Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Кінець світу не проголошували а зверталиувагу на заверщення певних періодів після яких мав наступити Армагедонн.

2. majolika

majolika Well-Known Member

можна і так це трактувати. Але факт у тому, що призвязка до певних періодів чи дат виявилась помилковою.

3. Сергій аспірант

Помилковим виявилось трактування подій повязани із завершенням певних періодів. Ту саму помилку робили апстоли, які очікували повернення Ісуса , ще за їх життя.

4. Robert

Robert Well-Known Member

Дайте посилання, бо у Вікіпедії в статті про папу Сильвестра нема такої згадки.

5. Сергій аспірант

6. majolika

хтось може і чекав, але навіщо тоді Петро казав "Нехай же одне це не буде заховане від вас, улюблені, що в Господа один день немов тисяча років, а тисяча років немов один день! Не бариться Господь із обітницею, як деякі вважають це барінням, але вам довготерпить, бо не хоче, щоб хто загинув, але щоб усі навернулися до каяття". Він знав, що доведеться чекати, і можливо, довго.
    Більш того, я не знаю про таке, щоб апостоли проводити якісь математичні вичислення дати приходу Господа.

7. Сергій аспірант

Так, але очікували сповнення пророцтв саме за їх життя і повязано це було з цим, що пророцтво про знищення Єрусалимського раму сповнилосьь на очах перших християн.
    Вони і не могли цтього робити бо частина пророцтв ене сповнилась. Хоча Лука згадує про часи призначені поганам. В часи апостолів не існувало загально прийнятої хронології ікалендаря. Апостоли не володіли усією інормацією і слід зауважити що в самій книзіДаниїла сказано, що овна стане зрозумілою наприкінці днів.

8. majolika

Навіть, якби вони мали усі календарі і хронології, то не стали б цього робити. Ні Ісус, ні Апостоли не бралися відповідати на питання "коли", а розповідали тільки "як". І ми ві знаємо, чому.

9. Сергій аспірант

Так і свідки не назвиали точної дати коли Ісус мае прийти, роззрахунки були повяззані с подіями після завершення яких це мало статись.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

пане Роберт, Сергій забув повідомити, що не просто Вікіпедія, а Вікіпедія для СЄ.:mocking:

http://uk.wikipedia.org/wiki/Сильвестр_II

нема такого...

• Подобається Подобається x 1
  11. Сергій аспірант

Останнім часом , япомітив, що ви замість того, щоб приводити якісь аргументи просто флудите. без жодної користі.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

:haha:

---------- Додано в 19:48 ---------- Попередній допис був написаний в 19:46 ----------

Я не флуджу, я привів вікіпедію про папу Сельвестра - 2. Нема там про те, що ви пишите. То хто флудить?

13. majolika

ну да, а 1874, 1878, 1914, 1919 роки? Чи не дати пришестя і початок правління?
    Тільки не треба мені пояснювати про "parusia" і тому подібне. Мені вже не цікаво вдаватись в деталі

---------- Додано в 17:53 ---------- Попередній допис був написаний в 17:52 ----------

http://ru.wikipedia.org/wiki/Список_дат_конца_света

14. Сергій аспірант

Ви хоча би спробуйте хоч раз розібратись з історією.
    на відміну від католиків. свілдки Єгови ніколи н евважали себе безпомилковими і якщо допускали помилки , то готві були їх виправляти, чого за католиками н еспостерігалось.

15. majolika

розумію, чому вас усі тролять.

Сергію, не дескредитуйте свідків, дуже прошу.

про католиків то до Миха

16. Сергій аспірант

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

ТЕМА "СВІДКИ"

---------- Додано в 20:18 ---------- Попередній допис був написаний в 20:16 ----------

ну да... якщо розширення точка ру, то там все що завгодно може бути.

18. majolika

"...Мы не пророчествуем, мы всего лишь высказываем предположения…"
    "...Это может произойти. Это может не произойти..."
    Пять балів

---------- Додано в 18:26 ---------- Попередній допис був написаний в 18:19 ----------

шукайте і буде вам щастя. Звичайно, якщо знайдене щось для вас означає. А як нє, то яка різниця

19. Сергій аспірант

Посилання на агломовне джерело.
    Щодо пророцтв, то вам ныкуди выдпиратись - в КЦ вони існують дос, причому невідом з яких джерел.

---------- Додано в 20:32 ---------- Попередній допис був написаний в 20:31 ----------

Принаймі ця позиція є чесною.
    Основих поглядів щодо Бога, Ісуса Христа, антропології, спасіння свідки Єгови не змінюювали.

20. Robert

Robert Well-Known Member

Я так і думав. Хоча, чому я дивуюсь? Коли щось не виходить - вони просто брешуть. А як їх викрили, викручуються, як можуть. Як Ганна Герман, яка пояснює, що саме мав на увазі Янукович, коли коли щось не те ляпнув. Крім того, свідки ще перекрутили Біблію, як їх і вчив Рассел, викидаючи і перекручуючи все, що їм не підходить, це так званий переклад нового світу. На протязі десятиліть це суцільна історія брехні і оправдань. Шкода, що витратив стільки часу у цій гілці. Пояснити щось свідкам дуже важко, а особливо по інтернеті. Вживу ще якось інакше йде розмова, швидше. Взагалі, багато їх не знайомі з Писанням, а єдиним авторитетом є їхні "старші брати" і "управа". Як сказали - так і треба. Як у комуністів.

а де твій аватар? :)