Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. Robert

Robert Well-Known Member

Цікаво, Ви просто стібаєтесь для розваги, чи направду такий?

Я й не замітив, що на фото Hase зображені ВСІ вірні...

Ну що Ви... як правило за кримінальні злочини... (тепер вже й я зіронізував...)

А-у-у-у! Християни! Покажіться! ... А Артобстрєл вас не бачить... Він хоче розглядати ідеал, чи звичайних людей, які наслідуючи Христа роблять і помилки? ( а який учень не робить їх!) Одначе, робити помилки властиво всім людям, але не всі їх виправляють, не всі докладають зусиль, не всі працюють над собою. А хтось взагалі махнув рукою і не завдає собі клопоту, а котиться за течією чи пішов геть із школи і кпить собі із всього святого.
    У спіхів Вам, Артобстрєл! Я думаю, якщо Ви, будучи затятим українофобом тепер милуєтесь синьо-жовтим стягом ( знову ж доблавлю - якщо це щиро), то з часом Ви зможете викинути на смітник і залишки комуністичного атеїзму, який прийшов до нас з тих же країв, що й ненависть до України. Слава Ісусу Христу! Слава Україні!

2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

нет, если хотите то у меня такой способ изучения - критический ... я думаю и Вам будет полезно немного критичнее подходить к вопросу ...
    я? разве я Богобоязненного но ошибающегося Гитлера из Христиан вычеркнул ???
    Героям Слава! ... а что касается украинофобии, где вы ее у меня взяли? я что по-вашему за год мову вивчив ? я за Юща голосовал еще после первого Майдана , причем дважды, так что не надо мне приписывать того чего отродясь не было, я только пытался отрезвлять бывших свидомитов потому как там неслась такая якобы национальнопиднесена ахинея, что волосы дыбом ... впрочем изминять свое мнение под воздействием новой информаци это нормально, вот только в вопросах Бога - нет ни логики ни здравого смысла а на логичные вопросы начинается ужом-верчение ... вот давайте остановимся на на определении христиан, в первоначальной вашей трактовке Вы сказали - "соблюдают", потом уже стало можно допускать какие-то ошибки ... так христианин Гитлер или нет? почему это важно? потому как это должно Вас в первую очередь отрезвить, в том что христиане какие то особенные и качественно отличаются от тех же ханаанцев ...
    не знаю как к Вам, ко мне так называемый атеизм (хотя это не он) пришел после того как я прочитал какую то брошурку свидетелей "доказательство воскресения Христа" и я понял что как раз доказательств там нет никаких, так в первые начал задумыватся а во что я так - как бы верю, потом пообщался с "верующими" и как говорит Стен марш - сегодня я многое понял ... как знать может это Вы - измените свое мнение ?

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

І не побачить.

Згадалася цитата про те, що не варто розкидати перли...

---------- Додано в 16:16 ---------- Попередній допис був написаний в 16:14 ----------

Ісус ходив з Юдою, це теж компромат на Ісуса?:)

4. Robert

Robert Well-Known Member

Не знаю, що там написали свідки, але відомо багато випадків, коли атеїсти, що займались Туринською Плащаницею, ставали віруючими, не знаходячи пояснень явищам, пов’язаним з нею. Зокрема, вивчаючи Плащаницю, віруючим стали атеїст та вільнодумець, професор порівняльної анатомії І.Делаже, атеїст професор хірургії П.Барб’є. Ознайомившись з результатами досліджень, невіруючий професор Сорбони Овелаг глибоко замислився і раптом з просвітленим обличчям прошепотів: “Він дійсно воскрес!”.

5. artobstrel

угу, відомомо ... можете загуглить и убедится что оно равно видомо/ не видомо ... классная реликвия история которой начинается с 13 века а до того про нее и слухом никто не слыхивал ....

как хирурга убедили доводы основанные на углеродном анализе и спектральном исследовании в которых он понимает ровно столько сколько и мы с Вами ? ???? профессор сравнительной анатомии - туда же ... а замечательный профессор Овелаг известен только тем что он вдруг осознал ранее озвученное - больше ничем ... если изучать вопрос то за этот период времени свихнулось гораздо большее количество профессоров и ученых ... и давайте чтоб был конструктив, не перескакивать с темы, вернемся к Адольфу - христианин он или нет ??? как этот вопрос законсенсим - пойдем дальше ...

