Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Маартіні, пора робити кулі, хоча б з навозу... Хто аспіранта реанімував?

2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Хо, де жви грубощі бачите з мого боку? ЧИ я за 5 років не зрозумів хто такі Педро з Михом?

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну як вам сказати, чи давно?

Свідків ще в помині не було.

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

він сам реанімувався :) і то не є зле, давно тут так весело не було :)

5. Сергій аспірант

Залюбки. Ви у кого лікуєтесь?

---------- Додано в 22:21 ---------- Попередній допис був написаний в 22:19 ----------

Хоча люди з поглялдами ідентичними до поглядів свідків існували в той час.

6. Robert

Robert Well-Known Member

Якось у тещі збивав альтанку. Прийшли свідки на агітацію. Спочатку це мене забавляло. Потім вони почали більш прикріше нависати і мене дістало, але зберігаючи витримку говорив з ними культурно. Ті не вгавали. Нарешті, попавши обухом сокири замість цвяха по пальці, я висказав, все що думав. Навіть не замітив, як вони щезли. Теща каже, що їх не було вже кілька років.

• Подобається Подобається x 2
  7. Сергій аспірант

Бачу вас на спогади потягнуло. Та ніхто не сумнівається, що ви у нас герой.
    Але може ви наведете факти і будетет поводитись. як мужчиначи ви від Уки з Un.Known набрались?

8. Robert

Robert Well-Known Member

Чесне слово, шкода часу. Я й так його стільки витратив.

• Подобається Подобається x 1
  9. Сергій аспірант

Ви його витратили на фігню. Замість того, щоб ділитись спогадами, який ви герой, могли б навести факти, які я просив.

10. Robert

Robert Well-Known Member

Раз Ви так просите, ще на протязі кількох днів, якщо буду мати час попрацювати, а не просто провести час у спілкуванні, попробую викласти. Хоча, ой як не хочеться. Часу і труду піде багато, а толку - нуль. Так що не обіцяю.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

ага, просто вони не знали, що вони свідки.:)

---------- Додано в 22:43 ---------- Попередній допис був написаний в 22:40 ----------

Роберте, я підозрюю, що це були СЄ, що наролдилися до 1925 року, це ті, що вже ніколи не помруть.

12. Сергій аспірант

Давайте таким чином - викладаете вірші, до яких маете притензії по одному. Якщо аналогічний варіант перекладу, є в інших перекладах Біблії, якщо даний вірш ддопускає різні варіанти перекладу, якщо переклад має чітке обгрунтування, ви знімаете свої претензії. Суперечку ведемо до 3 віршів. Пропоную також обмежити кількість постів для доведення до 3-4. Підходять вам ттакі умови?

13. Robert

Robert Well-Known Member

Ой, не хочеться в Вами витрачати час, але цікаво, що придумаєте, бо весь час на одну тему чую зовсім різні виправдання від різних членів Вашої організації.

(Вихід 3:14)

І промовив Бог до Мойсея: "Я той, хто є." І додав: "Так промовиш до синів Ізраїля: ,,Я - є" післав мене до вас."

І сказав Бог Мойсеєві: Я Той, що є. І сказав: Отак скажеш Ізраїлевим синам: Сущий послав мене до вас.

Бог сказал Моисею: Я есмь Сущий. И сказал: так скажи сынам Израилевым: Сущий [Иегова] послал меня к вам.

Бог сказал Моисею: «Я СТАНУ ТЕМ, КЕМ ПОЖЕЛАЮ СТАТЬ». И добавил: «Вот что ты скажешь сыновьям Израиля: „Я СТАНУ послал меня к вам“

1- Біблія в перекладі Хоменка,
    2- .... Огієнка
    3 - ... Синодальний
    4 - ... Новий світ свідків

• Подобається Подобається x 3
  14. Сергій аспірант

Ви погоджуетесь на умови дискусії, які я виклав вище? Якщо так ми продовжимо,як що ні том ені навас теж час витрачати нецікаво.
    В оригіналі в еврейстькому тексті вжито майбутній час, тому варіант Я-є, ткт не підійде. Еврейські переклади подають Я Стану. БІль детельне розясненя буде післятого як Ви погодитесь на мої умови, або запропонуете свої.

15. Robert

Robert Well-Known Member

Давайте, продовжуйте.

16. Сергій аспірант

Продовжувати буду, якщо ви дасте згоду на мої умови.

17. Robert

Robert Well-Known Member

Умови приймаю крім одного пункту - претензії знімаю тільки при переконливому і підтвердженому доказові.

18. Сергій аспірант

Які докази длявас є вагомими?

19. Robert

Robert Well-Known Member

Ви бавитесь в дрібного шахрая, як Вас вчили в організації, чи будете захищати переклад своїх "братів"? До речі, хто є автором цього твору, по прізвищах?

• Подобається Подобається x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

То ж тре, так перекрутити...

Останнє редагування модератором: 4 січ 2013
а де твій аватар? :)