Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тану?

А як же ваші слова про те, що неповірю, поки не перевірю? Я ж казав: ви почнете педалі крутити назад. Отака ваша наука : нині - біле, а завтра - чорне. Але що цікаво? Вчора і і нині ви проповідуєте!!! Несете в народ "правду", розбавлену отрутою - брехнею.

---------- Додано в 09:19 ---------- Попередній допис був написаний в 09:06 ----------

ага... не тільки... або навпаки... залежно з якої ноги встати...

2. sitech

sitech Well-Known Member

О, Мих, ви вже цілковито озброїлися фальсифікацією?:) Які слова? Мих, де ви їх бачили? Чи ви так хочете бачити бажане, що вигадане стає для вас реальністю. Я вам писав, що мені достатньо досліджувати Біблію, щоб мати цілковиту довіру до неї. Мені не потрібно чуда, які використовують релігійні провідники цього світу, щоби заохотити людей приєднатися до їхніх угруповань, цілком достатньо слів, які промовив Бог через Біблію.

---------- Додано в 13:45 ---------- Попередній допис був написаний в 13:34 ----------

Та звичайно, якщо Бог приніс в жертву свого Сина, той, хто не проявляє віру в цю викупну жертву Ісуса Христа, не має спасіння (Ів 3:16). Тому-то до Бога можна прийти тільки через вияв віри в викупну жертву та визнання Ісуса як того, хто получив владу від Бога правити людьми на землі, того, хто замінить всі уряди на землі своїм правлінням (Дан 2:44)

---------- Додано в 14:16 ---------- Попередній допис був написаний в 13:45 ----------

Список можна було б продовжити, наприклад, майже всі війни, які точилися на землі, були в ім'я релігії, або з активною участю релігійних провідників. Зараз також ситуація не на краще. Поведінка релігійних провідників бажає кращого. Час від часу в пресі та на телебаченні вибухають чергові скандали з їх участю. Можливо хтось з них получив знання про Бога та його наміри з Біблії, але, як ви самі знаєте, що Біблія була написана під Божим натхненням. Бог давав свій святий дух тим, кого він вибирав для написання Біблії. Якщо Біблія була написана святим духом, зрозуміти її можна тільки за допомогою святого духа. Це факт і думаю, ні в кого не появиться сперечатися на цю тему. Так ось, не всім, хто читає Біблію, Бог дає такий дар.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

О, Сито, читайте:

Озброїлися забудькуватістю?

4. sitech

sitech Well-Known Member

Саме з конкретизацією. Олю, вам дуже важко відмовитись від давно вже сформованих вчень, але факти є факти. Задумайтесь, чому тексти написані до 14 сторіччя не підтримують тринитанного вчення?
    Про англійські переклади добавлю, ось що написано в American Standart Bible з цього приводу: "7 And it is the Spirit that beareth witness, because the Spirit is the truth.
    8 For there are three who bear witness, the Spirit, and the water, and the blood: and the three agree in one." (1st John 5:7, 8)

---------- Додано в 15:07 ---------- Попередній допис був написаний в 14:48 ----------

Я ні, а ви? Докази я збираю ті, що дає Бог через Біблію. І мені не потрібно захоплюватися чудесами, які час від часу демонструють деякі релігійні ватажки цього світу, щоби розвинути віру в Бога

Останнє редагування: 15 чер 2012
  5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ні, там процес зомбування йде нон-стоп. Башта як один із складників цього процесу. Я вже тут згадував, що під час обідньої перерви іноді йду до центру міста і проходжу повз їхній "палац царства". Там стоїть розклад їх 5-ти денної активності. Це: вивчення якоїсь їхньої спеціальної книги, аналог нашої церковної служби, індивідуальні співбесіди (?), тренування як ходити по дворах, вивчення башти. Замітьте, вивчення Біблії відсутнє.
    Ось ви бачили тут активність Сітеча. Не думаю, що це йому дозволено без нагляду, а швидше всього тут приймає участь колектив, така собі "група таваріщєй".
    Я його два рази просив уважно прочитати послання до Колосян.
    Нема відповіді. А там легко зрозуміти, що вчення єговістів - це брехня.
    Ось візьміть вірш:
    9 - У ньому бо враз з людською природою живе вся повнота Божества Кол,2
    Щоб не бути голослівним, приведу два англійських переклади:
    For in Christ all the fullnes of the Deity lives in bodily form. Today's New International Version

