Вони ж вірили що спалюючи роблять добру справу, хоча ті хто оголошував вироки безперчно були католиками і дехто з них тепер святий.
слова были сказаны во время одного из шести обысков, проведенных 8 февраля 2011 года в домах Свидетелей Иеговы г. Ахтубинска (Астраханская область). Верующий Алексей Косьяненко, пытаясь рассуждать с сотрудником ФСБ о нелепости обвинений в экстремизме, рассказал ему о том, как, согласно Евангелиям, Иисус Христос открыто обличал веру фарисеев как ложную. На вопрос, следует ли тогда и его считать экстремистом, сотрудник ФСБ ответил словами, приведенными в заголовке.
Где действия? Где умысел? Где публичность? Где средства массовой информации? Где последствия действий обвиняемого? В чем, в каких формах выражены и в адрес кого направлены „унижение и оскорбление“, „возбуждение ненависти и вражды“? — недоуменно спрашивал Михаил Одинцов. — Внятных пояснений со стороны обвинения до сих пор не прозвучало». Кроме того, Михаил Одинцов обратил внимание на недостатки экспертизы, которая легла в основу обвинительного заключения по делу Калистратова. Как он отметил, грубые ошибки и субъективизм, непрофессионализм и примитивизм привели к тому, что данной экспертизой «невозможно руководствоваться и на ее основе невозможно дать объективную, непредвзятую и научно-обоснованную, целостную и неоспариваемую оценку деятельности организации Свидетели Иеговы, в том числе и распространяемой ею религиозной литературы». http://www.jw-russia.org/legal/gorno-altayskb/summary20110316_u.htm
Що різнить людину-буквоїда від віруючого? Те на що кожен зних опирається. Книжники і фарисеї належали до того типу, що ви його полюбляєте... і що то їм дало? Апостоли рилися щоденно в звитках Старого Завіту? За то так робили книжники. То чого виноситесь у тій справі над православними, католиками? Та зрозумійте на-кінець, що основою християнства є ХРЕЩЕННЯ ДУХОМ СВЯТИМ, а читання книжок без Нього є звичайним полётом фантазій і догадок людини (своє розуміння). Та то, що говорю до Вас, справа марна, бо таких "книжників-буквоїдів" навіть Ісус не міг переконати. Навіть бачивши Його чуда, все-рівно вимагали знаку, доказу, підтверджень..., бо вони люди не віри, а доказів, як і Ви. Читання Біблії - справа хороша, та основою є ХРЕЩЕННЯ ДУХОМ, без Нього читання є ніц
Книжники та фарисеї спирались на усний закон яки суперечив меті і духу закону, яки був даний Мойсею Єговою. Вони повинні були регулярно чути читання чи самим ситати його, ще до того я к стали апостолами. Крім того під час своєї проповідницької діяльності вони спирались саме на Танах. ---------- Додано в 21:02 ---------- Попередній допис був написаний в 21:01 ---------- насправді вони знали усі ознаки і знали, що Ісус - Месія. Аое розуміли що його прихід це кінець їх влади. ---------- Додано в 21:10 ---------- Попередній допис був написаний в 21:02 ---------- Про це говрять бакгато конфесій, але часто суперечать одна одній іне виявляють плодів духу.
Ви поцікавтесь скільки годин вони вивчали іноземні мови, якими говорили. То певно було штирнайці уроків по методу 25-го кадру, але в Діях Ап. просили того не фіксувати П.С. Бачу, що марно час тутка трачу
Ну і ло чого тут це? ---------- Додано в 10:30 ---------- Попередній допис був написаний в 10:29 ---------- Хіба апостоли заперечували,. те що було викладенго в старому Завіті? ЧИ вонти пропонували іншу теологію ніж була в євреїв?
Кумедна історія сталась зі мною дуже давно - йшла я по вулиці і перестрів мене чоловік зі Свідків. Підходить до мене і питає в мене: "Ви знаєте, хто такий Ісус?". А мені почулось : "Пилосос". Я кажу, що ні. Він був, м"яко кажучи, дуже здивований! І починає мені розказувати, як він допомагає людям і т.д. А тоді як раз був час перед виборами. Той чоловік хвили 5 мені розказував, а я думала, що то він про якогось кандидата нового - Пилососа - каже. Потім, вже далеко від нього, я подивилась на листівку, що він дав мені, і зрозуміла, що то ніяк не політик . Ось така кумедна історія
Нічого не звичайного, але справді кумедно. ---------- Додано в 13:37 ---------- Попередній допис був написаний в 12:01 ---------- Католики та православні іноді розповсюджуюють листівки типу Про що вчать свідки Єгови, чи Обережно свідки Єгови. але чомусь їм не приходить в голову, розповсюдити листівки не з критикою інших - свідків чи наприклад, підгорецьких отців, а пощиорити листівки лде коротко доступно і аргументовано будуть викладені положення віри католиків чи православних. ---------- Додано в 13:41 ---------- Попередній допис був написаний в 13:37 ---------- Замість цього традиційні церкви формують упередження до інших, або руйнують погляди людей які мають певні сумніви, замісь того щоб показати вихід і вести позитивноу проповідь а не лише критикувати погляди інших.
