Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. Сергій Бадач

Сергій Бадач миється в бані

Чиъм матеріалам? Авторства таких самих базік як і ви? Де докази, покази жертв, судові процеси?

---------- Додано в 15:44 ---------- Попередній допис був написаний в 15:42 ----------

Свічку не тримали, жертвою не були, ваші родичі також - то звідки звинувачення? Чи вам всюди ввижаються педофіли? Впевнений ви навіть визначення педофілії не знаєте.

2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Є ґуґл для цього. Цікавить - вперед! Матеріалів хоч відбавляй. Як там аспірантура?

3. Сергій Бадач

В Гуглі я завтра можу написати, що ви мене домагались-))). Ви обвинуватили ви і приводьте докази. Інакше всі адекватні люди зрозуміють, що ви брехун.

4. Pedro

Не потрібно свічки тримати, щоб довідатись, що то були за фрукти Рассел з його наступником. В ґуґлі все описано і про їх поводження з законними жінками. І з не законними. І пияцтво і грубіянство. Все є. Зрештою, я вже не раз наводив матеріали. Можна і самому знайти. Звичайно, брехлива башта про це мовчить.

5. Сергій Бадач

Де докази? Кримінальні справи? Покази жертв? Де судові рішення?

6. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ну разумеется, все церкви для своих прихожан - единые, святые и т.д.
    гм. принято дарить но не принято кому попало, потому даря вашим детям их таким образом отмечают и вполне себе от души ... я представляю как вашим детям что-то дарят а вы такой - НЕЕЕТ!!!!!!!!!! нельзя !!!!!!!!!!!!! если так - то это уже болячка ... но я надеюсь не так забубенно все ж ...

Бог с Исусом не может говорить, бог создал человека по своему образу и подобию, потому не может он быть триединым, как по мне БОг - это бог, дух - это форма и видимо инструмент, Сын - это проекция воли Бога на Людей, вот Юдеи в новый завет не верят, хотя только о них Бог заботился лично, только с ними он лично разговаривал и помогал им в древних забавах, убиении младенцев и т.д. я вообще удивляюсь как в одной книге у вас разные законы умещаются для вас логично, как у вас в одной главе детей доросших до сохи режут а в другой щеки подставляют ....

7. Levko

Levko Well-Known Member

Мих правильно каже, навіть самі Свідки ніколи не називають себе церквою, а тільки організацією...:)
    Я про єдину святу соборну і апостольську церкву Христову...:)

8. Сергій Бадач

Левко ну не можна бути таким обмеженим і неуважним. Я ж вже говорив про слово "церква". Ви ніде не ззнайдете , щоб цим словом називали себе християни 1 ст. Бо в їх часи цього слова просто не існувало. Ви ж робите анахронічну помилку, приписуете християнам 1 ст. вживання терміну який в їх часи просто не існував.

---------- Додано в 18:39 ---------- Попередній допис був написаний в 18:37 ----------

Смішно, що так наголошуючи на вживанні терміну церква, ви не знаєте його значення - організованої спільноти віруючих. Виникає питання нащо воодити іншомовні слова, якщо у мові є адекватні відповідники?

• Подобається Подобається x 1
  9. Levko

Levko Well-Known Member

Я ж казав, що Свідки не читають Біблію взагалі.
    Можу сходу, не відкриваючи Писання навести кілька віршів де перші християни називали себе Церквою...
    Але чи то треба... Сергій зараз скаже, що переклад неправильний...:)

10. Сергій Бадач

Спробуйте навести хоч один вірш. І відразу стане ясно хто і як читає Писання-))).

11. Robert

Robert Well-Known Member

Да-а-а-а, дяденька, у вас в голові повний кавардак.

12. talavoda

talavoda Well-Known Member

Я про те, що Церква насправді єдина... і всі християни це визнають. Прочитайте Символ Віри.

• Подобається Подобається x 4
  13. Forpost

Forpost Стоїк

А символ вище Євангелії? Чим тоді жиди від християн різняться, коли ставлять тадмуд вище Закону...