For in Christ lives all the fullnes of God in a human body.
    New Living Translation

Отже, ап Павло ясно говорить, що Бог в Христі перебуває в людському тілі.
    По-друге, який час ап Павло вживає? Теперішній, час, після воскресіння Христа. Значить, в Христі Бог і дальше перебуває в людському тілі. Воскреслому людському тілі.
    Порівняйте з твердженням єговістів, що Христос воскрес і перебуває в дусі. А тіло вкрали учні...
    Висновок? Хто має вуха нехай слухає. Але треба бачити і чути а не бути засліпленим дияволом.

• Подобається Подобається x 3
  6. sitech

sitech Well-Known Member

Коли читав, довго сміявся. Всяке чув від людей, але такого. :)) :))):))):)):)):)):girl_crazy::girl_crazy::lol::lol::lol::lol:

7. sitech

sitech Well-Known Member

Просили? _____:blush:___

---------- Додано в 09:19 ---------- Попередній допис був написаний в 08:57 ----------

Якщо порівнювати різні переклади, можна побачити, що цей вірш вони передають по різному, це правда. Переклад Нового Світу перекладає цей вірш інакше: «...Адже власне в Христі з усією повнотою втілена Божа природа.» (Кл 2:9) Давайте порівняємо його з 2 Петра 1:4, де говориться: "Через них даровані нам цінні та великі обітниці, щоб ними ви стали учасниками Божої Істоти, утікаючи від пожадливого світового тління." (стали сопричастными Божественной природе(РВ))Звичайно, що пояснювати вірш Кол 2:9 можна по різному, але яке пояснення можна знайти згідно з контекстом?
    Чи «повнота», яка мешкала в Христі, була його власною - тою, що належало йому як Богу, як одному з осіб Трійці? Або ця «повнота» стала мешкати в ньому з волі когось іншого? Згідно Колосян 1:19, вся «повнота» мешкала в Христі, бо так «вгодно було».
    Зверніть увагу на найближчий контекст Колосян 2:9. Апостол Павло наказував християн не слідувати за тими, хто вчить філософії і людським переказами (вірш 8). Також він пише про те, що в Христі «заховані всі скарби премудрости й пізнання» і що християни повинні «ходити в Ньому, бувши вкорінені й збудовані на Ньому, та зміцнені у вірі» (вірші 3, 6, 7). Дорогоцінна «повнота» мешкає в Христі, а не в родоначальників і вчителів людської філософії. Чи говорив апостол Павло про те, що «повнота», яка в Христі, робить його Богом? Ні, тому що в Колосян 3:01 він написав, що Христос «сидить праворуч [по праву руку від] Бога». (Дивись Ог, Соп, РВ, СмП, ПЕК і інші переклади).
    Згідно з «Давньогрецько-російського словника» І. Х. Дворецького, теотес (форма називного відмінка, від якої утворено теотетос) перекладається як «божественна природа, божественність» (Т. 1. С. 778). Те, що Ісус має «божественну природу», ще не означає, що він, як Син Бога, рівний Отцеві за положенням і співвічний йому. Всі люди мають «людську природу», але це не означає, що всі вони рівні по положенню чи що всі вони одного віку, стану...

