Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Отака у вас повага до Бога.

2. Rusyn

Rusyn Well-Known Member

хороша цитата, яка говоритьь про те що не сам Бог постраждав за гріх людства а його син.

3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ось і прийдіть до Сина в молитві, покайтесь, попросіть прощення гріхів, він простить і відкриє вам очі. Особливо на керівну корпорацію самопомазаників.
    І тоді разом з апостолом Хомою скажете -
    28. Хома сказав Йому у відповідь: Господь мій і Бог мій!
    Ів.20

4. Rusyn

Rusyn Well-Known Member

ага тобто вас влаштовує вссе окрім свідків Єгови, будь яка конфесія окрім СЄ??
    І навіть харизмато-пятидесятники із своїми "дарами духа"?

Тобто для вас критерієм істинностіт є сповідування догмату триєдиності та дихотомічної природи людського буття?
    І не важливо хто їх підтримує, та які діла чинить чи чинив у минулому.

Не здається вам що упереджено ставитесь до цієї релігійної організації загалом, та до її членів зокрема..?

---------- Додано в 15:35 ---------- Попередній допис був написаний в 15:29 ----------

Хома був в шоці...

5. Pedro

Ще раз повторю, мене цікавить Ісус Христос і сила його спасіння.
    Щодо людей то десь в Єремії написано - проклятий кожен хто свою надію покладає на людину.
    Все що крім цього - від лукавого.

• Подобається Подобається x 1
  6. Rusyn

Rusyn Well-Known Member

Тотбо покаятись в РО СЄ неможливо?

Для цього треба повірити в душу, пекло і зі великого страху перед вічним воздаянієм прийняти в своє серце ісуса.

Проте хіба Бог хочек щоб до нього приходили через страх?
    Стрпах любові немає, швидше ненависть.

7. Pedro

Не фантазуйте. Я вірю Слову Божому. До чого і вас закликаю. Думаю, в вас кращі розумові дані ніж в бруклінської КО. Не уподобляйтесь їм!

8. Rusyn

Rusyn Well-Known Member

ні не дивився, не маю, наразі, технічної можливості.

Відступники, що з них узяти.

Бо краще було б не пізнати їм дороги праведности, аніж, пізнавши, вернутись назад від переданої їм святої заповіді! Бо їм трапилося за правдивою приказкою: Вертається пес до своєї блювотини, та: Помита свиня йде валятися в калюжу...

9. Pedro

Ще раз повторюю, покаятись треба на однині з Ісусом. Не в пятидесятників, не в раселістів і не в католиків. Ось коли ви покаєтесь, повірите в Христа, Дух Святий вкаже в яку церкву потрібно йти.
    Але, повірте мені, башта вас виведе не до Христа, а до бруклінської організації. А це не одне і те ж. Хоч вони і теревенять, що вони є фізичним тілом Христа. А це вже від диявола. Оберігайтесь...

10. Rusyn

Rusyn Well-Known Member

І яка ж, на вашу виключно суб"єктивну, особисту думку, кінцева мета КК?

Для чого все це?

11. Pedro

Ні, це діти Божі по вірі в Ісуса Христа.

---------- Додано в 16:50 ---------- Попередній допис був написаний в 16:49 ----------

Як і кожної секти. Панувати, мати зомбованих рабів.

12. Rusyn

Rusyn Well-Known Member

Старий Заповіт нічого про сина не говорить, не говорить і про триєдність, не говорить і про вічні муки в пеклі, про безсмертя людської душі.
    За нікчемно короткий період в 2000 років, в порівнянні із віком всесвіту нічого змінитись не могло.

Був Єдин Бог, була грішна(смертна) лдська природа, людину розглядали виключно цілісно, ніякого дихотомічного поділу на вічне і невічне не було.

Чому Бог повинен стати триєдиним, чому в людини повинна з"явитись безсмертна душа, вогняне пекло і інші відступи від правди.

а секти баптистів, харизматиків, уніатів вас не бентежать?

немає мотиву, економічного стимулу для скоєння злочину над людською психікою (душою) при цьому спостерігається зворотнє явище коли видається величезна кількість літератури котра ,безкоштовно поширюється і людство не залишається без духовного харчу .

А цілком іншу картину можна побачити включивши СNN і інші т.з. християнські канали в яких виступають проповідники, котрі живуть із своїх проповідей, і живуть безбідно, здійснюючи при цьому "американську мрію".
    Десятина і інші важелі для викачування $ - все хороше, що приносить прибуток поширює благодать.

