Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А яке може бути логічне мислення? Воно в вас є? Вам дозволяється мислити? Ось на сусідній гілці ви зробили Христа брехуном, бо ваш бруклінський антихрист забороняє вірити в історію про багача і Лазара.
    А я вірю, бо це історія яку розповів Син Божий а не якісь педофіли на кшталт Рассела.
    Цей же бруклінський антихрист брехливо називає себе якимись помазанцями. Коли і хто їх "мазав" і яким чином? Брехуни!...
    І ви ще маєте наглість ту брехню сюди приносити. Якщо не маєте Божого страху то хоч би може який встид був!

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так то питання господарське: як людина вважає, так і має.

3. Rusyn

Rusyn Well-Known Member

сила тяжіння не залежить від нашої віри/невіри в неї.

---------- Додано в 22:10 ---------- Попередній допис був написаний в 22:07 ----------

Ви адекватні?

4. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

трійошники зробили вигляд, що не помітили питання, або це питання було занадто тяжким для їх розуміння )))))

адама і єву вигнали з раю за їхній вчинок
    вони дуже туди хтіли повернутися, але їм було заборонено
    через кілька сотень років вони померли
    логічно: просто потрапили в землю і досі знаходяться там
    попівські побрехеньки: людина після смерті потрапляє в рай, пекло, чистилище, на той світ, у ще якісь незрозумілі задупинці; тобто адам і єва зара в раю, чистилищі або пеклі
    але якщо вони в пеклі -- то чому, адже вони нічого "пекекльного" не вчинили?
    щодо чистилища -- топати до папи римського, це він його видумав
    якщо вони в раю -- то Бог тоді виходе лох, Він вигнав їх з раю, а їм достатньо було померти, щоб туди повернутися :crazy:

5. Pedro

Пупер, я теж колись проходив в медінституті курс "наукового" атеїзму, де ваші побратими атеїсти насміхалися з християнства. Є гарне французське прислівя - сміється добре той хто сміється останнім. Не думаю, що ви, атеїсти, будете тим останнім.
    Звичайно, ми багато чого не знаємо, але ви, атеїсти, не знаєте ще більше. Я довіряю Богу і вірю його словам в Біблії. Якщо він чогось мені не сказав, значить, мені цього знати не обовязково.
    Ось приблизно слова Ісаака Ньютона, переконаного християнина - я подібний до маленького хлопчика, який збирає камінці на березі океану, який незвіданий лишається переді мною.
    Це сказав один з найбільших вчених в історії. Ви розумніший за нього? Розум від Маркса, Леніна? Чи може від Рассела?

6. duncan

я сміюся з платонівсько-попівсько-забобонної релігії, ХРЕСТиянства, яка до християнства має опосередкований стосунок ))))
    так що там з адамом і євою?
    де вони зара, що там попи про це говорять?

7. Pedro

Я до попів не ходжу, Пупер. Тим більше до атеїстів. Різних мастей.
    Я втік від тоталітаризму і дорожу свободою. В тому числі свободою від дурнуватих питань, приставань на вулиці і на форумах.
    А щодо Адама і Єви? Колись дізнаюсь. Jedem seine Zeit...

8. duncan

Ісус Христос проповідував всюди, де тільки міг, а Вам це не подобається
    Ви вважаєте Ісуса Христа дурнуватим?

9. Pedro

А ви? То ви можете пояснити хто мазав помазанців і чим? Ви ж в воскресіння Христа не вірите, в Духа Святого не вірите, то хто сказав помазанцям що вони вже помазані?

10. Rusyn

Rusyn Well-Known Member

Він відкидав хибний догмат про "трійцю" та "безсмертну душу".

11. duncan

це Вам так попи сказали, що свідки не вірять у воскресіння Ісуса? о_О

12. Rusyn

Rusyn Well-Known Member

я сумніваюся, що ви тверезомисляча людина

13. Pedro

Я ні. По-перше, Ісус Христос ні до кого не приставав. А по-друге, ви що, рівняєте себе до Христа?
    Таких ще не зустрічав. В інституті на курсі психіатрії зустрічав Наполеонів, Сталіна і Леніна в одній особі... Кажуть, Рассел називав себе апостолом і 7-им ангелом...

---------- Додано в 00:12 ---------- Попередній допис був написаний в 00:10 ----------

О це справжній єговіст! Вітаю! Не можеш чогось доказати, грубимо.
    Я вже хлопче з ними знайомий більше 35 років. Щось нового ти мені не відкриваєш... Good bye.

14. Rusyn

Rusyn Well-Known Member

хаму намає, що доводити.

15. duncan

багато Ви по Ісуса знаєте )))))
    тобто Ісус сидів собі в стоматологічному кабінеті і чекав коли до нього клієнти на християнство прийдуть?
    а де я тут проповідую? ))
    а, це все пояснює -- Ви свої релігійні знання черпаєте з чуток ))))
    "кажуть"

16. Pedro

Ні, всі мої "релігійні" знання черпаю з Біблії. Тільки з Біблії. Вождям всяких мастей не вірю. А знання про Рассела і інших подібних аферистів-шубравців - з різних джерел інформації.
    А я бачу, Пупер, теща проводить "роботу"...:)
    Але, незалежно де ви є, в що ви вірите чи не вірите, під чий вплив попали, не уподоблюйтесь членам секти, як попередній співрозмовник.
    Якщо ви памятаєте, це стандартна поведінка єговістів. Це і Зеніт і Сергій аспірант і чмо з Сахаліну і інші. Був на Тернопільському форумі - хамлять. Це що, на студіях цьому вчать? Так виглядає...

17. Rusyn

Rusyn Well-Known Member

А ви самі, пане, ведете високоінтелектуальні дискусії?

Чи так же само хамите, оббріхуєте та обзиваєте співрозмовників, клеймуєте їх.

І після цього ви вимагаєте поваги до своєї персони. Не дочекаєтесь. Який привіт - такий і отвіт.

---------- Додано в 08:44 ---------- Попередній допис був написаний в 08:39 ----------

А ви самі, пане, ведете високоінтелектуальні дискусії?

Чи так же само хамите, оббріхуєте та обзиваєте співрозмовників, клеймуєте їх.

І після цього ви вимагаєте поваги до своєї персони. Не дочекаєтесь. Який привіт - такий і отвіт.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Давайте поговоримо про просте логічне мислення:

1874 - Христос повернувся на землю.
    1914 - кінець світу
    1915 - знову кінець світу
    1918 - ще один кінець світу
    1925 - кінець світу
    1975 - опять двадцать пять...

Ви ще їм вірите?

А де просте логічне мислення?

19. Rusyn

Rusyn Well-Known Member

Ну по-перше це не було пророцтво.
    По-ждруге це не було їхнє пророцтво.
    А по-трете це була лиш спроба рохзтлумкачити біблійне пророцтво.

---------- Додано в 19:06 ---------- Попередній допис був написаний в 19:04 ----------

В той час біфбліна наука не була повною, тому траплялись деякі неточності.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

А що це було?

А чиє?

гм... те, що лиш Отець знає і більше ніхто?

---------- Додано в 19:18 ---------- Попередній допис був написаний в 19:17 ----------

А як же там помазанники і Божий канал?

а де твій аватар? :)