Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

традиционные лучше? убивать во имя высших целей пока СЕ не догадались, а так любая якобы христианская церковь убийства во имя "правильных " целей всячески поощряет ...
    вот и я о том же ...
    я предпочитаю формулировку - "критическое изучение" ... ведь якобы Боговдохновленные вещи должны быть очевидны, а пока какой то пфык и извечный как оказалось свойственно не только православным: "мы правы патамуша мы правы, а ты - дурак"

• Подобається Подобається x 2
  2. Radistka

Radistka Rändaj

"мы правы патамуша мы правы, а ты - дурак"

Дивно чути це від людини яка сама застосовує цей метод, але нехай. Приходить раз вкурений паша губарєв до гріші перельмана і каже- а доведи мені гіпотезу пуанкаре туво на газетці але швидко бо я зайнятий. Січете? Тутка базар іде за релігію, тому без віри ніяк ніззя. Ви собі вірите що свідки кращі, хтось вірить шо гірші. А є така штука як власний досвід - от його я вам і раджу. Підіть у свідки і критично поізучайте з ними. Після критично ха-ха вісім раз

• Подобається Подобається x 3
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як поет не може критично читати фізику, як кіллер не може читати про любов, так і ви не можете обєктивно розважати Біблію. Навіть людині духовній треба налаштувати свою душу для читання Святого Письма.

Ану, чи зрозумієте про що я написав?:mocking:

• Подобається Подобається x 1
  4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Чесно кажучи, Артем, я вам дивуюсь. Для чого сидіти тут і боротись з Богом? Це безглуздо. Бо сили, повірте мені дуже вже нерівні. Просто Бог дуже терплячий... Чи є в церквах як колись казали, попи-глитаї? Звичайно є. Є і перелюбники, гомосексуалісти, педофіли і навіть вбивці.
    Але церква - це не вони. Церква - це люди віри, сповнені Святим Духом.
    Рік тому був в Греції, був в комплексі монастерів під назвою Метеора. Монастирів, побудованих високо на скелях (голова крутилася, старався не дивитись вниз). Як вони побудували ті монастері 500 років тому - не знаю. Спочатку треба було викарабкатись туди. І будівельні матеріали... На питання як це могло статись, наш гід сказала - віра гори перевертає.
    Три місяці тому був в Іспанії. Чудовий храм в Севільї. Багатотонну фігуру було піднято на височезний шпиль. Як було це досягнуто багато століть тому? Знову відповідь - віра! Був в Барселоні, інших містах. Це ж саме.
    І знову, вчора повернувся з чергової поїздки з Іспанії, на цей раз північної. Знову дивують храми, віра людей. Півлігріми йдуть сотні кілометрів до храму в Сантяго де Компостелла. До гробу ап. Якова. Кажуть це очищає.
    І останнє. В пятницю вирішили піти попити пива. Кафе на вулиці. Зустріли там молодих французів з священником. За іншим столиком молоденькі дівчата з Сіднею. Полька, португалька, дівчина зі Шри Ланки, і австралійка. В неділю була беатифікація в Мадриді якогось святого. Спеціально приїхали прийняти участь в церемонії. Молоді хлопці і дівчата! Відстали ви від життя, Артем. З вашим печерним ленінським атеїзмом. Не цікавить вас християнство - постарайтесь занятись чимось іншим. Бо боротьба з Богом може погано закінчитись. Дуже погано...

• Подобається Подобається x 2
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Марнота марнот суцільна.

6. Forpost

Forpost Стоїк

прошу пані побесідуйте, в організації з 1991 року

---------- Додано в 11:19 ---------- Попередній допис був написаний в 11:15 ----------

гадаю що то Арту не зашкодить,і Ваші старашилки про позбавлення спілкування його не відвернуть від правди
    ,бо позбавлення спілкування з ідоляними відбувається само собою (волею того що спізнав) по мірі пізнання правди
    http://bibleonline.ru/bible/ukr/43/08/

7. Wili

Wili Well-Known Member

а що ваші роблять коли ідоляни це дружина і діти?)))))

8. Forpost

Forpost Стоїк

він як і Свідки бореться з ідолянами

---------- Додано в 11:30 ---------- Попередній допис був написаний в 11:27 ----------

ніц! чоловік і тато ходить на зібрання (три рази в тиждень) ходить на проповідування по мірі можливості( бо жінка хоче сі вбратисі файно, а дітиска мнєса), ті (домашні) сидять дома. ПиСИ при чому останнім часом то досить поширене.Тіщо з Сибіру на початку 90-тих вернулись в основному були єдиновірці

9. Wili

Wili Well-Known Member

і як це поєднується? сидите мовчите?)))

10. Forpost

Forpost Стоїк

гадаю так же само як в греків син атеїст

11. Radistka

Radistka Rändaj

а нащо?? :))) мо', внутрішнє незадоволення? :pardon:

12. Levko

Levko Well-Known Member

+100!!!

13. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

По форумах та людських квартирах їм легше людям набридати, а вдома можна закрити очі на ідолянство і т.д.

---------- Додано в 12:36 ---------- Попередній допис був написаний в 12:35 ----------

Вербуєте Артема в єговісти?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ашо, є таке в Біблії?

---------- Додано в 19:05 ---------- Попередній допис був написаний в 19:01 ----------

Арт, ви боретесь? правда?

