Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. ovod

ovod Well-Known Member

а як же залиш все і йди за мною?.....
    тут принципово.....хто може відчути і пережити як той шо все залишив? і поки не залишиш.....всі балачки про це лишаються тільки балачками......як і той шо не зміг відмовитися.....

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тут не буквально залишити квартиру.
    Тут залишити світські втіхи, світські проблеми, надмірні розкоші і йти, читай, наслідувати Христа.

3. ovod

ovod Well-Known Member

може й так....а може і не зовсім.....

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Точно так. Що означає йти за Христом?

Йти за Христом - це не ногами топати в певному напрямку, залишивши квартиру СЄ.

• Подобається Подобається x 1
  5. Alcona

Alcona Well-Known Member

А вы не рассказываете людям, как вы из любви к своим детям убиваете их?

Что-то я не замечал, чтобы СИ обличали своего раба во лжи, а наоборот, только расхваливают, не смотря на его множество лжепророчеств и лжеучений.

6. ovod

ovod Well-Known Member

ну знач я трохи по-іншому розумію його слова......

7. friz

friz Well-Known Member

У мене є квартира, новий будинок у селі і ніхто у мене не вимагає нічого переписувати, щось ви брешете пане Мих.

---------- Додано в 21:57 ---------- Попередній допис був написаний в 21:52 ----------

У мене двоє дітей і ще ніразу не приходило мені на думку їх убити, так що не брешіть.

---------- Додано в 22:05 ---------- Попередній допис був написаний в 21:57 ----------

Серед свідків Єгови я не зустрічав жодного пророка, може ви знаєте когось?

8. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Будь-яке лікування -- це ризик. Батьки, мають право обирати, методи лікування дітей до 14 років, далі дитина може вирішувати сама.
    Звинувачення в убистві передбачає мотив забрати життя, у свідків Єгови бажання зовсім інші- отримати якісне лікуваннябез переливання крові.

---------- Додано в 22:27 ---------- Попередній допис був написаний в 22:26 ----------

Покажіть мені хоч одного свідка Єгови, який залишився без квартири.

9. Alcona

Alcona Well-Known Member

Вы непрестанно твердите одно и то же, что можно производить лечение людей без переливания цельной крови, а их заменителями. Я также снова вынужден задавать вам те же вопросы, что и раньше, на которые до сих пор не получил от вас внятного ответа:

Если существуют альтернативные методы лечения, почему тогда у вас до сих пор продолжают гибнуть дети?

Почему к ним не применяли бескровные методы лечения?

И ещё пара вопросов.

Где в Библии написано, что лечить людей способом переливания крови нельзя?

Если, как говорит ОСБ, вы должны воздержаться от любой крови, объясните, почему в заменителях крови содержатся компоненты человеческой крови, такие как альбумин, который составляет около 60% всех белков плазмы?

10. Alcona

Alcona Well-Known Member

Вам возможно пока на думку не приходило убивать своих детей. Но а если вдруг (не дай Бог конечно), вашему ребёнку понадобится срочное переливание крови, вы позволите врачам его сделать?

А вот раб говорит о себе, что он пророк Божий.

Сторожевая Башня, 1 апреля 1972, с. 197

"Итак, имеет ли Иегова пророка, чтобы помогать им, предупреждать об опасностях и объявлять то, что должно произойти? На эти вопросы можно ответить утвердительно. Кто - этот пророк? Этот "пророк" не был одним человеком, но был органом, состоящим из мужчин и женщин. Это была маленькая группа последователей Иисуса Христа, известная в то время как Международные Исследователи Библии. Сегодня они известны как Христианские Свидетели Иеговы. Конечно, легко сказать, что эта группа действует как "пророк" Бога. Другое дело доказать это. Единственный путь, которым это может быть сделано, состоит в том, чтобы рассмотреть свидетельства. Что они показывают?"

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не брешу, а от ви брешете, бо я не писав, що у вас щось хтось забирає.

---------- Додано в 13:02 ---------- Попередній допис був написаний в 13:00 ----------

А хто у вас пророкував про кінець світу?

