Необовязково все розміти і все знати, необовязково, але є очевидні речі. Організація СЄ збрехала з датою кінця світу. Хоч це можна зрозуміти? Бог не бреше, а "його свідки" брешуть? Хіба так буває?
Ви сумніваєтесь в тому, що на все Божа воля? Це також прийом свідків - задавати риторичні питання, потрібні лише для того, аби розвинути тему.
Я не сумніваюся, я точно знаю, що Єгова Бог не хоче, щоби страждали та вмирали. Єгова Бог не хоче щоб на землі відбувалися вбивства та точилися війни. І він і цьому, в цих справах людей не бере участі, бо це не його воля. ---------- Додано в 19:06 ---------- Попередній допис був написаний в 19:04 ---------- Ви вважаєте, що на це запитання не можна дати відповіді? Можна, якщо бути чесним.
Я у вас того не забираю. Знайте. Алелуя. Але "О глибино багатства, і премудрости, і знання Божого! Які недовідомі присуди Його, і недосліджені дороги Його! (Римлянам 11:33)" Будьте чесним. Відповідайте.
Знаю. Так, алілуя! Це слово означає «Вихваляти Яг», а Яг - це скорочена форма Божого імені Єгова. Тут нам нагадується про призов псалмоспівця:"Все, що дихає, хай Господа хвалить! Алілуя!" (Псалми 150:6).
Я маю на це запитання дати відповідь? Добре. - А ні в чому. Вони рік у рік роблять те, що не потрібно. Красити яйка та пекти кулічи - це не те, що Бог назвав Пасхою, чи не так? То яка з того користь, що люди роблять те що Богові не потрібне і що він вважає навіть злом (1 до Коринтян 10:20, 21)?
я думаю той пан того і прагне: витягнути люидину на діалог, навіть з негативом в його стророну. Будьте вищі цього, не піддавайтеся на провокації, бо такій людині нічого не доведеш