14. Pedro

Про це говорить, насамперед Євангелія. В Євангелії від Івана Ісус молитьться - молю тебе, Отче, щоб були вони єдино, як і ми єдино. Якщо ви прихильних організації єговістів - це ваше право, але ви повинні визнати, що ця організація з християнством немає ніц спільного.
    А в кожній церкві є частка справжніх християн і як сказав Христос, бурянів в притчі про пшеницю і буряни. І тільки Бог знає хто пшениця і хто буряни і тільки Бог може розділити, як було сказано в притчі.

15. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

католицьку, кафолицьку, православну, автокефальну, апостольську, може баптистську -- як найбільшу з протестантських?)))
    яка там ще є єдина?
    наприклад, мормони теж вважають свою істинно-соборно-апостольською)))

16. Сергій Бадач

Про яку єдність можна говорити, якщо існують церкви, а не церква?-)))
    Ви ж себе не можете віднести ні до пшениці ні до бур янів, бо поза будь-якою церквою.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

У вас притензії до Ісуса?

---------- Додано в 13:09 ---------- Попередній допис був написаний в 13:01 ----------

До чого докотилися СЄ... жах. Ви явно Святого Письма не читали.

Дії Апостолів 9:31
    А Церква по всій Юдеї, і Галілеї, і Самарії мала мир, будуючись і ходячи в страсі Господньому, і сповнялася втіхою Духа Святого.

Дії Апостолів 12:5
    Отож, у в'язниці Петра стерегли, а Церква ревно молилася Богові за нього.

1 Петра 5:13
    Вітає вас разом вибрана Церква в Вавилоні, і Марко, мій син.

1 до Коринтян 14:5
    Я ж хочу, щоб мовами говорили всі, а ліпше щоб пророкували: більший бо той, хто пророкує, аніж той, хто говорить мовами, хібащо пояснює, щоб будувалася Церква.

1 до Коринтян 14:23
    А як зійдеться Церква вся разом, і всі говоритимуть чужими мовами, і ввійдуть туди й сторонні чи невіруючі, чи ж не скажуть вони, що біснуєтесь ви?

До Ефесян 5:24
    І як кориться Церква Христові, так і дружини своїм чоловікам у всьому.

До филип'ян 4:15
    І знаєте й ви, филип'яни, що на початку благовістя, коли я з Македонії вийшов, не прилучилась була жадна Церква до справи давання й приймання для мене, самі тільки ви,

До Колоссян 1:24
    Тепер я радію в стражданнях своїх за вас, і доповнюю недостачу скорботи Христової в тілі своїм за тіло Його, що воно Церква;

1 Тимофію 3:15
    А коли я спізнюся, то щоб знав ти, як треба поводитися в Божому домі, що ним є Церква Бога Живого, стовп і підвалина правди.

1 Тимофію 5:16
    А коли має вдів який вірний, нехай їх утримує, а Церква нехай не обтяжується, щоб могла вона втримувати вдів правдивих.

• Подобається Подобається x 4
  18. Pedro

Миху, не наговорюйте. Читають вони своє "святе письмо". Попробували б не читати! От тільки для кого яке писання є святим. Для нас свята Біблія. Для них сатанинська Башта.

19. Сергій Бадач

Мих, Новий завіт писався на грецькій мові, а не на українській. В оригіналі, на місці слова, яке перекладач переклав як "церква" стоїть слово еклесія - збір, зібрання людей. В католицькій церкві досі використовуеться це слово навіть на латині, замість утвореного пізніше слова "церква".
    Так, що не кажіть, що я читав, а що ні. Просто я ще маю звичку в підрядковий переклад заглядати, і перевіряти значення слів по словнику.

20. Pedro

В Аспіранта знову словесний понос почався. Як звичайно. І починає щось плести як з гарячки. Як в тому українському прислівї - ти чорта хрести, а чорт кричить пусти!

а де твій аватар? :)