Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. Forpost

Forpost Стоїк

цитату в студыю!

---------- Додано в 13:34 ---------- Попередній допис був написаний в 13:29 ----------

дуже влучне зауваження!!!!!!! ,цьогочасні церкви (будівлі) організовані по типу скинії і жертівника.То ми з Вами Єговісти значить! докотились...

• Подобається Подобається x 1
  2. Robert

Robert Well-Known Member

і жертовник для всепалення і весь посуд його; вмивальницю та її підставку. 29 І коли ти освятиш їх, будуть вони пресвятими; усе, що доторкнеться до них, стане святим.
    (див.: Вих. 30:28-29)

3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

да так же, вы помните мы уже как-то обсуждали, что при молчаливом согласии Яхве фанатик девушку сжег ... язычники они и юдеи - язычники и христиане - язычники, сколько праздников, святых, обычаев и т.д. перешло так сказать ....

но не помню чтоб они с жертвенным ножом носились как христиане с крестом, а жертвенник это тождественно скорее алтарь в церкви чем крест ...

---------- Додано в 14:05 ---------- Попередній допис був написаний в 14:02 ----------

ну о чем и говорилось, для Юдеев жертвенник свешенный, даже тарелки не поленились упомянуть а вот про священность креста как-то упустили ...

4. Robert

Robert Well-Known Member

Якщо Ви не бачите очевидного :dntknw:,

"вони, дивлячись, не бачать, і слухаючи, не чують і не розуміють. 14 На них збувається пророцтво Ісаї, що каже: Слухом почуєте, та не зрозумієте, і дивлячись, не побачите, – 15 бо серце в цього народу затовстіло. Вони на вуха тяжко чують і зажмурили свої очі, щоб не бачити очима, і вухами не чути, і не зрозуміти серцем, та не навернутись, –щоб я зцілив їх. " (Мр.13, 13-15)

• Подобається Подобається x 2
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вона вам не допоможе, повірте. От пан Роберт привів, допомогло?

А крім того, що привів Роберт, є ще одне місце у НЗ, де Ісус повчає, що сама жертва є більша, нід жертовник, який юдеї почитають. Не скажу дослівно, але таке є. Тобто, юдеї почитали жертовник і не робили собі проблем.

6. artobstrel

увы, "очевидное" подразумевает слишком много толкований, тезисы про "священность" креста ровно как и про "не священность" абсолютно тождественны, даже в пользу второго доводов больше ... в Библии есть много пятен которые и прямым текстом воспринимаются странно, что тогда говорить о том, что вдруг без достаточных оснований становится "очевидной истиной" ...

это прекрасная формула .... "не услышал потому что глухой", "не увидел потому что слепой" особенно это хорошо работает когда на самом деле ничего не сказали и ничего не показали ... это вообще самый сильный аргумент "истово верующих" когда кончаются иные ...

---------- Додано в 18:17 ---------- Попередній допис був написаний в 18:09 ----------

что привел пан Роберт? жертвенник ??? вы вообще понимаете что говорите? на юдейских жертвенниках приносили подношения к Яхве с тем чтоб выразить свою признательность и т.д., так как можно сравнивать место подношения Богу с местом казни его Сына ????????????? Исус себя принес в жертву Богу ?????? как злаки и ягнят? это даже не ужос это богохульство наивысшего порядка, или откровенное издевательство или клиническое не понимание сути ... Жертва собой - вот что искупило, Боль бога ради людей в этом по логике месадж этой истории ... чтобы изменилось забей его камнями на улице, утопи в реке, разорви на дыбе??? да ничего смысл Жертвы от того бы не изменился, а до чего договорились наши "богословы" ? сравнили место подношения Богу с местом казни Бога ..... это даже для меня слишком ...

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви праві, важко про Біблію говорити з пожежником.

