Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ось так, Кофі-13, пан Сито, нє моргнув глазом, в кожному наступному дописі може розвернути свою думку на 180 градусів і все одно буде правий. Головне - проповідування, а що і чого і як - то вже немає значення. Бажано цитат побільше і без потреби Боже Імя згадувати.

2. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Це ж ваші слова?
    І ви ж їх і заперечуєте.
    Я не про те, що треба бути бездіяльним, я про те - як чинити віру. Однозначно не "виставляти для всіх" :nea:

• Подобається Подобається x 2
  3. kjk

kjk Дуже важлива персона

Що тут конкретного казати коли вся країна знає що Свідки Єгова то шахрайська секта
    вам що треба конкретні факти того інциденту з квартирою?

це сарказм

можете тут релігійні тексти не цитувати, ви разом із своєю організацією до Бога маєте десь таке ж відношення як Кіріл Гундяєв чи Сандей Аделаджа

• Подобається Подобається x 1
  4. sitech

sitech Well-Known Member

Важка у вас задачка. Може звернімося по допомогу? Звернімось до безперечного авторитета - апостола Павла, який стверджував, що проголошуючи свою віру, спасається як проповідник, так і той, що слухає (1Тм 4:16; 1Кр 9:22) в інших уривках Біблії Павло ставив наголос, що виголошувати свої вірування - це основна задача християнина (Еф. 6:10—13, 15, Ев 10:10, 13-15)
    "бо серцем віруємо для праведности, а устами ісповідуємо для спасіння." (До Римлян 10:10)

---------- Додано в 00:16 ---------- Попередній допис був написаний в 00:12 ----------

Я що, недостатньо зрозуміло висловився? Чи на цьому зупинимось?

---------- Додано в 00:25 ---------- Попередній допис був написаний в 00:16 ----------

Я, шановний, навіть не буду вимагати у вас зізнання приналежності до релігійної громади, але як ви себе поводите, думаю, що ваші ж вас самих не виправдають.

Загалом, методи у вас навіть з часом не змінюються Все теж саме, теж саме...

5. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Що ви і робите ... Я тут вам навіть не заперечу!!! (майже неймовірно, чи не так?)
    Там правда Павло говорив не про свої вірування, але ви - так, ваша основна задача - виголошувати ваше вірування.

6. sitech

sitech Well-Known Member

А про чиї як не про свої?

7. kjk

kjk Дуже важлива персона

на щастя я ні до якої секти не належу

8. sitech

sitech Well-Known Member

Багато, хто говорить про секти, чітко не може розказати а що це таке. Може ви хоч спробуєте, що це - секта, з чим її їдять, це добре, чи погано?

9. kjk

kjk Дуже важлива персона

немаю настрою розписувати очевидні речі
    це як сидить міністр в якомусь ефірі, йому включення з вулиці люди кажуть за тотальну корупцію, а він - докажіть, докажіть
    ще раз повторюю ви тут марно витрачаєте час, ваша секта Свідків Єгови то шахрайська організація мета якої зомбувати голови людей і мати з того матеріальну вигоду

• Подобається Подобається x 2
  10. sitech

sitech Well-Known Member

Ви особисто знайомі з діяльністю цієї організації, чи таку інформацію ви получили від інших, сторонніх джерел?

11. kjk

kjk Дуже важлива персона

щоб зробити висновки про зомбування ідіотською інформацією достатньо поспілкуватися 60 секунд з вашими зомбі
    навіть гірше політиків на ток-шоу, суцільний популізм і брехня
    намагалися якось вбити в голову що все в нашій країні погано, кінець світу і тд
    коли я сказав що по нашій країні робити висновки про цілий світ це неправильно, зомбі мені почав розповідати в подробицях за Німеччину, яка там криза корупція безробіття, бандитизм, тільки от лихо, на той момент я саме повернувся з Німеччини, і та брехня мене не вразила
    а на рахунок матеріальної вигоди, вже декілька знаю випадків, від людей яким можна довіряти, про діяльність вашої секти

12. sitech

sitech Well-Known Member

А-а-а, зрозуміло, ви дуже добре живете і жодна з сфер кризи (політична, економічна, моральна, екологічна, релігійна) для вас не є помітною. Вам, з певного сенсу, можна навіть позаздрити.