8. sitech

sitech Well-Known Member

В Біблії чітко написано, що є різні тіла. "Є тіло звичайне, є й тіло духовне." (1 до Коринтян 15:44). Кожне створіння на землі має своє тіло, ті, що мають жити на небі, мають також свої тіла які створені для відповідного призначення. "Є небесні тіла й тіла земні, але ж інша слава небесним, а інша земним." (1 до Коринтян 15:40). Христос вмер, віддав себе як викуп за гріхи людей. Але чи Бог, воскресивши його з мертвих дав йому те тіло, яке він вже приніс в жертву? Ні, Єгова воскресив його, повернувши йому те тіло, яке в нього було до земного існування, тобто духовне і про це пише Біблія: "Так і написано: Перша людина Адам став душею живою, а останній Адам то дух оживляючий." (1 до Коринтян 15:45)

9. Pedro

Отож то. В Біблії все чітко написано. В будь-якому перекладі. Лише треба читати самостійно. Ще раз прошу, візьміть, наприклад, лист до Римлян, Колосян чи інші книги Євангелія. З початку до кінця. БЕЗ САТАНИНСЬКОЇ БАШТИ!!! Читайте уважно, молитовно.
    А ви знову копіюєте башту і торочите про переклади.
    Вам потрібний Ісус Христос і його Слово а не сатанинська макулатура і її єресі.
    В мене нема ані найменшого бажання вступати в полеміку з цією макулатурою. Моє лише одне бажання - щоб Ісус вас звільнив з диявольської пастки, щоб він став, як сказав апостол, коли побачив його рани - вашим Господом.

• Подобається Подобається x 3
  10. sitech

sitech Well-Known Member

Вдячний за пораду. Читав вчора, сьогодні, буду читати ще завтра. Петро, я ніколи не лінуюся читати Біблію, але все одно вдячний вам за пораду.

11. sitech

sitech Well-Known Member

Ісус давно мене звільнив з диявольської пастки та дав знання вічного життя. Я вільний від забобонів цього світу, вільний від уявленя фальшивої релігії, за допомогою якої сатана, його демони та їх прибічники зомбують людей. Мені не обов'язково бачити рани Ісуса, щоб назвати його Господом, мені достатньо знань з Біблії, в яких Єгова, мій Бог виклав знання про себе, свого сина та свій намір щодо людства. Читаючи Біблію я побачив ще від початку цієї книги, що Бог Єгова ще з давна мав намір помазати свого Сина на Царство, а після того як Ісус христився водним хрещенням, зробив його Христом, помазавши його святим духом. Мій Цар під керівництвом Єгови знищить всі форми недосконалого людського правління, того хто спричиняє смерть та противиться волі Бога та приведе все людство до життя в достатку та радості, яке буде тривати вічно (Об 21:3, 4)

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сито, скажіть, ви займалися коли - небудь доносами на свого ближнього по вірі?

Сито, скажіть, ви оправдуєте, чи засуджуєте систему доносів, що існує у вашій організації?

Сито, скажіть, хто помазав ваших помазаників, що є у вашій організації? Як це відбувалося і чому ви думаєте, що вони, як Ісус є помазанниками?

---------- Додано в 23:21 ---------- Попередній допис був написаний в 23:18 ----------

Цар, який підкоряється комусь іншому - не цар, а слуга. Каша у вас в голові.

---------- Додано в 23:48 ---------- Попередній допис був написаний в 23:21 ----------

Я так зрозумів, що навідміну від всіх людей, ви безгрішна людина, нє?

13. sitech

sitech Well-Known Member

Ні. А ви?:cofee:

---------- Додано в 21:41 ---------- Попередній допис був написаний в 21:39 ----------

Організації до такої справи, про яку ви кажете не має ніякого діла.

---------- Додано в 21:45 ---------- Попередній допис був написаний в 21:41 ----------

Той, хто помазав інших християн, про яких говориться в Біблії та Ісуса Христа. Як це відбувається? Так само, як це відбувалося з тими є християнами, про яких говориться в Біблії на яких зійшов дух.

