Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. Rusyn

Rusyn Well-Known Member

Це було не до кінця вірне трактування даниїлового пророцтва.

Тобто Свідки не правильно зрозуміли пророцтво Бога Єгови.

---------- Додано в 19:46 ---------- Попередній допис був написаний в 19:41 ----------

Бог допомагає, зрозуміти правду, а не диктує її в диктофон керівному органу.

Всі люди грішні та недосконалі, тому досконалості вимагаьти не варто, ні від кого.

Навіть Пророки Єгови оступалися, проте вони щиро прагнули виправитися тому Всевишній Бог їх прощав.

---------- Додано в 19:47 ---------- Попередній допис був написаний в 19:46 ----------

гм... а як же Син та Дух Святий??

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ми можемо стверджувати лише те, що написано у Письмі.

3. sitech

sitech Well-Known Member

Так оце я і пишу вам, а ви, як завжди неуважний. Читайте все
    Ваш допис говорить про те, що ви не дочитуєте, або читаєте вкрай не уважно

4. Rusyn

Rusyn Well-Known Member

включаємо логіку:

2/3 вашого бога не знає, того що знає 1/3, висновок один: теорія 3 в 1 і 1 в 3 - хибна

5. Оленa

Оленa Well-Known Member

Людина створена на образ і подобу Божу і складається з багатьох членів...
    Включаєм логіку.
    4. Бо як в однім тілі маємо багато членів, а всі члени мають не однакове діяння,
    12. Бо як тіло одне, але має членів багато, усі ж члени тіла, хоч їх багато, то тіло одне

6. Rusyn

Rusyn Well-Known Member

приведена вами цитата не має ніякого звязку з моїм дописом.

Те що ми складаємось 1з n-ої кількості крітин, тканин та органіфв зовсім не говорить що моя ного чи рука, чи печінка є окремою особою, як приміром у т.з ""трійці"

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хто вам сказав, що не знає? Ісус не сказав, що не знає. Він просто сказав, що тільки Отець знає, а ми ж з вами знаємо, що Він і Отець - ОДНО.

8. Rusyn

Rusyn Well-Known Member

(1) В контексте слова означают, что Иисус и Его Отец были "Единым Пастырем" (стих 16). Иисус совершал пастырскую работу Отца - "Если Я не творю дел Отца Моего, не верьте Мне" (стих 37). Эти дела Он творил во имя Отца - "Дела, которые творю Я во имя Отца Моего, они свидетельствуют о Мне" (стих 25). Таким образом эта пастырская работа совершалась Иисусом от имени Отца. В этом Он исполнил слова Захарии 13:7, которые говорят о Его смерти: " О меч! Поднимись на пастыря Моего и на ближнего Моего, говорит Господь Саваоф".

(2) Стих никоим образом не поддерживает учения троицы, ибо Иисус продолжая, говорит: "Отец Мой больше всех" (стих 29) и см. Иоан. 14:28 откуда ясно, что Иисус был "послан" Отцом (стих 36) также показывает отсутствие совершенства.

(3) Иоанн 17:21 говорит о верующих, что они все: " Да будут все едино; как Ты, Отче, во Мне, и Я в Тебе, так и они да будут в нас едино".Поскольку они одно с Отцом и Сыном и другими, ясно, что когда Иисус говорит о "единстве" с Отцом, Он не говорит о действительном единстве троического учения, но о единстве дела, мысли и цели.

(4) Но как быть с реакцией иудеев - "что Ты, будучи человеком делаешь себя Богом"? Не имеет значения как иудеи поняли Иисуса, Он отвечает и показывает, что Он претендовал на божественность в троическом смысле - "Не написано ли в законе вашем: Я сказал: вы боги? Если Он называл Богами тех, к которым было слово Божье, и не может нарушится Писание, - Тому ли, Которого Отец освятил и послал в мир, вы гоаорите: богохульствуешь, потому что Я сказал: Я Сын Божий?" (Иоан. 10:34 - 36).

---------- Додано в 12:31 ---------- Попередній допис був написаний в 12:29 ----------

Помиляєтесь, саме це він і сказав:

А про день той й годину не знає ніхто: ані Анголи небесні, ані Син, лише Сам Отець.

Про день же той чи про годину не знає ніхто: ні Анголи на небі, ні Син, тільки Отець.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так, тут я помилився у цитуванні Святого Письма.

10. sitech

sitech Well-Known Member

Та ні, казав. Ісус не раз казав, що він не має таких знань, як його Батько. Ось, наприклад, «...А про день той чи годину не знає ніхто: ні ангели на небі, ні Син, а тільки Батько...» (Мр 13:32)

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

5 разів?

