Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Для вас наївних, то сховали. Добре, а рік?
    Рік давали і що? Щось для вас то змінило?

• Подобається Подобається x 1
  2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

чисто як свідки, нє?

• Подобається Подобається x 2
  3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ну то з точністю до місяця. Яка різниця. Бо я хоч був молодий але памятаю, як сусід-єговіст чіплявся до кожного і патякав що кінець світу буде в жовтні 1975 року.
    А по-друге, Сергію, якого біса влазити в гілку де люди обговорюють благородний поступок священнослужителя, справжнього християнина і гадити тут?
    Чому мовчите де воюють атеїсти і язичники-сатанисти?

• Подобається Подобається x 6
  4. sitech

sitech Well-Known Member

Таку думку маєте не тільки ви, але... ця думка взагалі не має Біблійного підґрунтя. Але, якщо цієї думки не підтримує Бог Єгова, як ви вважаєте, чия ця думка, хто її автор?

5. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Ваш сусід був членом керівного органу?

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я думав член і орган - це одне й те саме.

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Сергію, з кого ви дурня робите? Та ви без одобрямс керівного органу не то що слова промовити, а і пукнути не маєте права.

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Сімаеєнка,чи пере?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

покажіть у Біблії, де така думка не підтримується Богом.

10. ovod

ovod Well-Known Member

може і не можуть.....тут інше....

залежить з яких підходів дивитися.....
    є і інші підходи....згідно якого немає різниці хто автор....

11. sitech

sitech Well-Known Member

Що показати, те чого немає? Я цього не можу. Тяжко шукати в темній кімнаті чорну кішку.

---------- Додано в 21:01 ---------- Попередній допис був написаний в 21:00 ----------

Спробуйте парочку, використовуючи Біблію

---------- Додано в 21:12 ---------- Попередній допис був написаний в 21:01 ----------

А як ви розумієте ось цей вірш: «...Ніхто не може бути рабом двох панів...» (Мт 6:24)

12. ovod

ovod Well-Known Member

це як? пояснити щось з Біблії за допомогою них чи знайти їх в Бібліїї?

перше я вже трохи писав.......
    а самі підходи в Біблії прямо не написані.....хоча в попередній цитаті це частково проглядається...хоча це як дивитися......

відповім цитатою, а ви попробуйте її зрозуміти.....

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як що?

Біблія може мовчати - нічого не казати.
    А ви написали - не підтримується Богом.
    Раз ви кажете, що не підтримується, значить десь є таке у Біблії, або ви читаєте думки Бога і знаєте, що Бог підтримує, а що не підтримує.

Аааааааааа, забув, у:scratch_one-s_head: вас є там, в Брукліні чудак з прямим каналом до Бога... забув...

14. sitech

sitech Well-Known Member

Це підтвердити думку словами з Біблії. Наприклад, ви раніше стверджували, що Ісус - Бог. Доведіть

---------- Додано в 01:11 ---------- Попередній допис був написаний в 01:10 ----------

А що ви цитуєте?

---------- Додано в 01:16 ---------- Попередній допис був написаний в 01:11 ----------

Вам, Міша,ось і відповідь - Що Бог підтриує, а що не підтримує, він дав нам це зрозуміти досконально через своє послання - своє слово, Біблію, а це слово людей робить мудрими, а зарозумілим не залишає майбутнього.

15. Forpost

Forpost Стоїк

Спомин

Спомин в цьому році

Вкладення:

• mi13_U_1.jpg
      mi13_U_1.jpg
      Розмір файлу:
      78,3 КБ
      Переглядів:
      7
    • mi13_U_2.jpg
      mi13_U_2.jpg
      Розмір файлу:
      78,7 КБ
      Переглядів:
      35
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так, як оця замудрість зображена на малюнку:

У Святому Письмі написано: табличку прибили над головою (а не над руками). Як там можливо над головою табличку прибити для мене таємниця.

Значить тут є видумка.

17. sitech

sitech Well-Known Member

Миша, что за табличка и кто ее прибил не в том месте? Ничего не понимаю.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

35. А розп'явши Його, вони поділили одежу Його, кинувши жереба.
    36. І, посідавши, стерегли Його там.
    37. І напис провини Його помістили над Його головою: Це Ісус, Цар Юдейський.
    (Від Матвія 27:35-37)

А тепер гляньте на на малюнок і поясніть, де цей надпис над головою має бути розташований?

19. sitech

sitech Well-Known Member

щоби бути чесним, скажу, що на малюнку я взагалі не бачу надпису, але що вас бентежить? Якщо цей надпис був би на зображенні над головою Ісуса, , це не означало би, що він є над його головою?
    Хм, коли хочуть сказати, що, наприклад, небо або сонце над вашою головою, але коли ви піднімаєте руки в гору, роблять виправлення та кажуть: "небо вже над вашими руками"?

20. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

про те, малюнки там хфайні ...
    ну якщо прискипливо - то над руками, це один грець - над головою ... якщо розглядати даний малюнок ... мне більш цикавить що Ісус вийшов такий собі кримезний ...

а де твій аватар? :)