---------- Додано в 21:56 ---------- Попередній допис був написаний в 21:45 ----------

Тому, щопро цю категорію людей так і говориться в Біблії. Ще в давні часи Бог передрік появу «царства священиків та народу святого» (Вих. 19:6)
    Апостол Павло написав лист до тих, хто був освячений духом (1 Пет. 1:1, 2). Він назвав їх «священством царським, народом святим, людьми, які стали особливою власністю» (1 Пет. 2:9). Отже, помазані християни, як учасники нової угоди, будуть служити священиками під керівництвом Христа

---------- Додано в 21:58 ---------- Попередній допис був написаний в 21:56 ----------

Це з людського погляду так воно і є. Але Ісус навчав іншого: "Коли хто бути першим бажає, нехай буде найменшим із усіх і слуга всім”. (Марка 9:35) Цими словами Ісус виявив правило, яке буде існувати щодо позиції в Його царстві.

---------- Додано в 22:01 ---------- Попередній допис був написаний в 21:58 ----------

Ні, я такий як і всі. Біблія повідомляє, що немає людини, яка б не згрішила.(Рм 3:23)

14. Pedro

Знову за своє, Сітеч? Хтось бачив як той "дух" сходив на бруклінських брехунів? (Я знаю природу цього духа. Це дух антихриста.)
    Щодо царського священства, то Петро звертається до християн, які вірою прийняли жертву Ісуса Христа, покаялися і живуть по вірі.
    А щодо вашого "месії" Рассела, то він приклад брав з пророка Мухамеда.
    Був такий же брехливий, пройшов через безліч деномінацій, вигнав законну жінку і як Мухамед взяв в жінки молоденьку Айшу так і Рассел жив з місс Белл, його прийомною дочкою.
    І не точіть тих єретиків авантюристів до християн. Як горбатого до стіни...

• Подобається Подобається x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

тема - свідки, донос є у вашій організації, а не в моїй.

---------- Додано в 01:17 ---------- Попередній допис був написаний в 01:17 ----------

Ну це ви комусь іншому розкажете... начитався я бувших свідків немало.

---------- Додано в 01:24 ---------- Попередній допис був написаний в 01:17 ----------

але ж ви сказали, що повністю звільнені від Сатани і його штучок! Що вас заставляє грішити?

---------- Додано в 01:32 ---------- Попередній допис був написаний в 01:24 ----------

Скажіть, де в Біблії є приклад позбавлення кого-небудь спілкування?

16. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Брехня.

Живучий приклад маю, недавній - близька колєжанка в Канаді познайомилась з хлопцем. Цікавий, спокійний. Вона - активна християнка, він - єговіст. Їй це не дуже заважало, навпаки - була поглинута бажанням його забрати з тої секти. Пояснювала йому Біблію, показувала йому різницю. Через деякий час вирішили з"їхатись. Він про це поділився з другом (!?) Наступного дня йому почав розриватись телефон - першим питанням старійшини було чи вона єговістка. Далі погрози і пояснення, де він буде після Армагедону.

Там не тільки доноси практикуються. Там вибору нікому не дано.

• Подобається Подобається x 2
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я вам скажу більше. В організації СЄ є так званий свій власний суд. На цей суд єговісти дуже бояться потрапити, а потрапити туди дуже просто. Наприклад, єговіст поздоровить кого-небудь з Днем народження, або з будь-яким нейтральним святом, навіть з святом подяки Богу. Якщо хтось про це дізнається, обовязково донесе старішині, або наглядачу. Тоді цього єговіста викличуть до внутрішнього суду. Одним з вироків може бути: позбавлення спілкування.

Ви скажете: хіба це страшно? Я от зараз ітак з ними не спілкуюся і не страждаю. Ви так думаєте тому, що ви є вільна людина, але перебуваючи в організації, це виглядає цілком по-іншому. Як правило, в людини, яка свідком, багато з родини хто є також СЄ, то ж по суті, з вами може перестати розмовляти рідний батько, мама, дружина, або чоловік, діти і т.д. Внаслідок чого розвалюються сім"ї, розлад в родині. Тому ця організація (не вважаю її сектою) є тоталітарна, вона різними способами сіє ненависть між людьми. Чого вартує заява про те, що всяка влада є від диявола, що суперечить Біблії. Організація СЄ намагається опанувати умами людей, їх психікою будь-яким способом, щоб впливати на людей.

