Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. sitech

sitech Well-Known Member

Прокоментуйте, Un.Known, цей вірш. Таким чином ви підкреслите свою думку

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

В армію ТРЕ йти служити, а не прикидатися шлангом. Підходить?

• Подобається Подобається x 2
  3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А як його коментувати? Просто і зрозуміло написано. Перекручувати по-свідківськи не вмію. )

4. sitech

sitech Well-Known Member

Кому треба?

5. yasam

yasam Well-Known Member

тармаженіє тоже двіженіє, нє Миху ))) ?

• Подобається Подобається x 1
  6. Un.Known

Християнину, котрий читає Біблію і вірить їй, а не Брукліну, як "слухняний і покірний раб".

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Доречі, я зрозумів чому організація СЄ проти того, що йти в армію.

Справа в тому, що такий хід привабить багатьох молодих людей, які хочуть увільнути від війська.

У старому завіті бачимо, що юдеї під проводом Мойсея воювали.

8. yasam

yasam Well-Known Member

+ хто не йде в армію той заробляє бабло і несе в секту
    + хто не йде в армію, вербує нових членів, які заробляють бабло і несуть в секту

9. sitech

sitech Well-Known Member

Я не знаю хто у вас такий неслухняний в Бруліні, але Біблія, книга якій всі Свідки Єгови повністю довіряють, дійсно заохочує бути слухняними владі.

---------- Додано в 19:46 ---------- Попередній допис був написаний в 19:39 ----------

Юдеї воювали, а ВИ юдей?

10. Un.Known

Хі, а як же
    Ви вже відмовляєтесь від своїх слів?

:)

11. sitech

sitech Well-Known Member

Чому я попросив вас так зробити? Тому що ви уривок Біблії з Римлян 13:1-7, який заохочує християн підкорятися властям, ви привели на мою фразу відносно того, що багато людей звинувачують свого Творця в бідах, що принесло недосконале людське правління. Можливо, ви мені поясните яку думку ви хотіли підкреслити уривком з Римлян 13:1-7, але якщо ви тільки просто захотіли вставити цитату, це також непогано й показує, що Біблія знаходиться у вас не на останньому місці.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не юдей, я просто чисто випадково подумав, що у юдеїв і у християн той самий Бог, нє?

13. yasam

yasam Well-Known Member

так, але з християнами Бог є, юдеїв Бог покинув, коли вони розіп*яли Христа, а зі свідками єгови Бога ніколи не було

Останнє редагування: 19 кві 2012
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

мова йде про те, що Мойсей з озброїними юдеями воював проти іновірців, а СЄ кажуть, як завжди атсєбятіну: до рук не можна брати зброю. Косять від армії.

15. yasam

yasam Well-Known Member

я просто забув додати в тег офтоп )))

16. sitech

sitech Well-Known Member

Навіщо, повністю довіряючи Біблії, ми будемо поважати владу. Безперечно. Але, навіть ті, хто далекі від релігії та Біблії, сходяться до думки, що влада далека від досконалості, як ті люди, які цю владу мають, принаймі так говорить Біблія: "бо всі згрішили, і позбавлені Божої слави…" (До Римлян 3:23)
    Скажіть, Un.Known, ви знаєте людину, хоч одну, яка вже прийшла до досконалості?

---------- Додано в 02:44 ---------- Попередній допис був написаний в 02:38 ----------

Мойсей з озброєними не воював з іновірцями, принаймні, розповіді про це ви в Біблії не знайдете. Атсебятіну лишіть собі, пан Мих

---------- Додано в 04:00 ---------- Попередній допис був написаний в 02:44 ----------

Ви бачите? Проти кого? В який Біблії? Мих, це що, нова релігія?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

косите варята? Я написав проти кого, не дійшло?

І не подумаю шукати. Самі знайдете, як захочете. Хоча толку... вас це не змінить.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

1 Промовив Господь до Мойсея: 2 “Помстись на мідіянах за синів Ізраїля, і тоді приєднаєшся до своїх предків.” 3 Тож Мойсей звернувся до народу: “Озбройте людей поміж вами на війну, і нехай ідуть на мідіян, щоб виконати Господню помсту на мідіянах. 4 По тисячі чоловік із кожного коліна, від усіх колін Ізраїля, поставите до війська.” 5 І вибрали з-поміж тисяч Ізраїля по тисячі з коліна, 12 000 озброєних на війну. 6 І вислав Мойсей їх, по тисячі з коліна, на війну, їх і Пінхаса, сина священика Єлеазара; і святий посуд, і сурми для сполоху були з ним. 7 Вирушили вони в похід проти мідіян, як заповідав Господь Мойсеєві, і повбивали всіх чоловіків. Книга Чисел 31

Пане Сито, вас знову обманули в організації СЄ. Робіть висновки!

19. sitech

sitech Well-Known Member

Ви написали, що Мойсей воював, але Мойсей не приймав участі у військових діях. Тобто ви не знайдете жодної оповіді про те, що Мойсей був воїном. Він, правда, вбив людину, єгипетянина, але це не можна розцінювати як військову операцію, а скоріше як самозахист.

20. yasam

yasam Well-Known Member

ну в його то віці, але він допомагав своїм воїнам перемогти, а це те саме, як би він воював за них.

а де твій аватар? :)