Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. Forpost

Forpost Стоїк

ну та Арт забув що окрім святої інквізиції добрі католики вірізали до ноги всіх гугенотів за одну ніч

2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

не забыл ... а че не вырезать? Навин вырезал ханаанцев чем гугеноты лучше ?

3. Wili

Wili Well-Known Member

добрих католиків теж вирізали, часи були темні, в колєги навіть є теорія що кожна "успішна" релігія проходить через "темний період", в християн це було середньовіччя/інквізиція/застій, тепер таким шляхом іде іслам , про більш древні релігії такі як буддизм сказати важко, оскільки ніколи не цікавився поглиблено.

4. artobstrel

и шо? это дает какой то карт бланш? как те кто кричит что они христиане где щеку подставь, не убий, врага своего возлюби - берут и режут людей ...

5. Forpost

Forpost Стоїк

повинен туть заперечити,Навин то не католики Парижу.Навину всьо прощалось.А католиків жде гієнна вогняна

6. artobstrel

за какие достижения ? потому что ему Бог сказал - иди убей ? ну тогда - да ... хотя все в рамках концепции, католикам тоже Бог сказал, разумеется не на прямую, просто так они поняли Писание ... :wacko:

7. Wili

Wili Well-Known Member

ну я написав що часи були темні, і всілякі шахраї і маніпулятори від релігії легко могли спотворити будь яку ідею, вклавши в голови людям своє бачення, церква пройшовши ці випробування змінилася, зрештою свідки і інші секти йдуть шляхом заміни і маніпуляції, єдине що часи змінилися і влаштувати відкритий терор їм не дадуть.

8. artobstrel

да какие манипуляторы если такая была вся концепция от Папы до певчего в хоре, то ж не разовый случай а последовательная политика "церкви на Петре" ...

9. Wili

Wili Well-Known Member

дик Папи були різні, були і відверті уроди, часи змінюються.

до речі http://www.pravda.com.ua/news/2001/10/26/2984748/?attempt=1

10. artobstrel

а это означает что как минимум КЦ не святая, не богомсозданная и т.д. если Вы воспринимаете КЦ как некую организацию худо/бедно декларирующую христианство - то никаких проблем, но тут почему то задвигают про ее нифига себе святость ...

---------- Додано в 13:33 ---------- Попередній допис був написаний в 13:30 ----------

это несколько красит но святости не добавляет ...

11. Oxid

Oxid Well-Known Member

Я про такі не знаю... А от атеїсти... вбили ого-го... перевершили навіть язичників :)

12. artobstrel

примеры, хотя бы два ?
    ну плохо, вврху уже писано переписано а Вы не знаете, следовательно вы просто не приемлете информацию вне своей концепции а это уже болячка ...

13. Oxid

Oxid Well-Known Member

ви самі знаєте, тролику ;)

• Подобається Подобається x 1
  14. avatarwin

А що шановне паньство може сказати про --Церковь Иисуса Христа Святых последних дней(мармонів)

15. Forpost

Forpost Стоїк

а свідки силкуються ше когось спасти

16. avatarwin

сумніваюся, про таке від них не чула коли завітала до них у центральний оффіс,тому прошу з ними звязатися і уточнити, їхні наміри.
    ЦЕНТРАЛЬНИЙ ОФФІС СВІДКІВ.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

я не встигаю за вченням СЄ: то є пекло, то нема пекла, то зноау є, але тільки для католиків.:)))
    Письмом, як дишлом....

18. Xasm

Xasm Well-Known Member

День добрий, шановне паньство! Давненько я вже тут не бував... Може і вийде ще трохи побалакати! :)
    А для чого ви так грубо перекручуєте? Навіть у тій примітивній статті, на яку ви зсилаєтьесь, написано що гроші підуть на всесвітню програму будівництва, а не в чужі шлунки. Хоча, якщо маєте докази того що якісь "падре" використовують ці гроші на особисте благо - жиріють на тих грошах - цікаво буде переглянути...
    Давайте, без голослівності. За цепури і машини в окремих представників ПЦ і КЦ ми знаємо, а хто з Свідків, на приклад - з керівного органу, має щось подібне?
    А що поганого в тому що люди з однієї країни хочуть помогти людям в іншій? Постійно існує програма допомоги людям в країнах що розвиваються. А більшість із грошей, зібраних в Україні тут і лишаються - йдуть на будівництво Залів Царства в Україні...
    Не треба бути голослівними - давайте конкретні випадки!
    Так зразу все ламаємо... А може люди самі все ламають, коли не хочуть розуміти і роздувають з мухи слона? На приклад, та-ж заборона крові - аж ніяк не шкодить. Те що постійно купа народу кричить про смерті через те що не було перелито крові - просто дурниця для тих хто сам про переливання мало знає (і серед лікарів таких, на жаль, повно). Загалом можна сказати що моральні норми будь-якої громади руйнують людські долі, на приклад: жив був собі дядько і він дуже хотів гвалтувати дівчат, але він знав що всі його за це осудять і тому прожив нещасне життя. Через внутрішній конфлікт йому було дуже важко і його доля була навіки зруйнована...
    На те в Україні і є свобода сумління, яку часто називають свободою віросповідання, але на справді це дещо ширше поняття.
    Пекла не було і не буде - ви просто не встигаєте за власною інтерпретацією сказаного.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ваш брат по вірі каже інше... напевно або вам, або йому так вигідно.

Не все, а вибірково з цинізмом.:)))

а далі:

типу "сам дурак"...

Звичайно, де ж лікарям до таких спеців, як цьоці і вуйки від СЄ? :)))

Хазм... Радістка. як бувший СЄ - найкращий доказ.

20. Xasm

Xasm Well-Known Member

Я особисто не знайомий з Forpostом і не впевнений чи він Свідок. Позаяк, він не говорить нічого інакше - просто ви неправильно його розумієте, бо придумали собі що "вогняна геєна" - це пекло. А воно так не є.
    Нічого подібного - якщо ви вважаєте що я вжив це як аргумент то просто помиляєтесь. Мова йде про вину, а не вчення. Якщо одна людина сама погано ставиться до другої людини, бо в неї інші релігійні погляди, виступає агрессором і в своїй поведінці звинувачує релігію другої особи - то це просто дурість.
    Тобто ви вважаєте що лікарі володіють виключним авторитетом в таких питаннях і що, на приклад, думка лікаря щодо цього питання вагоміша за вашу власну?
    Їй купували машину? Або вона комусь хату? Класно - скажіть в якому зборі - я туди перейду - може і мені щось куплять!:)))

а де твій аватар? :)