Доречі, про суд у СЄ. Цей суд є з точки зору моралі гірший, ніж звичайний світський суд, бо у суді СЄ у вас не буде навіть адвоката, який би захищав ваші права!!!

---------- Додано в 11:37 ---------- Попередній допис був написаний в 11:30 ----------

СЄ можуть брехати?

18. sitech

sitech Well-Known Member

Мих, бути вільним не означає бути вільним від вимог Єгови Бога. Зараз всюди можна почути і побачити заклики до свободи, бігборди, телебачення, реклама всюди та деінде закликає: - "Стань вільним!!!" Але задайте собі запитання, - Невже свобода - це зневажати на вимоги, які перед людьми ставить Бог? А ну, попробуйте стати вільними від вимог дорожніх правил, сядьте за кермо та зневажайте всі вимоги закону: пийте алкоголь до схочу, говоріть по телефону та не звертайте уваги на дорожні знаки. Всі знають, що така поведінка обов'язково призведе до трагічних наслідків. Якщо дотримання законів дорожнього руху так важливі, чому дехто вважає, що закони, та норми, які записані в Біблії не важливі взагалі? Людина, яка свідомо зневажає закони дорожнього руху вважається безумною. В Біблії у Псалмі 14:1 і 53:2 про людей, які відкрито не визнають законів Бога також названо безумними. Єврейське слово “безумний” вказує на моральну, а не розумову, недостачу. Отже ця псальма не говорить про тих, які відкрито кажуть “Бога нема”, але про тих, які зрікаються Бога ‘в їхніх серцях’. Тобто сказати, вони не коряться Його законам для їхнього життя. Вони натякають, що Йому бракує сили або що Він не цікавиться. Чи ви маєте бажання заводити тісні стосунки з людьми неадекватної поведінки?

---------- Додано в 14:18 ---------- Попередній допис був написаний в 14:06 ----------

Я не знаю, Мих, до якої організації належите ви, захочете напишете, якщо не будете вважати за таємницю. Але подивіться, чи можна назвати християнином людину, який є злодієм, чи здирником, чи гомосексуалістом, чи педофілом? Чи ви вважаєте таку ситуацію нормою, коли всі прихильники цієї релігії знають, що людина чинить таке та мовчать? Чи люди, які мовчать про вчинки цих людей не розділяють гріх з тими, хто чинить таке?

---------- Додано в 14:42 ---------- Попередній допис був написаний в 14:18 ----------

Ні Біблії це не суперечить. Біблія сама говорить про те, що диявол панує нам усім. Це не важко побачити з подій, які відбувалися на протязі людської історії. Сатана не раз зводив народи до неморальності та викривленої форми поклоніння. Зводив він й народ Бога до речей, про які навіть моторошно й писати. Бід впливом Сатани ізраїльський народ навіть стратив свого Месіанського Царя, Помазанця Єгови. Багато разів Сатана спробував знищити правдиве поклоніння, переслідуючи вірних послідовників Ісуса. Через державних та релігійних діячів були зроблені криваві спроби придушити розповсюдження доброї звістки по всій населеній землі. Після того, як Сатана Диявол був скинутий на землю (Об’явлення 12:7—12), на землі не було такої держави, яка під проводом релігії не чинила би зла. Люди, згруповані в політичні сили цілеспрямовано нищать землю, розпочинають війни, доводять людей до моральної, політичної, економічної кризи. Зараз немає такої області діяльності людини, яка не була б не відчувала кризу. Але зверніть свою увагу на факт: Гнів Сатани є «на короткий час». Криза незабаром закінчиться!

---------- Додано в 14:44 ---------- Попередній допис був написаний в 14:42 ----------

НІ. :cofee:

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Скажіть на милість, чи Ісус когось наказував за порушення закону? Скажіть, де написано у Святому Письмі, щоб кого-небудь наказували забороною спілкування? Чи створював Ісус суди, де б когось судили?