12. NikolayLog

NikolayLog Member

Я откажусь. Я вообще не разрешаю своему малому то, что считаю неправильным для себя ( пока еще есть такая возможность ). И дело не только в переливании. Если вдруг понадобится дорогостоящее лечение, а денег у меня нет, то я не пойду воровать ради спасения члена семьи и не приму грязные деньги для своего лечения, какие бы искренние мотивы не были у моих родственников. Сохранение жизни любой ценой не самое важное для христианина.

Не говорит он так. В той же статье написано, что СИ называют себя пророком не буквально, а символически ( но почему-то критики это не замечают ). И сравниваются СИ с пророком только в готовности провозглашать вести от Бога, а не получения пророчеств.
    "To Ezekiel, in his vision, and, symbolically to the modern-day “prophet,” the spirit-begotten, anointed ones who are the nucleus of Jehovah’s witnesses today, God gave something to eat. "
    (Сторожевая Башня, 1 апреля 1972, с. 199 )
    Статья на русском не выходила, поэтому цитирую оригинальный текст без собственного ( кривого ) перевода.
    Свидетели Иеговы прямо заявляют что не являются пророками и считают, что не будет новых пророчеств, пока не исполниться все записанное в книге Откровение.

"Свидетели Иеговы не называют себя Божьими пророками"
    ( Рассуждение с помощью Писаний с. 219 абз. 4 )

13. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Ще до теми споживання крові. До чого спонукає Христос, до гріха?..
    Ну і для думок накшталт "тут кров, не буквально"

Відповідати не конче, вистарчить просто подумати.

• Подобається Подобається x 2
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

http://www.kp.ru/daily/24012/86019/

15. консультант

консультант Дуже важлива персона

Пророк-самозванець - Чарльз Рассел. Як кажуть по-російськи "горе от ума".
    З однієї сторони освідчена і грамотна людина, бо справді вивчала та аналізувала Біблію, з іншої сторони, проблема в тому, що своє бачення написаного в Біблії він намагався видати людям, як істину, на подобі нашого Ігоря Каганця, який написав книгу "Пшениця без куколю". Правда Каганець не передбачає кінець світу і не створює жодного релігійного руху на подобі свідків Єгови, а Рассел все це робив, ставши по неволі пророком-самозванцем.
    Підсумовуючи, можна прийти до висновку, що скоро появиться ще кілька мільйонів різних сект через те, що кожна людина має право на свою думку, так як і право на неї мав Рассел. На кожний товар є свій покупець. Кожен вибирає те, що йому по душі, але на жаль дехто забуває те, що казали справжні пророки та їх послідовники і вірить різним самозванцям-пройдисвітам, які через свою зарозумілість та егоцентризм ведуть їх, як стадо баранів у прірву... .

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

На прикінці віків Сатана прийде в церкву. Бо тепер вже від кількості сект нічого не залежить, вже їх ітак поза 1000. І як буде 1001 - нічого не зміниться.

17. консультант

консультант Дуже важлива персона

:)Мих., це що з галузі фантазій? В Біблії такого не зустрічав.

18. friz

friz Well-Known Member

Ні що ви, а якщо моя дитина помре від тієї крові тоді як?
    Шкіра за шкіру, і все, що хто має, віддасть він за душу свою.(Йова2:4)
    Так сатана докорив Єгові за нас людей,що ми віддамо все за свою душу. Ви підтримуєте сатану?

---------- Додано в 23:15 ---------- Попередній допис був написаний в 23:08 ----------

У біблії записані всі пророцтва, а Свідки Єгови не писали біблію лише читають і тлумачуть, це дві великі різниці.

19. friz

friz Well-Known Member

Це зовсім не серйозно із вашої сторони давати таку силку, бред повний. Навіть люди, які не знайомі із Свідками Єгови не повірять і будуть сміятися із цього. Я також можу написати історію, як ксьондз накурився ладану і пішов зброю масового ураження кропити, яка дійсно багато дітей може вбити, хоча то правда.

Вкладення:

20. friz

friz Well-Known Member

А запитатися можна? Ви пили кров Ісуса, чи їли його тіло?

а де твій аватар? :)