Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. ovod

ovod Well-Known Member

тоді така людина нічим не відрізняється від зазомбованих))))))......

а мені цікаво було з ними спілкуватися..я їм своє розказую....вони своє.....ніхто із моїх знайомих на ці теми практично не говорить....на релігійні маю на увазі........

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Давайте розберемося, що таке тверда віра і що таке сліпа віра. Хто такий наглядач\старійшина у СЄ?
    Хто його поставив на це місце? Напевно Рассел, який є засновником організації сам собі сказав: О, я є священник, наглядач, чи старійшина. Ну якось воно мусіло починатися, типу, а давай я буду священником, чи а давай я буду єпископом. Уявіть собі початок утворення організації. Як то все починалося? А давай я буду, або "а давай Вася буде єпископом" - теж варіант. А чому Вася? Чому не Ваня?

От ми маємо єпископа від організації СЄ, який зародився від слів "а давай..."
    Єпископ від католицької, чи православної церкви появився не від порожнього "а давай...", а через рукопокладство, яке передбачено у Біблії.

Ну і хто є тут зазомбований? Єпископи є тут і там, але я вірю єпископу, якому надано право займати ту посаду через рукопокладство, що передбачено Біблією, а СЄ вірять єпископові, який став єпископом через "а давай..."

Останнє редагування: 20 тра 2013
    • Подобається Подобається x 2
  3. friz

friz Well-Known Member

"І не називайте нікого отцем на землі, бо один вам Отець, що на небі."(Матвія23:9) full.jpg
    Хіба він може бути вашим духовним отцем? Я думаю, що його потрібно звати братом, хоча сумніваюся, що йому це сподобається.

4. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Мих, ви вкурсі, що нема святенників в Новому завіті,як якоїсь особливої касти. Є старійшини, є наглядачі але ніколи , щодо них не застосовується термін священники. Про кардиналів, митрополитів, архімандритів, архієпископів теж нема ніяких згадок. Щодо рукопокладання то його здійснювали тільки апостоли і з ним передавались певні духовні дари. Вимоги до наглядачів чітко опсиані в Біблії, то чого ж ними не керуватись?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

а то й не каста. Священник - назва умовна, інакше - помічник єпископа.

6. Сергій аспірант

Прошу навести список дітей, які були згадані в журналі, їх діагнози та причини смерті. Ви ж його читали. чи не так? От і побачимо наскільки ви чесні.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

У Святому Письмі сказано про церкву, але нічого не сказано про організації. А у вас, у СЄ - організація, та ще з назвами посад церквоними. Як це пояснити?

---------- Додано в 21:00 ---------- Попередній допис був написаний в 20:58 ----------

Хє-хє... самі придумали?

Ви вірите єпископу, якого призначив самозванець?

8. Сергій аспірант

Духівництво - це окремий прошарок населення, окремий соціальний страт.
    Де ви бачите в Новому завіті, щоби старійшин називали священниками?
    Щодо помічника, або служителя, то це диякон.

---------- Додано в 21:08 ---------- Попередній допис був написаний в 21:01 ----------

В Біблії написано про еклесію, що переклалдаеться как збір людей. Тому і громади свідків Єгови називаються зборами. В законодавсті і науці існує термін "релігійна організація" і застосовуеться він також до традиційних, в тім числі і католицьких церков.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

То у вас певно так... окремий.. з окремо виділеним каналом...

---------- Додано в 21:16 ---------- Попередній допис був написаний в 21:14 ----------

я вам ще раз кажу - умовна назва. А священник - помічник єпископа. Так воно є насправді, а ви можете вигадувати що хотіти.

Піонерів у СП теж нема.

10. Сергій аспірант

Почитайте підручник з соціології. А або прсобувати підійти і привітатись з будь-ким єпископом - без нирок залишитесь, завдяки охороні.

О, у Миха нове визначення священника. Так де ж у Біблії старійщини названі священниками?
    Доречі піонер, аж інякне є духовним саном, і не гарантує особливого становища в зборі, лише більші вимоги і відповідальність. Значення слова "піонер" вам відомо?
    До речі в жодному зібранні свідків Єгови ви ніколи не впізнаєте старійшину.

Духове́нство — собирательный термин для обозначения общественного сословия, социальной прослойки, лиц или социальной группы, состоящей из профессиональных служителей культа той или иной религии. Употребляется, как правило, применительно только к монотеистическим религиям[1].
    http://ru.wikipedia.org/wiki/Духовенство

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

при чому тут соціологія, написана якимсь мудрегелем?

А зібрання - то церква, а не організація, не вішайте макаронів.

будь готов - всєгда готов. Відомо і не з розповідей. У СЄ напевно те слово черпанули з одного корита разом з атеїстами-комуністами.

---------- Додано в 22:51 ---------- Попередній допис був написаний в 22:51 ----------

не нове і не у Миха.

То для вас нове.

---------- Додано в 22:55 ---------- Попередній допис був написаний в 22:51 ----------

Хто вас так налякав? Старійшина СЄ?