Вільна людина - це людина, яка має можливість вибирати. Вчитися, чи не вчитися (донедавна СЄ заборонялося здобувати вищу освіту), робити прививки, чи не робити (донедавна СЄ заборонялося робити прививки). Чому я не маю права один день в році святкувати подяку Богові? Тому що ви скажете, що СЄ дякують Богові щодня? Брехня, бо якщо б ви, СЄ, дякували щодня, то ще окрема подяка один день в році вам, СЄ, не стояла б поперек горла!!!

---------- Додано в 14:00 ---------- Попередній допис був написаний в 13:46 ----------

А ви читали, що Ісус прийшов до хворих людей? Лікар не приходить до здорових. Де ви бачили, чи чули, щоб Ісус когось проганяв, бо ця людина є грішна?

Згадайте випадок, коли хотіли жінку каменувати, бо вона згрішила, і що зробив Ісус? Він написав: хто є без гріха, то хай перший кине в неї камінь! І всі повтікали! То ж хто вашим дав право позбавляти людину спілкування? Вони що? Безгрішні? Хіба вони не такі ж бомжі, як інші, що стоять поряд перед Богом?

---------- Додано в 14:07 ---------- Попередній допис був написаний в 14:00 ----------

Та?

А чого тоді Ісус казав: віддайте Богові Боже, а кесарове - кесареві?

або:

Рим 13

1 Нехай кожна людина кориться вищій владі, бо немає влади, як не від Бога, і влади існуючі встановлені від Бога. 2 Тому той, хто противиться владі, противиться Божій постанові; а ті, хто противиться, самі візьмуть осуд на себе. 3 Бо володарі пострах не на добрі діла, а на злі. Хочеш не боятися влади? Роби добро, і матимеш похвалу від неї, 4 бо володар Божий слуга, тобі на добро. А як чиниш ти зле, то бійся, бо недармо він носить меча, він бо Божий слуга, месник у гніві злочинцеві! 5 Тому треба коритися не тільки ради страху кари, але й ради сумління. 6 Через це ви й податки даєте, бо вони служителі Божі, саме тим завжди зайняті. 7 Тож віддайте належне усім: кому податок податок, кому мито мито, кому страх страх, кому честь честь. 8 Не будьте винні нікому нічого, крім того, щоб любити один одного. Бо хто іншого любить, той виконав Закона. 9 Бо заповіді: Не чини перелюбу, Не вбивай, Не кради, Не свідкуй неправдиво, Не пожадай й які інші, вони містяться всі в цьому слові: Люби свого ближнього, як самого себе! 10 Любов не чинить зла ближньому, тож любов виконання Закону.

Сито, читайте Білію, а не башту.

---------- Додано в 14:10 ---------- Попередній допис був написаний в 14:07 ----------

У вас нема доносів на ближнього, чи є?

---------- Додано в 14:33 ---------- Попередній допис був написаний в 14:10 ----------

Це вчить ваша організація, а Христова церква, якій я належу вчить: Над всім панує лише Бог. Він є наймогутніший, а диявол є лише Його творінням і не більше.

В цьому між нами і різниця.

20. Pedro

Сітеч, я вам скажу дуже добру новину і одночас трохи розчарую. Бруклінські єретики починаючи з бабника і брехуна Рассела НІКОЛИ не були помазані Духом Святим, в якого вони зрештою не вірять.
    А ви маєте шанс бути помазаним і запечатаним Духом Святим.
    Тільки покайтесь, прийдіть до Христа, вірою прийміть прощення гріхів і отримаєте дар життя вічного.
    Спасете себе і можливо інших які перебувають в диявольських тенетах "єговізму".

---------- Додано в 15:55 ---------- Попередній допис був написаний в 15:48 ----------

Біографію вашого засновника читали? Я маю на увазі правдиву біографію з нейтральних джерел. Там цілий букет брехні. Брехав все життя.
    Як і його послідовники.

а де твій аватар? :)