До того ж виступи цих бізнесменів надзвичайно ексцентричні, надміру емоційні, спямовані не на логічне мислення майбутнього адепта цих горе-проповідників, а саме на їх емоції складову.
    Я напевно не помилюся сказавши, що більшість з тих самоположених пасторів - це харизматики, та п"ятидестнтки, котрі не гребуть ніякими методами для задурманювання людей, це і тупий акцент, і своєрідна інтонація голосу, і різка зміна теми та гоолосу "пастора" і широке використання методів НЛП і гіпнозу, пропагування масової істерії, "чудесних зцілень" т.з. "дарів духа" ("святий" сміх, псевдогласолатія, "свята" тряска).

Так що ви не там скелети шукаєте.,.

---------- Додано в 16:31 ---------- Попередній допис був написаний в 16:19 ----------

Більшість відступників - це ті хто не може жити згідно біблійних моральних норм - перелюбники, пияки, та ті кому просто набридло дотримуватись якихось правил обмежувати себе в чомусь.

І лише одиниці - це ті які в чомусь ккардинально не згідні із Керівним Органом.

13. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Pedro, Ви ще маєте бажання говорити з такою відвертою брехнею???

14. Rusyn

Rusyn Well-Known Member

про сина як про 2 особу трійці.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ага... від чого? Хіба він не передбачав, що є два варіанти розвитку подій?

---------- Додано в 18:31 ---------- Попередній допис був написаний в 18:29 ----------

А якщо і говорить, то це у переносному смислі, алегорія, нє?:good:

16. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

І, мабуть, саме за "алегоричні" вислови Ісуса хтіли стратити. Бо ж не повірили, що Він і є тим кого чекали
    "хлоп'ятко нам народилося, сина нам дано; влада на плечах у нього; і дадуть йому ім'я: Чудесний порадник, сильний Бог, Отець довічний, Князь миру"

Останнє редагування: 3 чер 2012
    • Подобається Подобається x 2
  17. Rusyn

Rusyn Well-Known Member

Виривачі брехні, знайдіть словосполучення син божий у старому завіті яке б стосувалось ісуса.

18. Pedro

Ось як би ви повірили в Євангеліє, покаялися, отримали прощення гріхів по вірі в Голгофську жертву Сина Божого то і ви були б в шоці.
    І так само викрикнули б - Господь мій і Бог мій!
    А так, читайте сатанинську башту, вірте в бруклінського самопомазаного антихриста, крічіть до нього, як колись лжепророки кричали до Ваала, може проснеться і допоможе.
    Ось тільки я не вірю щось в таке чудо. Все що їм потрібно - це володіти ще одним рабом...

---------- Додано в 20:47 ---------- Попередній допис був написаний в 20:44 ----------

Ну не хоче людина читати Біблії. Давай йому башту. Я йому порадив вже як читати. І якби читав, таких би питань не задавав.

---------- Додано в 20:50 ---------- Попередній допис був написаний в 20:47 ----------

Знову ж таки, людина не читала пророка Ісаї. Чи Данила. Я маю на увазі не згідно з баштою, а самостійно.
    Та сам Христос казав - досліджуйте писання, бо вони говорять про мене.

Останнє редагування: 3 чер 2012
  19. Rusyn

Rusyn Well-Known Member

так, це пророцтво на месію.
    Проте Бог ЙГВГ ніколи не характеризують епітетом - сильний, бо він Всемогутній.
    Отець вічності, так Син був споконвіку через нього існує та створенен все.
    Але тут не йдеться про те що він є син божий, ну а тим більше БОГ_СИН.

---------- Додано в 20:00 ---------- Попередній допис був написаний в 19:57 ----------

До того ж і Сатану Диявола також названо богом, богом цього віку:

4 для невіруючих, яким бог цього віку засліпив розум, щоб для них не засяяло світло Євангелії слави Христа, а Він образ Божий.(2Кор.4:4)

20. Pedro

Всі пророцтва були продиктовані Духом Святим. І тільки Дух Святий може пояснити значення пророцтв. А коли не вірити в Духа Святого і керуватися буквоїдством бруклінських самопомазанців, даю гарантію - нічого не зрозумієте. І будете дальше вірити тим негідникам про 10 кінців світу.

---------- Додано в 21:10 ---------- Попередній допис був написаний в 21:04 ----------

А Новий? Мабуть сотню разів. Наприклад, по памяті - хто має Сина, має життя вічне, хто немає Сина не має життя вічного і гнів Божий перебуває на ньому.
    Чи знову алегорія? До речі, а хто визначає де алегорія а де правда? Самопомазанці?

а де твій аватар? :)