Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. sitech

sitech Well-Known Member

Я не розумію що означає " заїзд з таким у теми/розділи християн". Або ви дайте означення які дії не подобаються особисто вам, бо у правилах форуму те, що ви хочете нав'язати мені, немає. Або не чіпляйтеся до людей як справжня інквізиторська. 8-)))

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ключові слова ви уже вказали:
    Зі свого під'їзду не стидаюся вивести зальотних СЄ (циган, жебраків), які чіпляються до людей. І для СЄ заведено локальну гілку.
    Спроби чіплятися до людей поза виділеним місцем і нав'язувати їм спростування ваших бздур з арсеналу СЄ будуть ЖОРСТКО припинені.

3. sitech

sitech Well-Known Member

Як ви не побачили, що я робив дописи, як будь хто з форумчан, й до людей я не чіплявся. Як будь хто на цьому форум, я робив дописи, а справа кожного, читати їх, чи ігнорувати. Кожна людина вільна в своєму виборі і ніхто змусити її читати, а тим більше відповідати без її власної на те волі. Я не робив автоматичних розсилок користувачам, а лише те, що передбачене правилами цього форуму - створював теми і робив дописи, в яких я не допускавсь до образливої мови, не порушував закону України, поважав думку кожної людини.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо би я вас запитав, чи хто -небудь з вас бачив Бога, то ви б тут же сказали: Бога ніхто не бачив, але одночасно ви всі називаєте себе свідками Бога. Я собі лише уявляю, як ви принизили Боже Імя, ходячи поміж людей, називаючи себе Його свідками і розносили брехню про конкретну дату кінця світу. І на скільки тре неповажати Бога і надалі, щоб і надалі, після такої брехні називати себе Його свідками і далі безсоромно проповідувати. Віршина цинізму.Ви не є свідками, про це говорить те, що раніше ваша організація себе так і не називала. А потім, коли опанував дух гордості... а чому би ні? Отакі ви горе-свідки.

• Подобається Подобається x 1
  5. sitech

sitech Well-Known Member

Мих, ось вам і різниця. Якщо ви почнете вивчати Біблію, ви побачите, що, щоб бути Богові за свідка не обов'язково його бачити (Євр 11:27).
    Мих, подивіться на приклад Мойсея, він хоча не бачив Бога, але він свідчив мільйонам своїх єдиновірцям про могутні діла свого Бога та про його волю. Бути свідками невидимого - до цього як раз і закликає Біблія, книга самого Бога (2 Тим. 3:16, 17; порівняйте 1 Сол 2:13)
    Згадайте слова апостола Павла стосовно віри, записані в Євр 11:1, невже стосовно цих слів можна зробити висновок, що віра криється навколо видимого? (2Кр 4:18; 5:7; Рм 8:24)

Останнє редагування: 15 кві 2012
  6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Де Біблія до чогось закликає у Євр 11:27?

7. sitech

sitech Well-Known Member

В цьому місці Біблія закликає нас всіх брати приклад з Мойсея, який не опирався в свої віруваннях на чомусь, що можна було спробувати руками, чи побачити очима. Мойсей повністю довіряв своєму Богові бо мав віру, а не легковір'я, яке поширене в наш час, щоб бути йому Свідком.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Мойсей з Богом не розмовляв? Ніколи Його не чув? На відміну від СЄ?

9. Тетяна Бурдега

Тетяна Бурдега миється в бані

В кожного свої причуди, аби лише такі угрупування не шкодили людям, не чіплялися і не вивертали несформований мозок в молодих людей.

10. Un.Known

Брешете.

Біблія констатує факт, і не тільки цей - багато інших. Але жодних закликів там нема.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не обманюйте, свідку!

---------- Додано в 23:14 ---------- Попередній допис був написаний в 23:12 ----------

Стиль СЄ - привести цитату, яка нічого не доводить і нічого не спростовує, просто для власного авторитету і важності сказаного.