• Подобається Подобається x 2
  12. Сергій аспірант

Ну я к щось мудре то це явно не для вас-)))).

Организа́ция (от греч. ὄργανον — инструмент) — это целевое объединение ресурсов. Организации, созданные человеком (людьми), характеризуются наличием человека как активного ресурса. Для организаций, созданных человеком, характерно наличие функций управления и планирования

Церква є організованою структурою чи ні?

Пионе́р (от фр. pionnier, pion — первопроходец):

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

у нас у церкві людина не є ресурс. А для керовніків СЄ, звісно, що людина є ресурс.

---------- Додано в 00:57 ---------- Попередній допис був написаний в 00:54 ----------

суть не в назві, а у функції. Старійшини були серед поліцейських за німецької окупації і що?

14. Сергій аспірант

Ну звісго вцеркваі людина не ресурс, і саме тмоу священники живтуть за рахунок прихожан, а Ватикан є однією зх найбагатших держав світу. Звісноцерква не була в свій час найбільшим феодалом і землевласником.

Правильнло суть у функції, тому у Біблії керівників гроамд християн називали старійшинами, а людей які нагалдядали задіяльністю зборів у певній місцевості наглядачами. Старійшини були і у старозавітні часи.

У зборі свідків Єгови коло 100 вісників і як правило 6 старійшин,які можуть задольнити духовні потреби своеї пастви набаагто ефективніше ніє один священник з паствою у кілька сотень чоловік, більісмть з яких він не знае особисто, ітмоу коли до ньог звертаютсья за порадою ефективно допомгти не може. Сповідь перетворюеться у звичайний ритуал, без змісту і без користі.

15. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ага, Мих вы когда из Воображляндии выйдите? ваша церковь хочет только просвещение и одухотворенность нести, АГА ЩЩЩАЗЗЗ ...

16. artobstrel

17. консультант

консультант Дуже важлива персона

Як би я мав сказати сліпа віра, то сказав би сліпа, але я сказав тверда. Ви що, не розумієте різниці?

То Ви скажіть свідкам Єгови. Християни, на відміну від свідків відповідають там, як вчить Біблія, священник та підказує їм їх власне сумління, тому що Біблія написана доступною мовою для всіх і тому в більшості людина про той, чи інший вірш робить висновок в міру своєї духовності. СЄ такого права не мають. Вони всі, як зазомбовані відповідають одне й теж, при цьому кожне 4-те - 5-те слово в них обов"язково має бути вставка "Бог Єгова".
    Значить мало говорите з ними. В них "апетит приходить під час їди."

18. artobstrel

не так, Библия написана так что ее можно интерпретировать тысячами вариантами ...

а вы с православными пообщайтесь, в лучшем случае через 3-5 предложений вы будете чёртом, гореть в аду и бла-бла-бла ... с католиками опыта общения пока маловато, если брать тех кто тут - та же клиническая картина - только через 5-7 предложений ...

• Подобається Подобається x 1
  19. консультант

консультант Дуже важлива персона

Не заперечую, бо правда, але особисто я завжди роблю свої висновки.

20. Alcona

Alcona Well-Known Member

Adrian Yeattes, член организации СИ. Отказался от переливания крови, умер 13 сентября 1993 года в возрасте 15 лет.

Lenea Martinez член организации СИ. Отказалась от переливания крови, умерла 22 сентября 1993 года.

Lisa Kosack член организации СИ. Отказалась от переливания крови, умерла в возрасте 12 лет.

Ernestine Gregory член организации СИ. Отказалась от переливания крови, умерла в возрасте 17 лет.

Подробнее читайте здесь.

http://anti-jw.livejournal.com/16110.html

Диагнозы у детей разные, но это не значит, что они были безнадёжные. Если бы им сделали переливание крови, кто-нибудь из них выжил и не важно сколько бы они прожили.
    Например Adrian Yeattes не смотря на то, что мог бы жить, по научению ОСБ, решительно отказался от лечения. Вот что по поводу этого случая говорит доктор Jardine:

В этой ситуации доктор Джардин полагает, что Адриан может выжить единственно благодаря интенсивной химеотерапии, связанного с переливанием крови. Тем не менее Адриан дальше решительно отказывался от приема переливания.

Но это не единственные дети, жертвы ОСБ, умершие из-за её убийственной политики, их тысячи. Об этом свидетельствует журнал общества "Пробудитесь!" от 22 мая 1994 года.
    В этом журнале на второй странице написано:

"В прежние времена тысячи подростков умирали за то, что на первое место ставили Бога. Они до сих пор так делают, только сегодня трагедия разыгрывается в госпиталях и в судебных помещения, по вопросу переливания крови".

ОСБ утверждает, что у них существуют комитеты для связи с больницами, которые способствуют лечению детей и всех СИ альтернативными способами лечения, заменителями крови. Тогда напрашивается вопрос:

Если у вас существует КСБ, который решают проблему лечения детей бескровным методом, почему всё равно у вас гибнут ТЫСЯЧИ детей?

а де твій аватар? :)