---------- Додано в 01:08 ---------- Попередній допис був написаний в 01:06 ----------

ага - перли ... уж наперлили не перепрыгнуть, кабы не я ты б до сих пор считал что христианину убивать из патриотических соображений - можно и даже похвально, потому не стоит так надменно ...

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну раз до 13 ст. ніхто не чув, значить небуло... свідків нема?

а хімічний, радіологічний аналізи - до дупи, нє?

---------- Додано в 01:37 ---------- Попередній допис був написаний в 01:33 ----------

а я не змінив своєї думки.

7. Robert

Robert Well-Known Member

І не тільки хірурга. Туринську Плащанницю досліджували багато різних вчених і багато атеїстів навертались. Можливо тому, що ці люди справді беспристрасно шукали істину, підходячи критично, глибоко аналізуючи факти і роблячи висновки. Якщо ж підходити упереджено, де ти вже наперед вирішив чим має закінчитись "дослідження" і поверхнево перебрати факти, вибираючи тільки те, що тебе влаштовує, істини не знайдеш. А чудесних фактів у християнстві багато, наприклад, образ Богородиці з Гваделупи.
    http://www.credo-ua.org/2010/08/32440

А Путін, який хреститься у храмах - християнин? Чи Ви вважаєте достатнім прикріпити ярлик, як на лева у басні Крилова? Ще наведу один приклад і закриємо цю тему, тому що тут все зрозуміло.

Отця О.Меня запитували щодо мусульман і щодо ісламського фанатизму. Він дуже ввічливо і з пошаною відізвався про мусульман. І потім продовжив - : коли я чую, що люди мусульманського віровизнання чинять жахливі насильства, це не може мене похитнути. Ці люди - не мусульмани! Це люди, що втратили священне право називатись віруючими.

8. Hase

Hase зайчик

Якщо його з церкви не виключали (а такого факту не існує), то до кінця смерті він був католиком, відповідно, як вони себе називають i християнином.

Ходити, то ходив і проповідував він ВСІМ і добрим і злим, і повіям, і алкоголікам і т.д. АЛЕ ЮДИ на ВЕЧЕРІ НЕ було!!! БУЛИ присутні достойні люди, ті, яким він і передав своє навчання і право навчати.
    Тобто пакту з дияволом Ісус НЕ ПІДПИСУВАВ, напротивагу католицькому папі, який підписав конкордал з ним, читай Гітрером. При тому, що діє він ДО СИХ ПІР.
    Різницю відчуваєте???
    Reichskonkordat
    https://pl.wikipedia.org/wiki/Reichskonkordat

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як 2х2.

Адольф - хрещений?

Якщо хрещений - поганий християнин. Він міг бути хрещеним, а потім зріктися християнства. Ну і не кожен християнин може бути спасенним.

---------- Додано в 14:47 ---------- Попередній допис був написаний в 14:39 ----------

1.Якраз у вечерю Юда і пішов, якщо память мені не зраджує.
    2. Читайте уважно, якщо вже даєте посилання. Папа цього документу не підписував. Підписали інші особи.

---------- Додано в 14:51 ---------- Попередній допис був написаний в 14:47 ----------

У католицькій церкві не священник, не єпископ і не прихожани вирішують хто спасенний, а в організацій СЄ - старійшини за мість Бога це роблять. Поганий - вигнали, а вигнали - значить не спасенний і тут вже навіть Бог "не поможе".

10. Robert

Robert Well-Known Member

Євангелія :

11. artobstrel

да крещенный и не отрекался, согласен с тобой - хреновый христианин, но христианин а вот Роберт его почему-то исключил ...

та я то согласный, это пан Роберт почемуто взял на себя смелость его "отлучить" ... мораль наших изысканий религиозной принадлежности А. Шикльгрубера - в следующем: принадлежность к христианам абсолютно никак не характеризует человека, он может быть как святым так и маньяком убийцей ... а следовательно те же самые ханаане определенно не могли быть все нелюдями годными только на растопку, особенно дети, тем не менее по Библейской версии Яхве и им вдохновленный Исус Навин их изрядно проредили ... и как говориться - ну и ладно и не такое бывало, НО!!!!! почему то некоторые считают это актом милосердия, а вот такой вывод лично у меня в голове не помещается ...

