Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ні, це я його хочу витягнути за межі завчених фраз. Навіть з негативом в мою сторону. )

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не легко буде, бо пацієнт у вязкому і глибокому болоті.

• Подобається Подобається x 1
  3. sitech

sitech Well-Known Member

Цв міста буди знищенні Богом (Буття 19:13, 24, 25).

4. Un.Known

Файно. Яким?

5. sitech

sitech Well-Known Member

Пане Мих, у вас чудна така манера звертатись до людини, у вас та у yasamа, який також все думае, що тільки він правий та праведний а навколо вас одні грішники та недоумки. :facepalm:
    Давайте так, якщо ви хочете щось донести, не обмежуйтесь фразами типу: "Я думаю, що ви не знаєте точно що хоче Бог... бо Його дороги - не ваші дороги", чи як yasam "чому ви не розумієте що сатана говорить вашими устами, і пише вашими пальцями?" чи "я бісів в них відчуваю", а доводьте свою правоту не своїми словами, а словами того, хто може встановлювати норми поведінки, Бога, використовуючи Біблію. Ставайте дорослішим, чи ще не пора? До речі, ви відносите себе до якої конфесії?

---------- Додано в 18:43 ---------- Попередній допис був написаний в 18:39 ----------

Богом та Отцем Ісуса Христа, Єговою

6. Un.Known

А як же
    ?

7. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Якщо можна я втручусь у Вашу "мегабіблійну демагогію".
    Я абсолютно погоджуюся з тим, що Бог не хоче аби ми страждали тому що:
    1) Нещодавно ми святкували Воскресіння Ісуса. Як би Бог нас не любив і хотів аби ми страждали чи дав би він нам надію на життя вічне? Чи дав би Свого Сина авансом, як викуп за наші гріхи?
    2) Ми молимося до Бога. Чи дав би нам Небесний Люблячий Батько можливість звертатись до нього в молитвах просячи полегшень, здоров*я, мудрості і водночас посилав нам страждання? Абсурд якийсь. Навінь Йова Господь не випробовував і не посилав йому страждання, а просто не зборонив це робити Сатані.
    А Сатана - Бог світу цього, навпрочуд хитрий. Як ж це треба було перевернути все з ніг на голову аби люди у бідах та стражданні говорили "Боже, за що мені?" Замість "Боже, допоможи мені".

8. Un.Known

Я так само не хочу, аби в мого Мартина боліла дупа, але інколи дістане - бо не слухав.

9. sitech

sitech Well-Known Member

="Un.Known;989724"]А як же
    ?
    Ви, напевно забули які жорстокі та розпущені люди були жетелі цих міст. Їхня жорстокість та розпуста була настільки великою, що вони були здатні вбити і гвалтувати любу особу, не залежності від її віку та статі. Ці люди навіть хотіли зґвалтувати ангелів і їм не стало на заваді навіть втрати зору. Але, Un.Known, Єгова Бог ніколи і ніде не знищив без попередження і можливості каяття. Згадайте це колись.
    А що б в подібній ситуації зробили би ви? Я знаю, що ви мати маленьких дівчаток. Якщо би ви побачили разом з вашими дітьми цілу кодло наркоманів, насильників-пєдофілів, та садистів, які не просто прогулюються білля ваших діточок, а мають беззаперечні НАМІРИ познущатися, ще й потім жорстоко вбити ваших коханих дівчаток. Стали чи ви бездіяльно споглядати над цими подіями, що розвиваються, чи з любові до дітей, як мати, втрутились в ситуацію?
    Єгова Бог створив людей зі свободою волі, такими, що ми можемо самі вибирати свою сторону між добром та злом. Так як ви не зможете поміняти знак на дорозі, який обмежує швидкість, ви лише зможете прийняти рішення, слухати чи ігнорувати вимоги дорожніх правил.Так само ви не можете змінювати норми, які встановив Єгова. Ви лише можете пристосовувати своє життя до Його праведних норм, або робити вигляд, що ви самі можете без наслідків для себе порушувати ці норми. Багато людей так і поступають, але Бог має намір з любові до смиренних, покірних йому людей втрутитись в людську діяльність, тому він обіцяє, що "А ще трохи й не буде безбожного, і будеш дивитись на місце його і не буде його, а покірні вспадкують землю, і зарозкошують миром великим!" (Псалми 36:10,11; 2 Сол. 1:9, 10, Мв 5:5)

10. Un.Known

Ля-ля, тополя і приклади з життя. Не розплачусь.

Ви, коли казали, що Бог не хоче аби люди страждали та вмирали, ніяких виключень не робили і Біблію не цитували. А тут чомусь згадали, що на землі існують насильники та розбійники.

Менше повчайте, недолугий досліднику і вчіться самі.

11. yasam

yasam Well-Known Member

не стало??? чувак, ти точно Біблію не читав. Читати треба уважно, і оригінал, а не якісь сектанські переписи. Прочитав розділ, переказав про себе, запам*ятав ))). Перший клас, друга чверть )))

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

то ви забули, коли казали, що Бог хоче.

13. sitech

sitech Well-Known Member

У вас треба навчатися, чи кого порадите?

---------- Додано в 22:02 ---------- Попередній допис був написаний в 21:54 ----------

Бог має велике бажаня знищити фальшиве поклоніння, насилля та тих людей, які роблять це. Він хоче дати вічне життя для того, щоб вірні йому люди могли насолоджуватися їм, а не страждати.
    Бог обіцяє в Біблії, що "бо визволить він бідаря, що голосить, та вбогого, що немає собі допомоги!
    Він змилується над убогим та бідним, і спасе душу бідних, від кривди й насилля врятує їхню душу, їхня кров дорога буде в очах його!" (Псалми 71:12-14)

14. yasam

yasam Well-Known Member

от про що з вами говорити пілся таких слів!!!
    Знищити хоче сатана, зруйнувати, створити хаос!!!
    Робіть висновки!!!

15. Un.Known

Тут і без мене вистачає вчителів. А вішати лапшу на вуха не дам.

16. sitech

sitech Well-Known Member

Так ви перевіряйте, чи лапша це. Беріть приклад з верійців, які "були шляхетніші за солунян, і слова прийняли з повним запалом, і Писання досліджували день-у-день, чи так воно є." (Дії Апостолів 17:10,11). Досліджуйте Писання, перевіряйте кожне слово чи Боже воно. Можливо тоді ви зможете слідувати наказу апостола Павла цуратися "нечистих та бабських байок, а вправляйся в благочесті."? (1 Тимофію 4:7)

17. Un.Known

О, та я перевіряю.

Результат негативний для вас наразі.

18. yasam

yasam Well-Known Member

я так і роблю, читаючи вас )))

19. sitech

sitech Well-Known Member

Дуже цікаво, що ви це підмітили. Багато людей опускають з виду, що випробовує їх зовсім не Бог Ісуса Христа, а бог цього світу, володар влади повітря (Еф 2:1, 2)
    Бо звинувачуючи свого Творця в бідах, що принесло недосконале людське правління та тиск Сатани, ми зовсім не освятчуєм Його ім'я (Мтв 6:9)

20. Un.Known

Гм. Не несіть свідківської отсєбятіни.

а де твій аватар? :)