Ядумаю ви зрозуміли про що йде мова. Якщо свідки Єгови критикують якийсь реліігйний догмат чи реліійгну практику то принаємі показуюють вихід, в даному випадку -стати членом реліігйної громади свідків Єгови. Антикультова пропаганда, має на меті зруйнувати реліігйні погляди людини, посіяти сумніви, але нічого не дає взамін. Злебільшого люди які вийшли з протестантських реліігйних громад чи НРД рідко приєднуютьсядо традиційних церков після такої пропаганди. ---------- Додано в 18:05 ---------- Попередній допис був написаний в 18:02 ---------- В США та Англії тривалий час була поширена практика депрограмування , яка полягала у ізоляції віруюючого, здійсненя на нього психологічного тиску, обмеження в їжі і воді , загрози фізичного чи статевого насилля, метою цих заходів було примусити людину вийти з реліігйної гомади, чи відмовитись від рпеавних реліігйних переконань.
Єфективність таких методів виявилась вкрай низькою. Але формування упередження в суспільстві шляхом поширення міфів про НРД , свідків Єгови, баптистів тощо виявилось досить ефективним і такі міфви живуть десятиліттями. Наприклад сьогодні Росія не приховує фактів незаконного пересолідування свідків Єгови- оскільки дії типу обшуків. зривів богослужінь спрямовані на залякування людей, які потенційно можуть стати свідками Єгови. ---------- Додано в 18:09 ---------- Попередній допис був написаний в 18:08 ---------- Фвктично ту цьому полягає місонерська діяльність кожної реліігйної громади. Якщо ви вважаєте агностицизм кращим виходом. будь ласка. ---------- Додано в 18:11 ---------- Попередній допис був написаний в 18:09 ---------- Зазвичай такі люди немають чіткої світоглядної позиції чи чітких реліігйних поглядів.
Та ні до чого! Ви сильно наголошуєте на первинну Церкву, і я тудийка. Хочу підмітити спосіб набуття повноти знань (ваш і їх), люди, яким Ісус дорікав за недолугість за малу мить набули повноту знань. ЧЕРЕЗ ЩО? Понаднормові години на зібраннях, через не вилізання зі звитків Старого Завіту? Яким способом вони набули пізнання ІСТИНИ, а яким ви? Вони через набуття Духа Святого- ДУХА ІСТИНИ, а ви через читання книжок. ---------- Додано в 23:27 ---------- Попередній допис був написаний в 23:22 ---------- Це ділитеся досвідом життя в церкві, чи вбачання негативу через упередженість?
Я читав православні ікатолицькі видання, які були присвячені критиці інших конфесій, і зокрема свідків Єгови. Мої висновки грунтуються саме на анлізі подібної літератури. ---------- Додано в 10:22 ---------- Попередній допис був написаний в 10:12 ---------- Навть апостоли не мали повноти знань. ---------- Додано в 10:43 ---------- Попередній допис був написаний в 10:22 ---------- 18 марта 2011 года в г. Истра (Московская обл.) вскоре после начала богослужения Свидетелей Иеговы в помещение вошли 11 сотрудников полиции, среди которых подполковник Дмитрий Комков и капитан Андрей Шаблин. Они грубо сорвали богослужение, переписали всех присутствующих и произвели их личный досмотр. При этом сотрудники полиции вели себя не считаясь с религиозными чувствами верующих. Так, прервав встречу, инспектор Шаблин поднялся на помост и потребовал, чтобы присутствующие разделились на тех, у кого есть с собой документы, и тех, у кого нет. В ответ на возражения верующих сотрудники полиции стали угрожать тем, что в противном случае «будут действовать некорректно». Кроме того, когда один из верующих попытался воспользоваться фотоаппаратом, сотрудники полиции пригрозили ему «жесткими действиями». После этого сотрудники полиции внесли фамилии и адреса верующих в свой список. Когда кто-то из верующих выразил нежелание сообщить данные, инспектор Шаблин заявил ему: «С вашими старшими все согласовано, а если чего непонятно, пусть объяснят на вашем сектантском языке!» Кроме того, сотрудники полиции без соответствующего постановления произвели личный досмотр граждан, не разъяснив их прав и заявив, что действуют в рамках закона. При этом сотрудники полиции устно сослались на некое распоряжение начальника областного ГУВД Николая Головкина «О профилактических мероприятиях по Свидетелям Иеговы на наличие запрещенной литературы и паспортному режиму». http://www.jw-russia.org/news/news.htm#20110321