не преследуют за веру, а преследуют за ложь, которую вы пытаетесь навязать христианскому миру. Вы разве не знаете, сколько ваш сущеглупый раб лжепророчествовал о конце света? 5 раз!!! И каждый раз вы орали на весь мир, что это истина. А на поверку оказалось, что это ложь и лжепророчество. Таким образом вы вверили свою судьбу лжецам, которые ведут вас в пропасть.

И не называйте себя христианином, не позорьте Христа.

• Подобається Подобається x 3
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Людина не розбирається в біблійних питаннях... просто... СЄ кращі за всіх, а всі - трійочники. Які ще питання?

• Подобається Подобається x 2
  15. yasam

yasam Well-Known Member

При тому що Біблія у вільному доступі- бери і читай, хоч з книжки, хоч з монітору. Але ні, воно буде шарити по гуглі і читати гавностатті.

16. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Перед тим ,як писати дурниці, трохи подумайте головою. Свідки Єгови вважають Ісуса Месією, а отже мають повне право вважатись християнами. ті ж хто пдвищив його від Месії до Бога, заслуговють назви ідолопоклонників.
    Якщо ви відмовляете Свідкам Єгови у праві називатись християнами, то також ви відомвляет ц цьому праві усім християнам, що жили до середини 3 ст, сучасним унітаріям.
    ЗрештоЮ, приведіть хоч кілька посилань на наукові роботи, де свідків Єгови вважають не християнською конфесією.
    Ви нормальна жінка.чи увас є певні особливі потреби? Ви ж чудово розуміете , що назва єговіст стсоуеться іншої течії і ображае свідків Єгови, і тим не менше її вживаете для того, щоб подратувати. Ви що модератор-троль? Чи вас такчвчать у вашій церкві?

Ви її не "разоблачаете", а проповідуете, по ходу брешуи, про вашу релігійну приналежність, що візитною карткою сучастного протестантського сектантства, яке дійшло до крайніх форм, коли кожна окрема сімя є домашньою церквою сектою.

---------- Додано в 02:24 ---------- Попередній допис був написаний в 02:21 ----------

Наводьте докази

Свідки Єгови ніколи не вважали себе пророками, так що ваше звинувачення безпідставне.

---------- Додано в 02:31 ---------- Попередній допис був написаний в 02:24 ----------

Добре доведіть.

Тобто "християнський світ"вважае нормальним переслідувати інших, за відмінні погляди. Що це.як не переслідування за віру? Де приклади того, щоб апостол Павло вимагав переслідувати евреїв, та іших противників християн? де приклади, заклику християн до переслідування інакомислячих?
    Людина яка бореться з відмінними від її точками зару, по суті є фанатиком - небезпечним релігійним психопатом. якого треба лікувати і фізично і духовно.

5 раз? Ну спробуйте навести ці дати.

Знову ж таки брехня-)). Явам вже довлтивив , що ви не вміете корситвуватись першоджерелами, лише обробленими, викривленими і видертими з контексту цитатами які првиели на свої сайтах псевдохристияни з інших конфесій.

Саме ви це ім я позорите , І робитеце з великм успіхом, на радістьвашому господарю - Сатані.

17. duncan

не всі -- конкретно Ви, пане Мих, Знавець Біблії з Великої Літери!!!111один)))

а що це у Вас за три дядька на авці?
    Ви ж порушили один закон -- не робити подобу, але Вам начхати, Ви ж трійошник, Біблія не важлива, коли попи на цьому бізнес роблять

та дійшли до маразму -- мало того, що зробили подобу, та ще й перекрутили лукаво істину, одного Бога, якого ніхто з людей ніколи не бачив, потроїли)))

ах, може це Ви маєте на увазі "трьох друзів Йова", які приходили до нього -- як Ви колись розповідали?))))))

---------- Додано в 10:15 ---------- Попередній допис був написаний в 10:12 ----------

пане, тут нікого істина не цікаве.
    Ви просто на марно витрачаєте свій час
    хоча ... може я помиляюся, адже Ісус проповідував всюди

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Страшно?

19. Robert

Robert Well-Known Member

Він, існуючи в Божій природі, не вважав за здобич свою рівність із Богом (Флп.2:6)

Споконвіку було Слово, і з Богом було Слово, і Слово було - Бог.
    З Богом було воно споконвіку.
    Ним постало все, і ніщо, що постало, не постало без нього.
    У ньому було життя, і життя було - світло людей.
    І Слово стало тілом, і оселилося між нами, і ми славу його бачили - славу Єдинородного від Отця, благодаттю та істиною сповненого.
    (Ів.1)

Тома визнає Христа за Бога, Христос не заперечує: Відповів Тома і сказав йому: Господь мій і Бог мій! Каже йому Ісус: Бо ти побачив мене, тому й повірив? Блаженні ті, що не бачили і повірили. Ів.20:28-29.

Тоді Ісус до них мовив: «Коли вгору Чоловічого Сина піднесете, тоді взнаєте, що Сущий я і що від себе не чиню нічого, але як навчав мене Отець мій, говорю,
    і що той, хто послав мене, - зо мною Сущий. Не полишив він мене самого, бо я постійно те чиню, що довподоби йому.»

(Ів, 8 -28,29)

І сказав їм Ісус: «Істинно, істинно кажу вам: Перше, ніж був Авраам, Я є

Що ще потрібно? Тут ясно написано, що Ісус рівний Богові і є Богом.

20. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Інші переклади передають - бог, будл юлжественним. Перед цим словом немає артикля. тому воно вказуе на якість, є прикладкою.

Емоційнй вигук Фоми мможе матиі інше пояснення. Перше -івін мав наувазі Бога. Друге - назвати людину богом дляеврехв не булочимось незвичним.

---------- Додано в 13:57 ---------- Попередній допис був написаний в 13:55 ----------

Викоривленний переклад. Усі сучасні переклади поередають цей вірш - Навіщо явзагалі звами ромзмовляю.

В Ісуса сптали про вік, ітому більш лоречний переклад - Я був.

а де твій аватар? :)