---------- Додано в 23:20 ---------- Попередній допис був написаний в 23:14 ----------

не звикати.

12. kitana

kitana Banned

У них в "методичках" по кожному питанню цитати розписані.
    Ctrl-C Ctrl-V. :)

13. sitech

sitech Well-Known Member

Не завжди.Ось бачите, я приклад того, що це не так. Але, навіть коли ви вже зустрічали те, що вже бачили колись, у вас запитання виникають по тексту, чи вас оборює, що Свідок не намагається проявити себе як письменник, як особистість?

14. Un.Known

В мене не виникає.

В мене Біблія на досяг руки завжди.

І всі свідки йдуть додому католиками. )

15. sitech

sitech Well-Known Member

Можна виразити свою думку й так, але якщо не йде мова про віру, але віру не ту, яка не має грунту або легковір'я, а ту, яку ще називають глибоким переконанням, заснованій на біблійних обіцянках та знанні волі Творця, Бога Єгови

---------- Додано в 00:45 ---------- Попередній допис був написаний в 00:42 ----------

Ось я, Свідок. Практикуйте, оперуйте біблійними доказами і, якщо переконаєте, стану католиком.

---------- Додано в 00:47 ---------- Попередній допис був написаний в 00:45 ----------

Ви, вивчаючи Біблію, можете пояснити чому люди хворіють, помирають, страждають від криминалу, війн та стихійних лих?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Щоб стати католиком, або хоча б почати думати, необхідно позбутися зомбізму науки бруклінських дідків.

Бо якщо людина хоча б думає вільно, мала б розуміти, що організація, яка пару раз обманула з датою кінця світу є лживою і не від Бога.

17. sitech

sitech Well-Known Member

Зустрічаю я свого знайомого, який як і всі йде до церкви у неділю. Він також, як і ви щось спробував про замбованих. Спробував я з ним поговорити про те, хто є Богом. Він мені дуже швидко, може боячись того, що я його затягнену в секту, як заклинання протараторив щось: "БогОтецьСин і Дух" Пояснити всього що йому відчеканили в голові, не зміг. Нарешті він здається словами:
    - Ти що, думаєш, що всі йдуть до церкви й не знають чому?
    - А ти сам поясни, чому ти туди йдеш особисто?
    Не зрозумілий погляд, вигляд, ніби треба терміново кудись поспішати...
    Вибачте, якщо людина не в стані пояснити своє вірування, а тільки бубнить завчену фразу, хто з нас є зомбі? Ви подумайте. Все у що ви вірите, ви можете пояснити, чи ви як мій знайомий, будете тільки повторювати те, що вам зомбували у вашу голову? Тільки вивчення Біблії може принести вам користь, вивчайте слово Бога, пізнавайте правду і вона зробить вас вільними (Ів17:17)

Останнє редагування: 16 кві 2012
  18. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Людина не привчена тупо посилати нах прилипал вуличних.

19. sitech

sitech Well-Known Member

Привчена чи ні, не важко здогадатися. Люди привчені здебільшого йти за цьогосвітськми мудрецями, які вважають свою мудрість неперевершеною. Бог сказав по них через пророка Єремію:
    "Засоромлені ці мудреці, збентежилися й були схоплені. Ось вони слово Господнї відкинули, що ж за мудрість ще мають вони?" (Єремія 8:9)
    А в чому мудрість тих людей, які не звертають увагу на Божі норми та його перестороги? Дайте відповідь!

20. Oxid

Oxid Well-Known Member

А як можна відноситися до тих, хто уявляє себе сараною з безодні?
    http://www.k-istine.ru/sects/iegova_witness/iegova_witness_locust_original.htm
    У книжці "Одкровення:Його величний апогей вже близько!" взагалі пише, що література, видання вашої секти мають жала, як у скорпіонів...
    Ставлення однозначне - як до однієї з сатанинських сект, яка відкрито проповідує, за допомогою обману і маніпуляцій вербує нових членів...

а де твій аватар? :)