Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

претензии? нет претензий. у меня претензии к его классификации и приписываемых свойствах отдельных групп лиц ... по моему убеждению вдохновленные мракобесы, полностью исказили вообще понимание Бога низведя его до чего-то маловразумительного, ограниченного историей одного народа и подгоняемого постоянно под концепцию якобы "верующих" ....

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я так зрозумів, ви, закотивши рукави, скажете щось новеньке про Бога?:)))

Хоча... можливо, віруючий, який вважає Бога своїм Отцем, бачить Його інакше, ніж той, хто вважає: я-отдєльно, а Бог - отдєльно.

3. Forpost

Forpost Стоїк

ї єті люди запрещают нам ковиряться в носу!(с)

4. Robert

Robert Well-Known Member

Коли відкидували, тоді й Господь відходив від них.

Ніневія, столиця Ассирії, у свідомості ізраїльтян була символом зла і всілякого гніту. Туди Бог посилає пророка з закликом до покаяння, щоб почувши послання місто навернулось і змогло зазнати ласки й прощення. Однак Йона, поділяючи ненависть своїх земляків до гнобителів, відмовляється виконати свою місію, сідає на корабель і тікає.Йому важко було прийняти такий задум Бога. Адже з цього випливає, що Бог любить і ворогів Ізраїля, "велить свому сонцю сходити на злих і на добрих".(Мт.5,45). Це було настільки неприйнятним для пророка, що він воліє вмерти, ніж співпрацювати в такому, на його думку, неподобному ділі. Бог дуже делікатно нагадує Йоні, що в Ніневіє "живе більше 120 000 душ, що не вміють розрізнити правиці від лівиці. Господь показує, що Він є не тільки Ізраїлевим Богом, а й Богом усіх народів.
    В результаті - місто врятоване, а Йона зрозумів Божу волю й милосердя. Інколи лікар, щоб вилікувати нас, теж причиняє нам біль, але ніхто не каже, що він над нами збиткується, навпаки, ми, врятовані, потім дуже йому за це вдячні.

---------- Додано в 10:33 ---------- Попередній допис був написаний в 10:23 ----------

Коли люди виганяють Бога із свого життя, закривають перед ним двері - приходи хтось інший. Народ правду каже - святе місце пустим не буває. Якщо люди відкинули Господа - прийде лукавий, а він вже закрутить...

5. Levko

Levko Well-Known Member

Не міг зробити, "щелкнув пальцами". Тоді Він не був би Справедливим Богом...

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та скільки завгодно, питання в іншому - ковирятися треба за годинниковою стрілкою!

---------- Додано в 11:50 ---------- Попередній допис був написаний в 11:47 ----------

Я думаю, що міг би. Але тоді прийшлося б міняти зокони, на якому тримається всесвіт. Гріх відкупляється невинною кровю.

7. Forpost

Forpost Стоїк

коли ж вас (рукоположеників) нарешті вигубить Бог з народу свого
    http://bibleonline.ru/bible/ukr/24/18/#4

8. Hase

Hase зайчик

Ви знаєте те, що ви виклали НАСТІЛьки ПІДЛО! Я би вас Мих би дуже просила, перед тим, як писати і викладати тут сміття ПЕРЕКОНАТИСь, що це відповідає правді. Я живу в Німеччині, відповідно володію німецькою, на тому ж рівні, що і українською, тому можу прочитати і журнал "Spiegel", на який тут покладаються і подальші статті, які вказують з ДОКАЗАМИ, що все не відповідало дійсності. Еріx Фрост всю війну провів у конслагері, а саме з 1937 року, так само, як і його жінка.
    Der Spiegel vom 19. Juli 1961 erschien ein Bericht über Erich Frost mit dem Titel Väterchen Frost. In diesem Artikel wurde ihm vorgehalten, in Gestapohaft verschiedene Glaubensbrüder verraten zu haben
    Візміть словник і читайте:
    http://de.wikipedia.org/wiki/Erich_Frost
    "Der Spiegel vom 19. Juli 1961 erschien ein Bericht über Erich Frost mit dem Titel Väterchen Frost. In diesem Artikel wurde ihm vorgehalten, in Gestapohaft verschiedene Glaubensbrüder verraten zu haben.[3] Diese Informationen waren dem Spiegel zugespielt worden. Heute ist bewiesen, dass das MfS der Urheber der Kampagne war."