13. kjk

kjk Дуже важлива персона

порівняно з 1990-ми зараз прогрес у всьому, що в Україні що в світі
    вигаданий кінець світу, на чому ви всі так спекулююєте це фантазія, не більше
    відповідно і так зване спасіння від неіснуючого кінця світу у лавах вашої секти це просто популізм

14. sitech

sitech Well-Known Member

Шановний, свідки, якщо ви помітили, намагаються показати людям лише те, що написано в Біблії. Люди ж, які не байдужі до Біблії і до того що в ній написано, мають можливість брати приклад з християн першого сторіччя, які жили в Верії і, які "... слова прийняли з повним запалом, і Писання досліджували день-у-день, чи так воно є." (Дії Апостолів 17:11)

15. Real

Real Well-Known Member

я дуже здивувався, коли в Новому Заповіті що дали мені свідки, в молитві Отче наш , не знайшов " Во ім"я Отця, і Сина, і Святого Духа..." Тобто хтось бере на себе сміливість редагувати пряму мову Ісуса. Відповідь на питання ХТО прийшла би сама собою, якщо був би якийсь еталон-орігінал. Хто знає де він і як власне в ньому написано?
    І ще мені цікаво ( я доречі поділяю ставлення свідків до сучасної церкви) а чому свідки, ну якщо вже вони ставлять Ієвангеліє у голову кута, вчать по канонічним Ієвангеліє?! Чому не по писанням інших апостолів, наприклад?

16. kjk

kjk Дуже важлива персона

Біблію досліджували...
    а ще платили вашій секті десятину і переписували на ваших людей квартири
    що вам з того що хтось почне досліджувати Біблію? Це просто беззмістовні тексти, якщо сприймати їх буквально
    Є принципи християнства яких треба дотримуватися, навіщо до слів придиратися? Біблію написали невідомо коли і невідомо скільки раз переписували і перекладали
    Є заповіді, не порушувати заповіді і є основа християнства

17. sitech

sitech Well-Known Member

Напевно ваше здивування буде ще більшим, але в перекладі митрополита І. Огієнка в цьому уривку цих слів також ви не знайдете:

"Ви ж моліться отак: Отче наш, що єси на небесах! Нехай святиться Ім'я Твоє, нехай прийде Царство Твоє, нехай буде воля Твоя, як на небі, так і на землі. Хліба нашого насущного дай нам сьогодні. І прости нам довги наші, як і ми прощаємо винуватцям нашим. І не введи нас у випробовування, але визволи нас від лукавого. Бо Твоє є царство, і сила, і слава навіки. Амінь." (Від Матвія 6:9-13)
    Це означає, що, якщо вам показали з Біблії молитву Ісуса, яку ще називають "Отче Наш" і ви не нашли в ній слів
    " Во ім"я Отця, і Сина, і Святого Духа...", що свідки не беруться "редагувати пряму мову Ісуса"

Останнє редагування: 30 бер 2012
  18. Real

Real Well-Known Member

так випробування чи у спокусу? ну і де ж той варіант, що є найближчим до оригіналу?

19. sitech

sitech Well-Known Member

Якщо ви відкриєте любу публікацію, видану організацією Свідками (це легше для вас зробити відкривши http://www.watchtower.org/k/index.html, ви побачите, що вони користуються лише канонічними, тобто ті, що натхненні Богом, в тому числі й книгами, які написали апостоли.

---------- Додано в 12:54 ---------- Попередній допис був написаний в 12:52 ----------

грецьке слово πειρασμόν, (пэйрасмОн ) може означати як спокусу, так і випробування

20. Real

Real Well-Known Member

Не переоцінюйте канонічності.
    Відокремлення канонічних книг від апокріфів відбувалося на Вселенських Соборах, точні критерії ,по яких це робилося, нікому не відомі. Але дивно: якщо свідки вчать тільки по канонічних книгах, то вони визнають Вселенські Собори. Але, наскільки я знаю, абсолютно не приймають перший Константинопільский Собор, де було визначено й прийнято вчення про святу Трійцю. Де логіка?

а де твій аватар? :)