8. Alcona

Alcona Well-Known Member

Уважаемый "Сергей аспирант", вы извините, но так дело не пойдёт. Согласитесь, что не уважение собеседника, это плохая манера. Мне кажется, что я веду здесь не диалог, а монолог. Я отвечаю на все ваши вопросы, с вашей же стороны один сплошной троллинг. Ни на один мой вопрос вы не отвечаете, публикуете мнимые доказательства современных исследователей и историков, но за то проигнорировали и не опровергли свидетельства древних дохристианских историков и Отцов Церкви, которые намного лучше современных знали положение вещей в то далёкое время. В общем так, если вы желаете чтобы наш диалог проходил честно и конструктивно, предлагаю вам ответить на мои все вопросы, на которые вы не ответили раньше.

1. Из более 2000 переводов НЗ, кто-нибудь, кроме переводчиков ПНМ, переводил греческое слово "стаурос", как столб, а не крест?
    Обратите внимание, этот вопрос задаю вам уже четвёртый раз.

2. По какому закону казнили Христа, по-иудейскому, или римскому?

3. Где ваши опровержения свидетельств о кресте античных историков?

4. Вы утверждали, что "многочисленные высказывания отцов ранней церкви" доказывают, что Иисуса казнили на столбе. Где ваши доказательства?

• Подобається Подобається x 3
  9. artobstrel

Мих ваше позиционирование себя как "специалиста" в этом вопросе, а уж тем более эти убогие переходы на личности - смешны, вы три страницы назад только узнали что христианам нельзя врагов стрелять, а теперь мните себя за теолога ... с чего? можно узнать род вашей деятельности (если не стесняетесь) который оправдывает столь высокомерное "с пожежником" .... мне, в отличии от вас людей спасать доводилось, и не фигурально а в прямом смысле этого слова, и ваш высокомерный контекст оставляйте при себе ....

10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Перед тим, як перейти до теми про хрест хотів би виправити ваш правопис. По-перше, не знаю, що означає передостаннє слово, бо в українській мові такого нема. А останнє слово повинно писатись ГОЛЛІВУД. Бо так читається слово Hollywood.
    Отже перейдемо до "перехрещення паличок". До речі, всі англійські переклади пишуть слово cross, ще ніде не читав, що Christ was nailed to the post.
    А щодо "перехрещення паличок", то я знайшов вираз ще однієї людини, яка оцінює силу того перехрещення:
    18 Бо слово про хрест - глупота тим, що погибають, а для нас, що спасаємося, сила Божа.
    1 Кор 1

І якраз сатана найбільше боїться Христової мученицької смерті на хресті, бо це був смертний вирок сатані. Тому він і підштовхнув Рассела а зараз і бруклінську гопкомпанію до боротьби з хрестом. Це він їх штовхає на заперечення Христа як сина Божого і на заперечення Духа Святого, показуючи тим кому насправді бруклінська гопкомпанія і покірні їй раби служать.

11. artobstrel

все верно - "СЛОВО, Сила Божия", не крест, а "слово о кресте" ничто иное как рассказ о жертве Христа, нигде в Библии не сказано "крест - символ Жертвы" ... и уж тем более нигде не сказано как Сатана или какие еще демоны от креста морщатся ...

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну як? А СЄ? Хіба не від боязні вони його замінили на палицю?

---------- Додано в 20:49 ---------- Попередній допис був написаний в 20:36 ----------

Арт. Запамятайте одну річ.
    Акщо людина, читаючи Біблію, хоче отримати спасіння, то вона його напевно отримає, якщо людина, читаючи Біблію, скептично відноситься до написаного, то вона лише підтвердить свої скептичне переконання, якщо людина є атеїст, то, читаючи Біблію, хоче переконатися, що Бог - це вигадка, то вона і це отримає у підтвердження.

Так само і ви. Що хочете - те маєте. Але то не правильний підхід до вивчення Біблії, проте це ваша справа.

13. artobstrel

не знаю их мотивы, могу допустить что ни найдя в библии нигде крест как символ они в нем усомнились ...

