Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Він казав, що ВІн і Отець - ОДНО.

• Подобається Подобається x 1
  2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

І тут:

8 Стережіться, щоб ніхто вас не звів філософією та марною оманою за переданням людським, за стихіями світу, а не за Христом,
    9 бо в Ньому тілесно живе вся повнота Божества.

Лист до Колосян,2

Знову, здається, тільки сліпий не може побачити. Чи для єговістів тільки брехлива і богохульна Башта чинна?

---------- Додано в 17:00 ---------- Попередній допис був написаний в 16:50 ----------

Ви взагалі-то колись тримали в руках Біблію? Чи тільки тупо повторюєте що в даний час верзе бруклінський антихрист?
    Біблію (нормальну а не перекручену антихристами) читайте. Там все сказано.

• Подобається Подобається x 3
  3. Сергій Бадач

Сергій Бадач миється в бані

А святий дух чого не згадав? Про учнів він теж казав, що вони повинні бути одно.

---------- Додано в 14:07 ---------- Попередній допис був написаний в 14:05 ----------

Педро, залишіть свою емоційність для зібрання пятедесятників-харизматів. А тут слідкуйте за мовоюю.
    Пошукайте значення слова - божественність, а тоді продовжимо розмову. Чомусь ранні апологнти називали божественними Мойсея, Давида, Павла.

---------- Додано в 14:08 ---------- Попередній допис був написаний в 14:07 ----------

Педро, залишіть свою емоційність для зібрання пятедесятників-харизматів. А тут слідкуйте за мовоюю.
    Пошукайте значення слова - божественність, а тоді продовжимо розмову. Чомусь ранні апологнти називали божественними Мойсея, Давида, Павла.

4. Pedro

На відміну від вас українською володію поки що на відмінно. І розумію значення повнота Божества. Чи бруклінський антихрист каже розуміти по інакшому. При всій їх брехливості якось інакше пояснити це неможливо.
    До речі, англійська Біблія, якою я користуюсь каже абсолютно те ж.
    А до пятидесятників відношення не маю ніякого.
    ПС. Маю дві англійські Біблії.
    Ось як звучать ті слова в кожній з них:
    New Living Translation
    9 For in Christ lives all the fullness of God in human body.

Today's New International Version
    9 For in Christ all the fullness of Deity lives in bodily form.

Останнє редагування: 13 вер 2014
    • Подобається Подобається x 3
  5. Сергій Бадач

Не знав, що біблія писалась українською-)). Це нове відкриття в біблеїстиці?-)) А хто автор? Часом не ви пане Педро?
    А англійська Біблія тут до чого?

6. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Сказав персоналій, що від агресії навіть вміє "заікаться" у письмовому вигляді... :haha: , який ще нині хамив, звинувачуючи, що дехто з співбесідників "робить дурнів"...Видихніть, "Агрессивное невежество..."© (UNIA)... Злісні напади не кращий шлях до самоствердження. Тим паче - до взаємопорозуміння.

7. Сергій Бадач

*** rs с. 408, абз. 4 Троица ***
    Согласно «Древнегреческо-русскому словарю» И.*Х.*Дворецкого, тео́тес (форма именительного падежа, от которой образовано тео́тетос) переводится как «божественная природа, божественность» (Т.*1. С.*778). То, что Иисус имеет «божественную природу», еще не значит, что он, как Сын Бога, равен Отцу по положению и совечен ему. Все люди имеют «человеческую природу», но это не значит, что все они равны по положению или что все они одного возраста.

8. Pedro

Якщо ви звертаєтесь до мене, то я російською практично не володію. Соррі. Я вам навів достатньо слів з Писання. Не хочете приймати - ваша справа. Тільки вас бруклінська банда виведе туди де дідько надобраніч каже.

