Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

7. Коли б то були ви пізнали Мене, ви пізнали були б і Мого Отця. Відтепер Його знаєте ви, і Його бачили.
    (Від Івана 14:7)

Ех ви... двіючники....

---------- Додано в 00:38 ---------- Попередній допис був написаний в 00:38 ----------

а чи мудре ваше запитання?

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

яка типова фраза від СЄ...

"а чи мудро про таке питати?", "а чи мудро вважати так, як ми не вважаємо?"(типу, ти ж не дурний, щоб таке питати)
    Або: "А хочете знати що про це говорить Біблія?" (типу ви читати не вмієте, а ми вам тут зараз...)

Отакі штучки-фрази, які придушують ініціативу несвідка при розмові з свідком.

Що цікаво, у традиційні церкві, щоб проповідувати потрібна освіта, люди закінчують семінарії, а тут ходять он коло мене дві по 60-70 років бабусі, яких вчора проінструктували шо казати і дали завчити пару фраз.

3. sitech

sitech Well-Known Member

Ні, це типова, але не для Свідків. Задавати питання завжди мудро, якщо щось не є зрозумілим, а ось постійно стверджувати, не зважаючи на безперечні докази, ось це не мудро. Не перекручуйте.

4. Omega

Omega Member

А вчителі математики навряд чи створюють та "присаджують" своїх учнів та послідовників саме на європейську Табличку множення!!!!

На мою думку, суперечки виникають через ДОГМИ та форми, що їх використовують різні релігійні течії чи конфессії!
    Замислимось: для чого??? що виникає при різночитанні свю Писання?
    "І з"являться пророки, що говоритимуть від імені Мого...
    І розмовлятимуть люди різними мовами, і не знаходитимуть порозуміння по-між собою..."

5. sitech

sitech Well-Known Member

Оце ви правильно підмітили, що церква традиційна. А чому її так називають, не тому, що основа церкви, це традиції, які перейшли від язичників: коляда, Великдень, свята, корені яких походять від сатурналіїв, тощо. Свідки пропонують порівняти те, що навчають традиційні релігії з тим, чого насправді вчить Біблія. Як ви вважаєте, там багато розбіжностей?

6. Rusyn

Rusyn Well-Known Member

Християнство це секта юдаїзму.

Іслам - це секта Християнства.

Православ"я це секта Католицизму, як і Католицизм це секта Православ"я.

Протестанство - це секта Католицизму.

Толстовства, старообрядство це секта православ"я.

Виходить що скрізь одні секти, і винні, як це не банально прозвучить саме євреї....

Ні, це не європейська табличка множення...

---------- Додано в 22:23 ---------- Попередній допис був написаний в 22:19 ----------

якби було б все ясно і чітко, то це не була б віра а знання, не було б релігій а була б лише наука.

Не було б стільки ьтрактувань, які претендують на істину, а було б кілька теорій (які б з часом зникли) та одна теорема

7. sitech

sitech Well-Known Member

Оце ви правильно підмітили, що церква традиційна. А чому її так називають, не тому, що основа церкви, це традиції, які перейшли від язичників: коляда, Великдень, свята, корені яких походять від сатурналіїв, тощо. Свідки пропонують порівняти те, що навчають традиційні релігії з тим, чого насправді вчить Біблія. Як ви вважаєте, там багато розбіжностей?
    До речі про семінарії, поцікавтеся у семінаристів скільки годин їм приділяють для вивчення Біблії у порівнянні з годинами, які витрачають на вивчення життів різних філософів, їхніх праць, життю святих, та іншої небіблійної літератури. Якщо старші жінки й не знають катехизису, навіть якщо вони не сильні в філософії та історії церкви, всеодно вони можуть дати свідчення, спираючись на Біблію,як це робили християни в першому сторіччі.

Мих, ви уявіть таку картину. Якось вам у двері хтось дзвонить. Ви підходите до дверей, відкриваєте їх і на порозі бачите двох священників з Бібліями в руках.
    - Доброго дня, пане господарю, - вітаються вони, - ми прийшли до вас, щоби показати з Біблії чудову надію на майбутнє, яке чекає всіх, слухняних Богові людей. Ось подивіться що тут написано...
    ... Ми хочемо надати вам допомогу у безкоштовному вивченні Біблії, обговорюючи з вами декілька разів на тиждень питання з Біблії.

Не реальна якась картина, не правда? І хоча вони багато вчаться, люди коли них всеодно залишаються сліпими в духовному розумінні. Ісус казав про таких релігійних провідників: «...А якщо сліпий веде сліпого, то обидва впадуть в яму...» (Мт 15:14)
    Чи не розумно буде прислухатися до цих слів та вибрати собі іншого вчителя?

---------- Додано в 23:29 ---------- Попередній допис був написаний в 23:25 ----------

Я перепрошую, це ви власні слова написали в лапках, чи цитували слова з якогось видання? Якщо так, дайте відносник.

Останнє редагування: 22 тра 2012
  8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Думаю, коли читаєте Святе Писання, різночитання не буде. Його створюють люди, які не зацікавленні в вірі в Христа, а в особистій вигоді і якби задурити людей до своєї секти.
    Я любив і люблю слухати проповіді мабуть найбільшого євангелиста з часів апостолів Біллі Греєма. Він ніколи не згадує про свою деномінацію чи про свою релігію. В нього завжди червоною ниткою проходить тема - ми всі грішники перед Богом, але Бог любить всіх людей і послав свого Сина який помер на хресті щоб ми мали прощення гріхів. Покайтесь і прийдіть до Христа.
    Це справжня, євангельська проповідь. Без видумки і власне без релігії.