І що це доводить?

12. sitech

sitech Well-Known Member

Куди та від кого ви втікли? А ще більше мене насмішило: "В тому числі свободою від дурнуватих питань, приставань на вулиці і на форумах"

---------- Додано в 00:04 ---------- Попередній допис був написаний в 00:02 ----------

Цікаво, а в що вірите ви. В ту особу, якою помазують? Наведіть приклад із Біблії, коли йшлося про помазання особи особою

---------- Додано в 00:09 ---------- Попередній допис був написаний в 00:04 ----------

Тоді вам дуже легко вдасться пояснити з Біблії догмат про тріїцю, безсмертний дух, вічні муки, рай на небі, поділення християн на касти... тощо

---------- Додано в 00:15 ---------- Попередній допис був написаний в 00:09 ----------

Хоча й людина створена Богом по його образу, було чи мудро вважати, що у Бога є руки, ноги, борода, вуха та інші частини тіла, чи можливо тут йдеться про духовні прагнення та можливості?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

і 5 разів кінець світу.

14. sitech

sitech Well-Known Member

Елементарно! Це доводить, що Ісус не має достатньо знань так як його Батько, Єгова Бог

---------- Додано в 00:24 ---------- Попередній допис був написаний в 00:19 ----------

Попередження того,що має статися, не робить це попередження не дієвим, навіть, якщо дехто робив не правильні висновки. Що ви думаєте про те, що Єгова, коли настане час, який визначив тільки він, почне діяти. Цього навчає Біблія?

15. Rusyn

Rusyn Well-Known Member

а якщо копнути глибше - то стане зрозуміло що це взагалі різні особи, а якісь там іпостасі т.з. трійці.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

То ж чому Ісус не показав Отця?

17. Rusyn

Rusyn Well-Known Member

чому 5????, не 5!!

---------- Додано в 23:30 ---------- Попередній допис був написаний в 23:29 ----------

бо не може людинпа бачити Бога та жити, це те ж саме що ходити по поверхні сонця

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

тим більше!

попередження 6 разів і всі ложні... це так корисно!

---------- Додано в 23:33 ---------- Попередній допис був написаний в 23:31 ----------

Але Ісус чомусь не так сказав. Чому?

19. sitech

sitech Well-Known Member

Чому не показав, показав. Саме про це й сказав Ісус у Івана 14:9. Але чи мудро було вважати, що Ісус намагався показати їм фізичне тіло свого Батька. Із слів Ісуса, сказані раніше, ми довідалися, що Бог є дух (Івана 4:24). Духовні тіла є невидимі для людського ока. Це означає, що показати тіло Бога Ісус не міг своїм учням, тоді ж що він показав їм? Ісус говорить: «Я — дорога, і правда, і життя. До Отця не приходить ніхто, якщо не через Мене... Хто бачив Мене, той бачив Отця, то як же ти кажеш: «Покажи нам Отця?» Чи не віруєш ти, що Я — в Отці, а Отець — у Мені? Слова, що Я вам говорю, говорю не від Себе, а Отець, що в Мені перебуває, Той чинить діла ті... Чули ви, що Я вам говорив: «Я відходжу, і вернуся до вас». Якби ви любили Мене, то ви б тішилися, що Я йду до Отця,— бо більший за Мене Отець» (Івана 14:6—28). Ісус був «дорога, і правда, і життя», бо повертав юдеїв назад до свого Отця і їхнього правдивого Бога Єгови. Отже люди у своїх пошуках Бога отримали через Ісуса новий поштовх, тому що Бог з великої любові послав на землю Ісуса як дороговказ світла і правди, котрий веде людей до Отця (Івана 1:9—14; 6:44; 8:31, 32).

Не зупиняйтесь читати, коли прочитана частина уривку може задовільними ваше уявлення, продовжуйте читати далі, щоб виявити контекст. Бо те, що говориться у контексті, зовсім не є те, що говорять релігійні провідники. Не дозволяйте зомбувати свій розум.

---------- Додано в 00:52 ---------- Попередній допис був написаний в 00:47 ----------

Це було виявлено ще до земного життя Ісуса. Єгова сказав це сам раніше: «Ти не зможеш побачити лиця Мого,— бо людина не може побачити Мене — і жити» (Вихід 33:20)

20. Rusyn

Rusyn Well-Known Member

тому що про це говорили пророки, євреї, знали хто такий Бог, вони були добе релігійно підковані, оскільки постійно читали/слухали Писання.

Це те ж саме що вчителю математики пояснювати (ніби він не знає) табличку множення.

а де твій аватар? :)