---------- Додано в 17:42 ---------- Попередній допис був написаний в 17:39 ----------

А з ними і нема чого дискутувати. Товариство більш зазомбоване ніж донбаські терористи. Наводиш їм слова з Писання - відразу йдуть по сатанинську Башту і мелють як з гарячки.

• Подобається Подобається x 2
  9. Сергій Бадач

Педро, не обманюйте, ви россійською володіете, тож втікти від незручної інформації вам не вийде.

10. Moskal Charivnik

У реалі є гарний засіб від їх єресі - напали з агітацією,- жорстко обмежую у часі, мовляв, мені цікаво, але махом, бо ж кваплюся, три хвилини... Істерика кумедна в більшості випадків з витріщанням очей, та лиш у поодиноких мозку стає просто запросити на зібрання без "піонерського задору"... А щоб зрозуміти, шо воно, досить погортати тоту башту та пробудись. Малюнки - суцільний парад вічноусміхнених неприродньо жертв синдрому Дауна. Ми таке при сссрії бачили на кожному кроці й шо воно не є нормально, знаємо напевне.(перепрошую про всяк випадок за "ми").

11. Pedro

Я живу на Заході 25 років. А якби і розумів, то різному сміттю не довіряю. Для мене досить англійських і українських матеріалів. Так ось, я навів три різних переклади. Не вірите? Тоді йдіть до бруклінських слуг диявола. Може вони дадуть кращу інформацію ніж Біблія. А поки що скажу вам словами Христа, які він сказав до батька бруклінців - НАПИСАНО!!!

12. Сергій Бадач

Тобто словник Дворецького для вас не авторитет. А може подивитесь у словник Вайна?

---------- Додано в 14:56 ---------- Попередній допис був написаний в 14:55 ----------

Для вас усміхнені і щасливі люди не природні? Може вам антидепресантиків попити?-))))

13. Pedro

Для мене авторитет - Біблія. Російським, суагільським, папуаським словникам зовсім не довіряю. І вони мене АБСОЛЮТНО не цікавлять. Ще раз наводжу слова сказані до батька бруклінців - НАПИСАНО!!!

14. Moskal Charivnik

Гуінплен теж був ВІЧНО "усміхнений", правда, внаслідок певних дійств із ним певних любителів трактувати...

Останнє редагування: 13 вер 2014
  15. Сергій Бадач

Хамство на цьому форумі карається? Соромно, форум названий Львівським, а поводять тут так. ніби все життя прожили в Луганді.

16. Moskal Charivnik

А ти своєю порадою щодо антидепресантів скористайся, фарисею.

17. Сергій Бадач

Нащо? Це ж для вас усміхнені люди це патологія. По вашому усі люди мають виглядати так ніьи у них тижневий закреп.-)))

---------- Додано в 15:26 ---------- Попередній допис був написаний в 15:25 ----------

Про вас теж написано - перли не розкидати перед..., самі знаєте ким.

18. Pedro

Ну якщо ви допускаєте, що вчення педофіла Рассела і диявольської бруклінської зграї - це перли...:haha:

19. Сергій Бадач

Ви були його жертвою? Чи ваші родичі від нього постраждали? Це по християнськи обріхувати людину, не маючи жодних доказів? Ви тут голосно кричите, що вірите в Ісуса Христа, алесвоїми брехливимии словами заперечуєте свою віру. Краще бути чесним атеїстом, ніж таким псевдохристиянином як ви.

---------- Додано в 15:36 ---------- Попередній допис був написаний в 15:34 ----------

Унітаріями були не тільки Рассел та Рутерфорд, а й багато інших богословів. Те з якою ненавистю ви до них ставитесь тільки пітверджує їх правоту.

20. Pedro

Матеріали, інформацію читаю. Ось ви вірите сатанинській башті чи бруклінському антихристу. А я вірю тим матеріалам.
    Чи це не Аспірант воскрес? О, воістину воскрес! Чому це рецидивісту-грубіяну знову дозволили тут свинячити???:ireful1:

а де твій аватар? :)