Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Люди які виконували вироки інквізиції були католиками чи ні?

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Юда Іскаріоцький був апостолом, чи ні?

3. Сергій аспірант

Вони ж вірили що спалюючи роблять добру справу, хоча ті хто оголошував вироки безперчно були католиками і дехто з них тепер святий.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Розмова з собою - це корисно.

• Подобається Подобається x 3
  5. Сергій аспірант

слова были сказаны во время одного из шести обысков, проведенных 8 февраля 2011 года в домах Свидетелей Иеговы г. Ахтубинска (Астраханская область). Верующий Алексей Косьяненко, пытаясь рассуждать с сотрудником ФСБ о нелепости обвинений в экстремизме, рассказал ему о том, как, согласно Евангелиям, Иисус Христос открыто обличал веру фарисеев как ложную. На вопрос, следует ли тогда и его считать экстремистом, сотрудник ФСБ ответил словами, приведенными в заголовке.

6. Сергій аспірант

Где действия? Где умысел? Где публичность? Где средства массовой информации? Где последствия действий обвиняемого? В чем, в каких формах выражены и в адрес кого направлены „унижение и оскорбление“, „возбуждение ненависти и вражды“? — недоуменно спрашивал Михаил Одинцов. — Внятных пояснений со стороны обвинения до сих пор не прозвучало».

Кроме того, Михаил Одинцов обратил внимание на недостатки экспертизы, которая легла в основу обвинительного заключения по делу Калистратова. Как он отметил, грубые ошибки и субъективизм, непрофессионализм и примитивизм привели к тому, что данной экспертизой «невозможно руководствоваться и на ее основе невозможно дать объективную, непредвзятую и научно-обоснованную, целостную и неоспариваемую оценку деятельности организации Свидетели Иеговы, в том числе и распространяемой ею религиозной литературы».
    http://www.jw-russia.org/legal/gorno-altayskb/summary20110316_u.htm

7. nixto

nixto Well-Known Member

Що різнить людину-буквоїда від віруючого? Те на що кожен зних опирається. Книжники і фарисеї належали до того типу, що ви його полюбляєте... і що то їм дало? Апостоли рилися щоденно в звитках Старого Завіту? За то так робили книжники. То чого виноситесь у тій справі над православними, католиками?
    Та зрозумійте на-кінець, що основою християнства є ХРЕЩЕННЯ ДУХОМ СВЯТИМ, а читання книжок без Нього є звичайним полётом фантазій і догадок людини (своє розуміння). Та то, що говорю до Вас, справа марна, бо таких "книжників-буквоїдів" навіть Ісус не міг переконати. Навіть бачивши Його чуда, все-рівно вимагали знаку, доказу, підтверджень..., бо вони люди не віри, а доказів, як і Ви.:dntknw:
    Читання Біблії - справа хороша, та основою є ХРЕЩЕННЯ ДУХОМ, без Нього читання є ніц

• Подобається Подобається x 2
  8. Сергій аспірант

Книжники та фарисеї спирались на усний закон яки суперечив меті і духу закону, яки був даний Мойсею Єговою.

Вони повинні були регулярно чути читання чи самим ситати його, ще до того я к стали апостолами. Крім того під час своєї проповідницької діяльності вони спирались саме на Танах.

---------- Додано в 21:02 ---------- Попередній допис був написаний в 21:01 ----------

насправді вони знали усі ознаки і знали, що Ісус - Месія. Аое розуміли що його прихід це кінець їх влади.

---------- Додано в 21:10 ---------- Попередній допис був написаний в 21:02 ----------

Про це говрять бакгато конфесій, але часто суперечать одна одній іне виявляють плодів духу.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ага... в діяннях апостолів то "видно".

10. Сергій аспірант

Доречі так.
    Поцікавтесь скільки Разів Ісус та апостоли цитували старий завіт

11. nixto

nixto Well-Known Member

Ви поцікавтесь скільки годин вони вивчали іноземні мови, якими говорили. То певно було штирнайці уроків по методу 25-го кадру, але в Діях Ап. просили того не фіксувати :)))
    П.С. Бачу, що марно час тутка трачу

12. Сергій аспірант

Ну і ло чого тут це?

---------- Додано в 10:30 ---------- Попередній допис був написаний в 10:29 ----------

Хіба апостоли заперечували,. те що було викладенго в старому Завіті? ЧИ вонти пропонували іншу теологію ніж була в євреїв?

13. mirawoo

mirawoo Well-Known Member

Кумедна історія сталась зі мною дуже давно - йшла я по вулиці і перестрів мене чоловік зі Свідків. Підходить до мене і питає в мене: "Ви знаєте, хто такий Ісус?". А мені почулось : "Пилосос". Я кажу, що ні. Він був, м"яко кажучи, дуже здивований! І починає мені розказувати, як він допомагає людям і т.д. А тоді як раз був час перед виборами. Той чоловік хвили 5 мені розказував, а я думала, що то він про якогось кандидата нового - Пилососа - каже. Потім, вже далеко від нього, я подивилась на листівку, що він дав мені, і зрозуміла, що то ніяк не політик . Ось така кумедна історія :)

• Подобається Подобається x 1
  14. Сергій аспірант

Нічого не звичайного, але справді кумедно.

