Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. Forpost

Forpost Стоїк

вісьмох якщо не помиляюсь залишив

2. talavoda

talavoda Well-Known Member

Можливо, еволуція людини?..
    Думаю, що Бог відкриває людині те, що вона може сприйняти.

Бог завжди той самий... але, напевно, не нам вирішувати, що Йому робити.)
    Якщо читання Старого Завіту викликає у Вас таке несприйняття, чи не краще було б поки що читати Євангеліє?..
    Це також лише пропозиція...

• Подобається Подобається x 2
  3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

не вижу, как жрали друг друга с неолита так и сейчас жрем ...
    для ковырнадцати поколений все что можно открыть - открыто, Библия написана, любые "новые открытия" традиционалистами остервенело зафукиваются ...

нам решать, что воспринимать как его действие а что как бредни якобы верующих ...

ага, или нанайские сказки .. у меня как раз все в рамках концепции ... а вот те кто заряжают о милосердии особенно старозаветном либо не читали либо идиоты ... тут уж без вариантов ...

---------- Додано в 19:47 ---------- Попередній допис був написаний в 19:37 ----------

склонен к метафориескому восприятию этой истории, человек создан богом, он как дите, он всегда будет совать пальцы в розетку и жевать жука - потому что самый главный инстинкт - это инстинкт познания ...
    не правда, якщо людина не поводить себе як "єдиний що схавав фішку" то у відповідях іронії нема ... але коли Ви або ще хтось, заявляє, що він має єдиновірне сприйняття, яке засновано на Біблії, та як доказ приводить цитату де взагалі про це не йдеться, це привід для дискусіїї, це форум, тут заборонених тем не має бути, нам нема що ділити, нма за що битися, ми розмірковуємо, наводимо свої доводи, той хто стверджуе що його позиція не змінна - ідіот, бо нормальна людина отримуючи нову інформацію повинна корегувати своє ставлення до питання, як приклад - я, з нападом на Крим мій "разєєєфпердізм" миттєво розсосався, бо лише (повторююсь) ідійот на відверті факти буде реагувати не відповідно до події, а спираючись на свої попередні заяви ...

4. talavoda

Можна перестати "жерти" в односторонньому порядку... або хочаб спробувати.
    Це особисте рішення кожної людини.
    Дуже часто можна зробити відкриття в тому, що здається давно відомим.
    І Ви самі тому приклад... Ви написали

Тільки Ви ж нічого нового про імперську політику Росії не відкрили. Просто сталась ситуація через яку Ви виразно побачили те, що було вже відомим...
    Іншими словами, відкрилось те, чого Ви раніше не бачили.

• Подобається Подобається x 1
  5. artobstrel

я про эволюцию человечества ...

можно, вот свидетели и как им кажется сделали. что с ними сделали традиционалисты? правильно, привязали к столбу и подожгли ...
    для себя открыл, поэтому ненавижу рашистов больше чем вся "бандерщина" вместе взятая, потому как в отличии от национально настроенных, которые другого и не ждали, меня она предала ...

6. talavoda

Я знаю) Просто завжди легше говорити про еволюцію людства аніж про свою власну...
    А якщо припустити що все навпаки? Свідки просто не бачать у Святому Письмі того, про що "традиционалистам" давно відомо.
    І ніхто свідків нікуди не прив'язував...
    Я саме про те.)
    Тільки варто позбутись ненависті...

7. Robert

Robert Well-Known Member

Нє, набагато вишуканіше.

Біблія не писалась протягом одного дня, а протягом тисячоліть.

Однозначно. Людина завжди має право вибору. Як Адам і Єва.

Угу, натякаєте, що я належу до другої категорії

8. artobstrel

припускати можна, но вы ж не припускете а стверджуете .. ой сори за транслит

сейчас нет, а пару веков назад синим бы пламенем ...
    я не верю в христианские законы, как и пости все христиане , потому не варто ...

---------- Додано в 21:38 ---------- Попередній допис був написаний в 21:34 ----------

ну да, теперь с ножом и вилкой ...

для Вас была сразу вся, для отца вашего, деда, прадеда, пра-прадеда, пра-пра-прадеда и т.д. ....
    нет вы хуже, не вплане что Вы - хуже, ваша доктрина хуже, вы смотрите на массовое убийство детей, женщин, геноцид народов и при этом называете это милосердием ... такие же, оправдывали рабство божьей волей ...

9. Robert

Robert Well-Known Member

Для когось вся зразу, а для когось давно назад далеко не вся. Багато людей, читаючи П"ятикнижжя і гадки не мав, що будуть інші Книги.

Ех, знову все з ніг на голову. Ці всі масові вбивства спровокували самі люди. Якщо б людина дотримувалась Божого Закону - такого б не було. Гріх не можна недооцінювати. Щоб звільнити нас від влади гріха - Христос був розіп"ятий на Хресті.
    Погляньте на сьогоднішню ситуацію - хто винен у подіях на Сході? Бог чи люди?

10. artobstrel

Книга Мормона тоже туда ? евреи до сих пор не верят Исусиаде ...
    убивал кто? глаз за глаз? за держание в рабстве не особо обременительном - передушит младенцев ? ханаи тем виноваты что жили там где приглянулось пожить протоиудеям ...
    этой казнью казнено десятки тысяч людей ...
    я рассматриваю только людей, о Боге я рассуждаю только в разрезе описанного Библией, за ее пределами его существование не доказано ...