---------- Додано в 21:19 ---------- Попередній допис був написаний в 21:14 ----------

а это что-то меняет? да католическая церковь не противилась Гитлеру, и более того в значительной степени его поддерживала, но опять же, не просто так из садистской склонности, просто это было условие ее существования, если бы начали выцеживаться их бы быстро на цугундер, и жить хочется всем ... потому сотрудничество КЦ в нацистами - конечно ее не красит но особо и не марает, потому как церковь это всегда институт стяжательства и власти, ее делали для этого что б бабло рубить да баранов-паству пасти ....

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

це говорить, що ви брешете, хіба нє?

13. artobstrel

пару раз уделил этому вопросу внимание: "можно ли быть классным парнем - т.е "спастись" и при этом не состоять в СЕ?" сказали - можно ... речь идет о встречах с миссионерами, патрулем или как это называется у СЕ

---------- Додано в 21:22 ---------- Попередній допис був написаний в 21:21 ----------

о_О ... я ???? где я то сбрехал???

14. Robert

Robert Well-Known Member

Це швидше акт справедливості, покарання, відплати. Євреї теж на собі зазнали відплату за гріхи - їх неодноразово забирали в рабство, вбивали, руйнували, а потім Єрусалим був зруйнований до самих підвалин, населення вибито, а уцілілі рештки виселено до Вавилонії. Через майже 600 років Єрусалим і храм були зруйновані повторно. Загинули мілліони жителів і прочан, що прибували в Єрусалим на свято Пасхи. Історики описують жахіття цієї війни, були випадки, коли з голоду під час облоги матері їли своїх дітей. Немає значення, хто згрішив - ханаеняни чи євреї - перед Богом усі рівні і всі будуть відповідати за свої гріхи.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

перепрошую, то не ви.

16. artobstrel

то есть Бог уже не милосердный ? потому что как бы справедливость путем наказания смертью - это не милосердие ...

17. Hase

Hase зайчик

Пане Роберт,
    Малось на увазі не їжа загалом, оскільки Пасса справляли євреї завжди кожен рік. Для них це не було чимось незвичайним. Важливо було заключення пакту між апостолами, у самому кінці, коли Ісус говорив про значення хліба і вина і робіть це кожен рік згадуючи мене (говорю з голови).
    Тут потрібно уважно читати всі версії передання цієї історії. А саме візьміть до уваги, що лише Іван і Матвій являються апостолами. Лука та Марк передають історію з почутого (про це пише сам Лука на початку своєї книги).
    Так от, очевидець Іван єдиний описує це у 13, читайте від вірша 21 до30. Саме тут Ісус дає знати хто його зрадить і закінчує словами:"А той (Іскаріот), узявши кусок хліба, зараз вийшов. Була ж ніч."
    Отже вийшов Юда робити свою темну справу, а саме після цього Ісус дає настанови 11 апостолам, заповіді любові, ну і значення хліба і вина...
    Та ж сама послідовність і у Матвія.
    А ви самі, як взагалі думаєте, коли ж Юда пішов до фарисеїв і солдатів здати Ісуса? Адже він пізніше з ними появляється при схопленні.

---------- Додано в 10:22 ---------- Попередній допис був написаний в 10:09 ----------

Пане Миху, яке це має значення???? Католицька церква заключала всякі договори з фашистами, як з Мусоліні, так із нацисцькою Німеччиною.
    Ненависні вами ж свідки ВІДКИДАЛИ повністю гітлерівське вітання (воно має до речі історію, яка походить від Цезарів) і не йшли на війну вбивати європейців. За це їх розстрілювали, та саджали у конслагеря. Вони мали навіть свій знак фіолетовий трикутник.
    Хто ж тут є вірним Богу??? Хто справжнім християнином???

до чого тут спасенний??? Про спасіння не було жодної мови.
    І дуже шкода, що не вирішують, тому і має ваша церква стільки самозванців і лицемірів, як от Гітлер наприклад.

18. Forpost

Forpost Стоїк

Старий добрий Торквемада плаче за тобою

19. Robert

Robert Well-Known Member

Милосердний, але й Справедливий.

---------- Додано в 11:40 ---------- Попередній допис був написаний в 11:38 ----------

Шановний, ми з Вами свиней не пасли і на "ти" не переходили.

20. Forpost

Forpost Стоїк

сідай Михасю -двійка

а де твій аватар? :)