Тут от стаття з газети "Die Welt" , яка не має абсолютно нічого спільного з свідками. Читайте серйозну літературу:
    Wer den Kriegsdienst verweigerte, wurde erschossen
    http://www.welt.de/geschichte/zweit...riegsdienst-verweigerte-wurde-erschossen.html

9. Forpost

Forpost Стоїк

та то грек (при чому номінальний коли не прийде до ксьондза все то паска то різдво ) що з нього візьмеш ,вчинить підлоту і не засміється

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Класна, недоречна відповідь, як завжди....

• Подобається Подобається x 2
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

симетрично.

якщо вже пишите, що підписав папа і даєте підтвердження тому, то ви вже не полійнуйтеся прочитати: а що там пишуть у тому підтвердженню, щоб потім не писати всяких смішних речей, типу суть не міняється, що секретар папи - то вся католицька церква і т.д.

---------- Додано в 14:25 ---------- Попередній допис був написаний в 14:13 ----------

Мені не зовсім зрозуміле словосполучення: "по моєму убежденію". Воно має який авторитет ото ваше особисте убєждєніє? Ви краще читаєте? Краще розумієте Біблію?

Ви є один з мільярдів осіб, які якось там частково читали Біблію. Так само, як засновник СЄ, який не мав богословської освіти, теж мав особисте убєждєніє, так само, як і його послідовники, які періодично втовкмачували про кінець світу, переносячи дату при кожній невдачі. Це і є особистоє мнєніє.

Треба слухати те, що говорить церква, бо в Письме про неї йдеться. А все решту - це отсєбятіна.

12. artobstrel

не о нем, а о мракобесах якобы его исповедующих ...
    безусловно - для меня, ведь то что задвигаете Вы и еже это ж не знание, это все тоже убеждение, но в отличии от моего ваши вам втюханы кем-то ...
    да с какого? она что святая? это когда людей жгла или войны организовывала ???
    да , ну ? не возникало мысли что кто-то создал нечто и назвал это церковью, что б придать своим властолюбивым притязаниям нечто божественное, не ???
    ни один из Апостолов не мав Богословской освіти,
    да ну? это что то новое? когда то кто-то за пропаганду гелиоцентрической солнечной системы на костер отправлял , не ? так что СЕ ну нечем кроме относительной незапятнанности от трад. церквей не отличается ...

а она какая-то особенная? ближе к Богу ? с какого? овцам - нужен пастух (пастор) мне нет ...
    так все отсебятина, понимание Библии это не физика, где любое утверждение основывается либо на практическом опыте либо на фиксации вторичных признаков, пока внятных объяснений я не увидел, а есть ли они вообще ?

13. Robert

Robert Well-Known Member

А що "внятне" для Вас?

14. artobstrel

то что не звучит как: "Бог милосердный потому как убил 10 тысяч детей"

15. Robert

Robert Well-Known Member

Це Ваша інтерпретація. Насправді все інакше. Гріх є причиною всього зла у світі. Люди недооцінюють руйнівну силу гріха.

Та все-таки, хотілося б почути Вашу точку зору на вищі сили, чи як Ви їх називаєте, - чи є вони чи він, яка мета наша і вищої сили, як ми пов"язані, який зв"язок, яка ціль нашого існування, чи є життя після смерті, чи є відплата за зло, яке чинить людина, чи є винагородження за добро, чи добра чи зла вища сила, якщо вона є, одна ця сила, чи їх багато ... ?

