Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сергій Аспірант:
    ------------------------------------------

Нафіга ви пишите таку фігню? У старому Завіті навіть описано, як потрібно відмивати мясо від крові перед вживанням в їжу. Тобто мова йде про їжу.

2. Alcona

Alcona Well-Known Member

Ещё на эти вопросы нет ваших ответов:

1. Если существуют альтернативные методы лечения, почему тогда у вас до сих пор продолжают гибнуть дети?
    2. Почему к ним не применяли бескровные методы лечения?
    3. Приведите несколько примеров, где врачи по своей некомпетентности отказывались от лечения больных заменителями крови.

3. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

МИх ви книгу діянь читали? Перегляньте зсилки ,які я давав. З цитат ранніх апологетів видно, що заборону використовувати кров християни відносили не тільки до їжі. а до взагалі будьякого використання. те саме стсоувалось євреїв. заборонядось будь .яке вжвиання крові, окрім використання в жертовнику в храмі.

---------- Додано в 13:18 ---------- Попередній допис був написаний в 13:15 ----------

Ви. що папуга? Чи просто знущаетесь. задаючи одні і ті самі питання?
    Я вже дававам відповіді на ці питання. і не моя вина , що вам не дійшло.
    Перечитуйте мої пости доти , поки не дійде.

---------- Додано в 13:20 ---------- Попередній допис був написаний в 13:18 ----------

Невже не знаете, що стати свідком Єгови не просто?Що перед тим,яксати свідком Єгови, людина має прийняти рішення, щодо того.яквона будестатвитись до перелдивання крові. наякіметоди лікування вона погодиться. її власний вибір,інаценіхто не може впливати.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як ви там писали? Є в Біблії - робимо, нема - не робимо.

Маєте приклад в Біблії, де питання перед тим, як стати християнином, чи не стати обговорювались би методи лікування?

5. Сергій аспірант

Єврей ніколи б не пішов доя лікаря язичника,це булоочевидним, юдо медецинаб ула тісно звізана з магією.
    Пізніше церква заборонила християнам звертатись до лікарів євреїв.
    зісторчи них джероед відомо , що питання викорситання крвоі христанами обговрювалось. І викорситанянкровів медичних цілях засуджувалось.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Єрунда, як завжди.

Юдеї притримувались Писання. Ясне діло, що були відступники, але віруючі магією не могли займатися, а не лікувалися в неюдея тільки тому, що вважали його нечистим. При чім тут магія і юдеї? Ви, як напишите, то хоть стій, хоть падай.

7. Сергій аспірант

Написано все чітко і зрозуміло.Ви в черговий раз робити вигляд, що вам шось не дійшло.
    Правильно віруючий юдей і християнин н е міг лікуватись у лікаря-язичника з його забобонами.
    Оскільки християни опустили культуру Римської імперії до рівня варварів, медициною, торгівлею, наукою займатись стали євреї, а згодом араби. Саме в той час звертатись до лікаря-єврея було заборонено одним із церковних соборів.

8. Сергій аспірант

Ви отримали відповідь на свої запитання. Чи можете тепер сказати, до якої конфесії належите і яку церкву відвідуєте.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

ким написано? вами?

10. Сергій аспірант

Миху, вам щось не дійшло? Якщо. так, тотілкьи тому, що ви самі не хочите , щось розуміти.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

краще б ви більше по суті говорили, а не пояснювали мені що я не розумію.

• Подобається Подобається x 1
  12. prox

prox Well-Known Member

Свідки Єгови - заблудші душі через розчарування в справедливості та відсутності правильних висновків.

• Подобається Подобається x 2
  13. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

ргох та Мих -- заблудші душі через інтоксикацію ладаном.

• Подобається Подобається x 1
  14. prox

prox Well-Known Member

Ще такого жарту не чув.:) Правда краще заблукати від інтоксикації ладаном, ніж від неправильного переконання.

15. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

пане, а то хіба не Ви за тверезий спосіб життя? ;)

16. prox

prox Well-Known Member

Я не входжу в союз боротьби за народну тверезість.

17. Сергій аспірант

Мих, хіба каталики погоджуються на будь-які методи лікування? Як щодо лікування безпліддя методами допоміжних репродуктивних технологій?

18. Оленa

Оленa Well-Known Member

Діти з пробірки - досить нове явище. Думаю що воно ще недостатньо досліджене з точки зору св.Писання.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Олено, по-перше, "діти з пробірки" - це не лікування, як тут Сергій подає.

20. консультант

консультант Дуже важлива персона

Під час інтимних стосунків між парою виникають певні почуття, емоції, переживання, хвилювання, збудження та екстаз. Весь цей енергоінформаційний потік здійснює вплив на сперматозоїд та яйцеклітину, внаслідок злиття яких, розвивається зигота і продовжуються всі решта етапи повноцінного розвитку плода. Штучне заплідення в пробірці позбавлене всіх цих моментів і я більш ніж впевнений, що такі діти можуть вирости, як своєрідні зомбі, з недостатніми показниками душевано-емоційного стану. Це майбутні флегматики або щось на подобі цього.

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)