15. artobstrel

а вот не правда, не правда и все ...
    фу .... прошу гімно хоча б в релігійних гілках не згадувати ....
    Йезус и апостолы! какой власный досвид Вас укрепил в христианстве ?????
    я не могу .. я считаю христианство обманом - причем все ... я могу общатся с СЕ, но идти в них заведомо не принимая их веру это как-то, по меньшей мере не честно ...
    ну вот абсолютно честно, пока только с СЕ выстраивался хоть какой -то диалог, с остальными швах, конечно православные вообще , но и ГК я смотрю от них далеко не ушли ....
    Рома!!!!! что ты несеш???? с хера ли (рус.) киллер не может читать про любовь ?
    Рома это просто ужос ... а ну раскажи как тебе надо налаштуватися что б слова и буквы заиграли по-новому ???
    в жодному разі ... лише люди ... я розумію людей які кажуть "я це вибрав" але ті які кажуть "ти олень, а я знаю як треба і моє сприйняття то істина" - ось тут вже підставляй дупу до підсрачника ...
    беззаперечно (якщо він є) бо інакше від жодного "храму" не залишилось навіть попілу ...
    як? якщо навіть Папа - може бути вбивцею, збоченцем і т.і ??? де ці люди віри? сповнені Духом ? це зараз після того, як церква зрозуміла, що вона не може вже перти буром, починаються кроки на зустріч суспільству, але згадайте часи коли її влада була абсолютною, саме церкви, а не окремих людей, волосся дибом не стає ??? Ви ж не дурний, зовсім не дурний, як можна казати про святість чи якусь надзвичайність церкви якщо вона в апогеї своєї могутності палила людей на вогнищах, та вела загарбницькій війни, то як ????
    це ісус сказав ...
    не без того, не можна казати що церква то суцільне - дно, так , призначення і головне завдання - це гроші, влада, але і на тлі цього є ентузіасти, є те що Ви називаєте духовністю та т.і. .. це як комуністи які не могли пробачити рідній матері стибрений колосок через вірність ідеї ., але то виключення ....
    ось самі розумієте яке це язичництво ???
    є не, "атеїзм" в мене Невзоровській, жодного разу не ленінській, я навіть не знаю комуністичного атеїзму, я школу закінчив в 95 му, а в 5-му класі коли совок розпався якось не дуже науковий атеїзм перепродавали ...
    навпаки! дуже цікавить, особливо, як засіб маніпулювання масами ...
    як же, як же, тільки баланс поганого та доброго залежить від х зна чого ... скіко падонків живе собі як сир в маслі ...
    є в цьому якийсь сенс, але що то є боротьба, я не ношуся по церквах або по залам та не ору "Астанафитезь иритики!!!!!" я на ЛФ, тут своє, достатньо обмежене кількісно коло людей, ось у цій темі ми обговорюємо дане питання, не більше ні менше, че може колись давно була мета : нести світле в стан свідомитів, але це вже років з п'ять не тема...
    не выйдет,я девушек люблю, причем не зависимо от их семейного статуса ))) а с таким подходом меня точно не возьмут)))

---------- Додано в 19:12 ---------- Попередній допис був написаний в 19:11 ----------

в некотором роде, но не с идолопоклонниками, а с мракобесами, особенно теми которые занимаясь поклонением идолам при этом орут во весь рот что они не идолопоклонники ...

---------- Додано в 19:18 ---------- Попередній допис був написаний в 19:12 ----------

вот блин христиане , такие христиане, откуда такая дикая нетерпимость если Свидетелям даже в ветке "свидетели" не могут "надоедать" ??? вот лично для меня ничто так не пропагандирует СЕ, как оголтелая борьба с ними традиционалистов ...

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бачите, Арт...

Ви краще за мене знаєте що ви робите, ви краще за мене знаєте що ви любите, ви краще за мене знаєте що вам хочеться.

Я не думаю, що ви краще знаєте кому молиться і покланяється Іван, ніж він сам. Я думаю, що це справедливо.

---------- Додано в 19:30 ---------- Попередній допис був написаний в 19:27 ----------

Статистика, Арт, статистика... 90% СЄ - не бувші мусульмани, чи язичники, чи індуси... а саме традиційники.
    Але так має бути: солому тре перетрусити, щоб розєднати зерно від полови.

---------- Додано в 19:36 ---------- Попередній допис був написаний в 19:30 ----------

Отут весь корінь Арте... весь корінь вашого нерозуміння християн. Букви є одинакові, а сприйняття різне.

17. Radistka

Radistka Rändaj

свята простота, чи то мені розказувати дорослому атеїсту, що якщо хочеш зрозуміти чому щось відбувається, шукай кому це вигідно. у мене тоже діалог вистраювався ... поки говорила і робила те шо треба. нас вчили "як рибу ловити" :pardon: .. але краще б вчили за власним духовним станом наглядати

от зовсім недавно мило пообщалася з одним священником. і діалог мені здався більш резонним, ніж з колишнім старійшиною-сантехніком .. і що то мені з таким досвідом робити, ну незнаю і все ...

---------- Додано в 20:25 ---------- Попередній допис був написаний в 20:22 ----------

таки зарозуміла гордість один із смертних гріхів ...

18. artobstrel

Ром, у меня сейчас пафосометр внутрибраузерный взорвется ... тоже мне зерно ...
    дык как вас поймеш, когда вы говорите что вы последователи Исуса, и в тоже время привязываете человека к столбу, обкладываете хворостом и - ууфф ....
    внемлите ... )))
    Йезззус!!!!!!!!! да что за ересь???? Гордыня а не гордость, хотя там - скорее ирония ... и да раз пошла такая пьянка, можно узнать что такое смертный грех, и что такое не смертный грех???? потому как в библии ни фига нету дифференцирования грехов ... христиане блин ...

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я?
    Наприклад!

20. artobstrel

вы - множина, христиане ...

а де твій аватар? :)