вы меня почему то или не понимаете или сознательно считаете ребенком, Мих .. вы пишете глупость, никто не получит спасения читая, веря все той же библии, вы увиливаете от прямых ответов и сыпете общими фразами, я вам больше скажу

мне повезло, я не христианин и не атеист, поэтому читал библию не предвзято, а обдумывая прочитанное, в наших вокруг библейских беседах я понял одно что 90 % христианских утверждений основанных на библии якобы, на ней не основываются ....

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

угу і змінили форму... залізна логіка...

---------- Додано в 21:34 ---------- Попередній допис був написаний в 21:25 ----------

.Ще раз вам кажу.
    Зміст Біблії можна усвідомити лише маючи віру і за допомогою Святого Духа. Чим людина більш віруюча, тим більше Святий Дух відкриває зміст Біблії. Ось чому чимало атеїстів, а особливо релігієзнавців читали Біблію, але так і не стали вірючими. Чому? Тому що одні знання є недостатні для того щоб усвідомити всю глибину Святого Письма. Вим можете бути 100 раз нейтральним чоловіком, це нічого вам не дасть. Для вас Святе Письмо - історична книга з сумнівними фактами і не більше і так воно буде.

15. Alcona

Alcona Well-Known Member

Для спасения нам и 10% будет достаточно, так что не волнуйтесь за нас.[​IMG]

16. majolika

majolika Well-Known Member

Артобстрел

17. Robert

Robert Well-Known Member

«Багато ж є тих, що про них я часто говорив вам та й тепер з плачем говорю, які поводяться як вороги Христового хреста. Їхній кінець – погибель» (Флп. 3:18-19).

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

верной дорогой идете, товарищи....:hi:

---------- Додано в 22:52 ---------- Попередній допис був написаний в 22:50 ----------

цікаво, чи цей антибіотик допоможе...

19. Robert

Robert Well-Known Member

Не завадить звернути увагу й на старозавітні звичаї. Біблія розповідає про перемогу юнака Давида над ворогами юдейського народу в особі велетня Голіята (див.: І Сам. 17). Сталося так, що меч, котрим Голіят, представник ворожого табору, хотів вбити Давида, був обернений на голову самого Голіята рукою Давида. Цей меч після перемоги зберігався як святиня в храмі Божому – Скинії Завіту (див.: І Сам. 21).
    Таку саму дію Божого промислу бачимо і на хресті Господньому: хрестом хотів ворог Бога і людей знищити, й зневажити Сина Божого, але цей самий хрест, за волею Всевишнього, послужив прославі Господа Ісуса (див.: Лк. 24:26; Флп. 2:8-11). Хрест став знаряддям і нашого спасіння (див.: Гал. 3:13; Кол. 1:20). Цим хрестом посоромлений і переможений сам диявол (див.: Йо. 12:31-33; І Кор. 15:55; Кол. 2:14-15).
    Старозавітна Церква надавала певну шану знаряддю (мечу) тимчасової перемоги над видимим ворогом лише одного юдейського народу. А якого ж глибокого вшанування заслуговує знаряддя вічної перемоги над споконвічним ворогом цілого людського роду, знаряддя нашого визволення від диявольського рабства і прокляття, знаряддя нашого спасіння і примирення з Богом, знаряддя прослави Христа Спасителя! Відтак розуміємо, що християни, благоговіючи перед пролитою кров’ю Господа Ісуса на хресті й прославляючи Його перемогу над дияволом, повинні належно шанувати і знаряддя цієї перемоги – окроплений спасительною кров’ю хрест, а також шанувати його як славне знамення, яке Христос, Спаситель світу, підняв, щоб усі народи могли ввійти в Його Небесне Царство (див.: Іс. 11:12; Мт. 24:30).

20. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А я, Миху, то давно вже помітив, з часів Абдурахмана, атеїста Василя і інших. І вже не раз писав. Чи ви бачите як атеїсти і єговісти співають в один голос? І протиріч між ними нема. І все добре, полюбовно... Чому б це? Не тому, що виконують волю того самого батька?

а де твій аватар? :)