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тільки не засмаркайтесі від плювання, я помилився, але навіть у виправленому випадку, вам, артобстрєл, нема чого радіти, сказано - доповнити, а ви не вірите, про якісь версії пишите.:)))

12. Robert

Robert Well-Known Member

Не всі. Наприклад, О. Мень - єврей, але повірив в Христа і став православним священником, написав багато хороших книг. Раджу почитати

Щось Вас на цьому заштопорило. Але якщо трохи розібратись - хананяни жили там, де їх поселив Бог. Та своїми гріхами, злочинами, служінням демонам і т.д вони самі накликали на себе кару. Руками іудеїв приходить відплата. Кримінальні злочинці навіть у наш час підлягають покаранню чи навіть смертній карі. І ніхто не кричить що це не справедливо.

Він міг цього не робити

Ну-у-у, не кажіть. Багато вчених із світовим іменем дійшли до висновку що Бог існує. Не можливо споглядати красу і різноманітність Всесвіту і думати що це все виникло в сліпому хаосі, як думали комуністи

13. artobstrel

ну когда вегетарианцы будут прилюдно есть мясо и при этом орать - не еште мясо вы тоже как-то вопросам их прически будете в последнюю очередь внимание уделять ...

ага младенцы особенно, годовалые дети .. да - высшая христианская справедливость ... я говорю христиане могут своим "милосердием" оправдать любую мерзость, ханаи - грешили, египтяне - обижали, черные - потомки хама, евреи - не чистокровные, арабы - попирают столпы веры, красивые брюнетки не дающие пастору - спят с дьяволом и т.д. хоть один крававый пир Европы делался не под "гот мит унс" ??? все в рамках концепции ... классный у вас Бог убивающий младенцев ...
    ага, только их Бог ничего общего с Яхве не имеет ... и уж тем более с исусиадой ...

думать о том что их создал Бог евреев, который создал двух евреев - белых, от которых пошли азиаты и черные - это уже верх глупости .. тем более по еврейскому летоисчеслению когда их бог создавал первого человека-еврея, не земле уже существовали целые цивилизации ...

14. talavoda

Просто кожна людина як провідник...
    чим більше людей зупиняє ненависть на собі, не посилаючи її далі, тим менше її у світі.

15. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Артем, кілька дружніх порад. Не вірите, чоу ви не вилазите з теми про релігії. Я трохи читав Коран. Не вірю в нього, але мільйони вірять, нехай собі вірять. Я мав друзів серед мусульман, ми не старалися влазити в теми, що нас розєднують. Хочете пізнати християнство? Не беріть Писання лише для того, щоб щось там знайти і висміяти. І висміяти християн. Старайтесь вникнути серйозно. І зрозуміти.
    Не хочу хвалитись, Артем, але в мене освіта трохи більша ніж в вас. І я вважаю Біблію книгою, яка єдина здатна пояснити чому ми маємо те що маємо, чому тотальне зло панує на Землі і як побороти це зло. І чому Син Божий мусив жорстоко постраждати щоб дати можливість для цього.
    І останнє. Памятаю вас в минулому. На форумі більш промосковського більш комуняцького і українофобського дописувача не було. Потім вам дійшло і ви зуміли повернути на 180 градусів. Якщо захочете, можете це зробити і по відношенню до християнства.

• Подобається Подобається x 3
  16. Forpost

Forpost Стоїк

17. Robert

Robert Well-Known Member

Що тільки людина не вигадає, щоб оправдати гріх... А пісня "про Бога убивающего младенцев" вже нагадує сепаратистські фанатичні байки про "убивание и распятие младенцев украинскими карателями". Жили собі гарні і пухнасті ханаеняни, а тут прийшли кровожерні євреї і їх вбили... А як жили ці "праведні" ханаеняни? Поглянемо у Книгу Мудрості:

А не вірите Писанню - прочитайте з історії, як народи, що заселяли Ханаан приносили людські жертвоприношення, прочитайте про культ богині Астарти і Молоха, якому кидали дітей у розжарену піч... То вони, по-Вашому, робили добре, а їхнє знищення за таке злочинне життя Ви вважаєте чимось наджорстоким і кровожерним?

18. Levko

Levko Well-Known Member

На все свій час...
    Поки Бог не відкриє ніхто не зможе відкрити! Павлову злість на християн також ніщо не могло зупинити, аж поки Сам Бог не зробив це...
    Але наразі найбільше, що тішить це те що чоловік є небайдужим до Бога...

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Стосовно мене не відповідає дійсності.

20. artobstrel

а давайте заглянем как жили праведные христиане ... надо же, куда не заглянуть везде резали, жгли убивали не хуже ханаанян ... и да это конечно милые истории про воздаяние за грехи, но почему то история иудейской оккупации начинается не со слов "надо ханаанам дать люлей ибо грешны" а со слов "тебе даю земли, где ступиш то твое" следовательно какова цель ? и да, если ханаане такие ужасные то почему их не перебили всех и почему позже юдеи с ними отлично сожительствовали ?

---------- Додано в 23:13 ---------- Попередній допис був написаний в 23:11 ----------

во-во, только если оглянутся кругом "открывателей" как грязи и все или от имени Бога говорят, или утверждают что правильнее всех его поняли ...

---------- Додано в 23:20 ---------- Попередній допис був написаний в 23:13 ----------

а это откуда ?

---------- Додано в 23:29 ---------- Попередній допис був написаний в 23:20 ----------

))) та ладно ... это Вы так воспринимали, кабы я хоть когда то был украинофобом я бы ни мови не знал бы, и сейчас бы разеефпердил до коликов, а вот Вам несколько адекватности в суждениях не хватало, в прочем не только Вам ...

а де твій аватар? :)