9. sitech

sitech Well-Known Member

А він не згадував слова Ісуса про те, що він збирається разом зі своїми ангелами поділити людей на дві категорії, на овець та козлів?(Матвія 25:31—34)
    Думаю, що ні. Поцікавтеся що Ісус казав про наслідки цього поділення. Так, він любить всіх людей, але, якщо ця людина свідомо сама себе заносить до другої категорії, яка вперто не слухає й не виконує того що від неї вимагає Бог, ця людина сама погоджуєтеся з присудом Єгови.
    Справді, що відділення “овець” від “козлів” тепер відбувається дуже швидко. Сьогодні особи, які прагнуть праведних обставин дуже скоро відгукуються до доброї новини.— Марка 13:10; Мат. 25:31—46; Об. 7:9.
    Якщо воно так є насправді, чи є мудро тішити себе думкою, що Ісус буде любити будь-кого, що би він не зробив у своєму житті? Єгова доручив своєму Синові бути суддею народам, а він як суддя мусить судити справедливо, як того хоче Єгова (Ів 3:36; 2Фс 1:8)

10. Rusyn

Rusyn Well-Known Member

А якщо ні то будете вічно горіти в пеклі.... Така от чиста попвська "євангелія"

---------- Додано в 23:14 ---------- Попередній допис був написаний в 23:06 ----------

напевно, тому що він п"ятидесятник? Бо вони не охоче говорять про свою конфесійну приписку, тому що аж дуже дивні діяння вони чинять: святий сміх, свята труска, белькотіння на невідомих нікому "мовах" і теде, що явно не додає балів агітатору

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та чого попівська? Слова ад, пекло у Біблії (десь читав) вживається понад 400 разів. Тут питання просте: або довіряємо Біблії, або ні.

12. Rusyn

Rusyn Well-Known Member

Ви згнову помиляєтесь.

В Біблії жодного разу не пише слова "пекло", нптомість є шеол ((гадес)) місце небуття, та геєна огняна (віне знищення, раз і назавжди)

13. Pedro

Ви довіряєте, я довіряю, всі справжні християни довіряють. Вони ні. Вони довіряють сатанинській башті і бруклінському кодлу "самопомазанників".
    То про що можна з ними говорити?

14. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ув, як цікаво... Вік живи - вік учись! Що за енергоцентри? Нова теорія про віру, чи як?

---------- Додано в 14:04 ---------- Попередній допис був написаний в 14:02 ----------

Доречі, хто такі ці самопомазанники?

16. Pedro

О, Миху, це є дуже важливі люди! Це, властиво, і є вища категорія єговістів, їхня Керівна Корпорація, бруклін, 144000, люди, які на відміну від рядових єговістів, підуть прямо на небо. Люди, які реально беруть участь в причасті. Вони себе називають помазанцями Єгови.
    А вираз самопомазанці належить форумчанину Тернопільського форуму Новаку. Він багато разів просив єговістів-форумчан пояснити, як те "помазання" відбувалось. Чи якийсь ангел прилетів, чи ті люди мали якесь спеціальне знамено в час помазання чи ще якісь події.
    Ніхто не відповів, то Новак назвав їх іноземними самопомазанцями.

17. ovod

ovod Well-Known Member

гарні слова і питання....:good:

18. Pedro

Часто від єговістів можна почути такі слова - ось ми ходимо проповідувати бо апостоли проповідували. Хоча то така проповідь... якщо тицяння під ніс башти можна назвати проповіддю.
    Сьогодні наткнувся на уривок зі Святого Писання де показується як проповідували апостоли і хто ними керував.

5 А Церкви зміцнювалися в вірі,і щоденно зростали кількістю.
    6 А що Дух Святий їм не звелів провіщати слово в Азії, то вони перейшли через Фрігію та через країну галатську.
    7 Дійшовши ж до Мізії, хотіли піти до Вітінії, та їм не дозволив Дух Ісусів.
    8 Обминувши ж Мізію, прибули до Троади.
    9 І Павлові з'явилось видіння вночі: якийсь македонянин став перед ним і благав його, кажучи: Прийди в Македонію, і нам поможи!
    10 Як побачив він це видіння, то ми зараз хотіли піти в Македонію, зрозумівши, що Господь нас покликав звіщати їм Євангелію.

Дії Святих Апостолів,16

Так, сам Дух Святий керував ними, тут ясно вказано. А що можна напроповідувати, коли єговісти взагалі заперечують існування Святого Духа?
    Риторичне запитання...

19. sitech

sitech Well-Known Member

ні не риторичне. Свідки не заперечують, крім того моляться про дух, який Єгова зливає на свої поклонників

20. Pedro

Добре, ось ви, як "поклонник" Єгови, розкажіть, чи ви відчули, коли і яким методом злив отого "духу" Єгови. Чим той "злив" супроводжувався.
    Тільки прошу, розкажіть саме про цю подію в вашому житті.
    Памятайте, мене ні башта ні КО не цікавить. Цікавить лише практика з вашого особистого життя. Тільки прохання не говорити неправди.
    А так звані "сьвіткі" мене не цікавлять. Тільки про себе...

а де твій аватар? :)