16. artobstrel

греха не существует на самом деле, по крайней мере в чистом виде ... существование греха нужно для тех кто торгует прощением, и легче управлять теми кто по умолчанию виноват/грешен ...
    вопрос обширный, чстно - не знаю, высшую силу - не исключаю, возможно и есть ... смысл существования ... а какой смысл существования обезьяны? или планеты земля? что-то есть потому что есть ... жизнь после смерти - сомневаюсь, конечно хотелось бы но увы, хотя опять же не исключаю ... платы за зло - нет, с человеком рандомно происходит либо хорошее либо плохое, за добро - такая же схема как и за зло ... про высшие силы ничего не скажу, добрые/злые это человеческие понятия ...

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

ага, то ісповєдующі про Бога пишуть все правильно(раз про Бога нічого додати), а от самі вони - не то. Зрозумів.

Саме так. Я у фізиці довіряю фізикам, у хімії - хімікам, в релігії - богословам.

Ви ж чомусь не кричите, мов математика - то фігня, у мене є своє мнєніє, а у богословії - прошу дуже.

У вас велике переконання у тому, що у вас унікально правдиве представлення про безмежного Бога?

Ну-ну...:crazy:

---------- Додано в 19:54 ---------- Попередній допис був написаний в 19:52 ----------

нє.

---------- Додано в 19:56 ---------- Попередній допис був написаний в 19:54 ----------

гУляй дУша - пЄкла нЄма!

---------- Додано в 20:00 ---------- Попередній допис був написаний в 19:56 ----------

дитячий садок, Арт, дитячий садок....

---------- Додано в 20:03 ---------- Попередній допис був написаний в 20:00 ----------

нє.

хавчику для вовка пастух непотрібен.

---------- Додано в 20:06 ---------- Попередній допис був написаний в 20:03 ----------

не фізика, а ви у фізиці довіряєте лише тОму, що самі перевірили практикою? Навже?

18. artobstrel

судя по написанному - нет ..
    не? ну ок ...
    каждому свое, кто-то хочет оленем прыгать по лесу с риском быть сожранным, кто то ходить в стаде бараном, и гарантированно быть забитым на мясо ...

нет конечно, я этого и не писал, любое научное утверждение под собой имеет доказательства, прямые или косвенные, не для меня а вообще, а то что преподносится как христианские "истинны" - на самом деле мракобесная чушь ... взять вашу так тщательно почитаемую троицу, какого вы зацикливаетесь на том что не имеет вообще никакого значения даже с точки зрения ваших нормативных документов???? почему вектор вашего восприятия библии это не соблюдение ее законов, а разрыв собственной задницы ради троицы, папы римского, количества пальцев в "перстии", креста или столба, натыкивания крестов во всем обозримом и т.д. ? хотя понятно почему, как были язычниками так и остались, нужны амулеты, фигурки богов, ритуалы ...

19. Oxid

Oxid Well-Known Member

Хоча це не відноситься до свідків, але з цього місця чіткіше, виразніше і детальніше? Хто кого конкретно відправив на вогнище :pardon:

20. artobstrel

ах ну да для Бруно приговор был - ересь, и его сожгли за верную интерпретацию религии, меняет дело принципиально, а главное подчеркивает милосердие и христианство церкви! даже приговор был - "предать милосердной казни без пролития крови" ууух!!!! христиане такие няшки! кстати Бруно никого не убил, ничего не воровал, а его сожгли - за убеждения ... и еще сотни тысяч сожгли - по христианскому милосердию ... а конкретно за гелиоцентрическую систему вроде никого не жгли - ошибся я меняет это все .. вот за черные волосы, колдовство!?, соитее с Дьяволом, родимое пятно, и т.д. жгли полным ходом, Жанну Дарк тоже ведь сожгли, как положено с крестным ходом, пением молитв, крестами и прочим, я вот не могу вас (в широком смысле) мракобесов, вы забыли историю когда у церкви была практически абсолютная власть?? вы этого хотите???

а де твій аватар? :)