---------- Додано в 13:37 ---------- Попередній допис був написаний в 12:01 ----------

Католики та православні іноді розповсюджуюють листівки типу Про що вчать свідки Єгови, чи Обережно свідки Єгови.
    але чомусь їм не приходить в голову, розповсюдити листівки не з критикою інших - свідків чи наприклад, підгорецьких отців, а пощиорити листівки лде коротко доступно і аргументовано будуть викладені положення віри католиків чи православних.

---------- Додано в 13:41 ---------- Попередній допис був написаний в 13:37 ----------

Замість цього традиційні церкви формують упередження до інших, або руйнують погляди людей які мають певні сумніви, замісь того щоб показати вихід і вести позитивноу проповідь а не лише критикувати погляди інших.

15. Radistka

Radistka Rändaj

Ой, а СЄ практично все те саме роблять! А замість виходу показують вхід - вхід в СЄ, звісно :mocking:

• Подобається Подобається x 3
  16. Сергій аспірант

Ядумаю ви зрозуміли про що йде мова.
    Якщо свідки Єгови критикують якийсь реліігйний догмат чи реліійгну практику то принаємі показуюють вихід, в даному випадку -стати членом реліігйної громади свідків Єгови.
    Антикультова пропаганда, має на меті зруйнувати реліігйні погляди людини, посіяти сумніви, але нічого не дає взамін.
    Злебільшого люди які вийшли з протестантських реліігйних громад чи НРД рідко приєднуютьсядо традиційних церков після такої пропаганди.

---------- Додано в 18:05 ---------- Попередній допис був написаний в 18:02 ----------

В США та Англії тривалий час була поширена практика депрограмування , яка полягала у ізоляції віруюючого, здійсненя на нього психологічного тиску, обмеження в їжі і воді , загрози фізичного чи статевого насилля, метою цих заходів було примусити людину вийти з реліігйної гомади, чи відмовитись від рпеавних реліігйних переконань.

17. Radistka

Radistka Rändaj

я під столом :haha: :haha: :haha:

18. Сергій аспірант

Єфективність таких методів виявилась вкрай низькою.
    Але формування упередження в суспільстві шляхом поширення міфів про НРД , свідків Єгови, баптистів тощо виявилось досить ефективним і такі міфви живуть десятиліттями.
    Наприклад сьогодні Росія не приховує фактів незаконного пересолідування свідків Єгови- оскільки дії типу обшуків. зривів богослужінь спрямовані на залякування людей, які потенційно можуть стати свідками Єгови.

---------- Додано в 18:09 ---------- Попередній допис був написаний в 18:08 ----------

Фвктично ту цьому полягає місонерська діяльність кожної реліігйної громади.
    Якщо ви вважаєте агностицизм кращим виходом. будь ласка.

---------- Додано в 18:11 ---------- Попередній допис був написаний в 18:09 ----------

Зазвичай такі люди немають чіткої світоглядної позиції чи чітких реліігйних поглядів.

19. nixto

nixto Well-Known Member

Та ні до чого! Ви сильно наголошуєте на первинну Церкву, і я тудийка. Хочу підмітити спосіб набуття повноти знань (ваш і їх), люди, яким Ісус дорікав за недолугість за малу мить набули повноту знань. ЧЕРЕЗ ЩО? Понаднормові години на зібраннях, через не вилізання зі звитків Старого Завіту? Яким способом вони набули пізнання ІСТИНИ, а яким ви? Вони через набуття Духа Святого- ДУХА ІСТИНИ, а ви через читання книжок.

---------- Додано в 23:27 ---------- Попередній допис був написаний в 23:22 ----------

Це ділитеся досвідом життя в церкві, чи вбачання негативу через упередженість?

20. Сергій аспірант

Я читав православні ікатолицькі видання, які були присвячені критиці інших конфесій, і зокрема свідків Єгови. Мої висновки грунтуються саме на анлізі подібної літератури.

---------- Додано в 10:22 ---------- Попередній допис був написаний в 10:12 ----------

Навть апостоли не мали повноти знань.

---------- Додано в 10:43 ---------- Попередній допис був написаний в 10:22 ----------

18 марта 2011 года в г. Истра (Московская обл.) вскоре после начала богослужения Свидетелей Иеговы в помещение вошли 11 сотрудников полиции, среди которых подполковник Дмитрий Комков и капитан Андрей Шаблин. Они грубо сорвали богослужение, переписали всех присутствующих и произвели их личный досмотр. При этом сотрудники полиции вели себя не считаясь с религиозными чувствами верующих. Так, прервав встречу, инспектор Шаблин поднялся на помост и потребовал, чтобы присутствующие разделились на тех, у кого есть с собой документы, и тех, у кого нет. В ответ на возражения верующих сотрудники полиции стали угрожать тем, что в противном случае «будут действовать некорректно». Кроме того, когда один из верующих попытался воспользоваться фотоаппаратом, сотрудники полиции пригрозили ему «жесткими действиями».

После этого сотрудники полиции внесли фамилии и адреса верующих в свой список. Когда кто-то из верующих выразил нежелание сообщить данные, инспектор Шаблин заявил ему: «С вашими старшими все согласовано, а если чего непонятно, пусть объяснят на вашем сектантском языке!» Кроме того, сотрудники полиции без соответствующего постановления произвели личный досмотр граждан, не разъяснив их прав и заявив, что действуют в рамках закона. При этом сотрудники полиции устно сослались на некое распоряжение начальника областного ГУВД Николая Головкина «О профилактических мероприятиях по Свидетелям Иеговы на наличие запрещенной литературы и паспортному режиму».
    http://www.jw-russia.org/news/news.htm#20110321

а де твій аватар? :)