Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. Оленa

Оленa Well-Known Member

Щоб з певненістю щось сказати, потрібно спостерігати за такими людьми.
    Навіть не знаю чи такі спосереження ведуться з точки зору науки і медицини.

---------- Додано в 13:39 ---------- Попередній допис був написаний в 13:37 ----------

Це вважається лікуванням безплідності, але з таким терміном я б посперечалася.

• Подобається Подобається x 1
  2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Достатньо дослыджене, що б КЦ могалйого заборонити. А презервативи.якими користуються быльысть католикыв. ыякы не схвалюе церква?

Є якісь наукові пітвержденняйцієї маячні?

3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

Сергій аспірант, не тратьте, куме, сили! :)
    Вас втягують у догматику
    а коли це відбувається -- істина нікого не цікаве, тільки процес та філософствування)

4. консультант

консультант Дуже важлива персона

Кому маячня, а кому реальність... . Для чого я буду тут розпинатись і пояснювати Вам те, про що Ви поняття не маєте і не бажаєте мати. Почитайте фізіологію людини, перечитайте трохи літератури по психології, а тоді питайте, якщо щось не ясно. Я вже писав, що відповідати на провокаційні питання не буду, бо не збираюсь когось в чомусь переконувати або комусь щось доказувати. Хай кожному буде по вірі його.:)

5. Сергій аспірант

Я йтак знаю ці дисципліни. Тому і кажу, що ваш допис -маячня. Тому краще сидіть нишком в позі лотоса-))).

6. консультант

Можливо теоретично Ви щось там і знаєте, але на практиці Ви звичайна пустишка-балабол і нічого більше. Тому сядьте собі спокійно під Вартову Башту і нюхайте коноплю, може мозги трохи прочистить.

7. Сергій аспірант

Фу, то ви ще й коноплею бавитесь. Я то думаючого у вас такі дописи.
    По суті теми Свідки Єгови вам є, що сказати?

8. Alcona

Alcona Well-Known Member

У меня есть что сказать. Вернее вопрос.
    Поскольку вы утверждаете, что помазанные верующие как организация являются коллективным “верным и благоразумным рабом” Бога, и что они одни направляют людей в понимании Писания, и поскольку эта организация возникла не ранее конца XIX века, значит ли это, что у Бога в течение 18 столетий не было истинных представителей на земле?

9. Сергій аспірант

Вірні Богові люди, які відстоювали бібілйну правду були завжди. Проте ч всилу обстиавин вони були розпорошені ібули змушені приховувати свої погляди.

10. Alcona

Alcona Well-Known Member

Кто были эти люди? Назовите несколько имён.

Пишите без ошибок.

11. Сергій аспірант

Чеські брати, унітарії, Ньютон, Мілтон, Грю, Сторрз.

12. Alcona

Alcona Well-Known Member

Перечисленные вами христиане входили в число помазанников? Отвергали они учение о Троице? Верили они в существование души в человеке? Верили они в загробную жизнь в сознательном состоянии?
    Рассел и Руттерфорд были их последователями?

13. Сергій аспірант

Помазанаими вони звісно не були. Частина анабаптистів була унітаріями і пацифістами. Ньютон, Мільтон були таемними унітаріями. Погляди Грю і Сторза парктично співпадали с поглядами Раасела і його роботи були заснвоані на працях цих людей.

14. Alcona

Alcona Well-Known Member

Если они не были помазанниками, тогда кто был назначен в качестве "раба" начиная со 2 века н.э. и кончая 19 веком до появления "раба"-Рассела? Неужели целых 18 столетий все люди оставались без раба и без духовной пищи, до тех пор, пока человечество не было осчастливлено явлением пастора Рассела? Если "раб" все же существовал, что было той духовной пищей, которой он кормил организацию Иеговы? И как она называлась - эта организация?

Кто такие Грю и Сторз? Можете привести документальную ссылку на этих товарищей? Лично я впервые слышу о них от вас.

15. Сергій аспірант

Рассел ніколи не називав себе рабом.
    Рассел лише зібрав фрагменти істини рохпорошені по різних тогочасних течіях. По суті віне вів жодного принципово нового догмату.
    Вас, що у Гуглі забанили?

---------- Додано в 22:12 ---------- Попередній допис був написаний в 22:11 ----------

В той час раба справді н ебуло, що не означаетого. що ніхто не щнав біблійної правди.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви впевнені, що між тими течіями є щось спільне і все, що вони проповідували є у теперішній течії СЄ?
    Чи то просто намагання організації СЄ показати "глибину" своїх коренів?

Я чомусь думаю, що все набагато простіше. Сказано у Біблії "...ви мої свідки", а Рассел подумав: О, то ж я!
    Глянули СЄ, а чеські брати проти церкви були... О, то наші попередники!!!
    От і весь фокус. А звязку ніякого між цими номінаціями нема.

---------- Додано в 13:25 ---------- Попередній допис був написаний в 13:23 ----------

моцно сказано... я сі волочу....

17. Сергій аспірант

Чеські брати не були проти церкви, скоріше церква була проти них.
    Річ тут в спільнсоті основних поглядів,

18. консультант

Якраз на даний час такі спостереження і ведуться. Нікому не бажаю бути в ролі піддослідного, тому що знаю про наслідки. Хто не вірить, пробуйте, нічого не маю проти, а через 20-ть років напишете нам про свого "вундеркіндера". :) Правда не знаю, як до цього відносяться свідки Єгови, а цікаво було б дізнатись?

19. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

20. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

трійошникам ПеГееМнутим цього не збагнути)
    у них обов’язково має бути якийсь старший
    протопопки, попки, "святі", "святонуті", "недосвячені")))

а де твій аватар? :)