Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

а чому ні? уникати відповіді, ховатися за "БОх накажет!" або "тебе не понять" це в першу чергу приниження своєї віри, я не бачу нічого поганого в адекватний дискусії, католиків, православних, свідків, атеїстів (тих хто цікавиться), або таких невизначенців, як я ...

• Подобається Подобається x 1
  2. Levko

Levko Well-Known Member

Можливо. Просто часу багато займають такі дискусії, а толку...
    Дискусія заради дискусії ...?

3. artobstrel

так це форум, толк є, хтось може поміняти свою думку, хтось сторонній почути доводи та прийняти одну з сторін, але це справа добровільна, я більш всього дискутував що б почути від опонентів доводи, але фьють .. якщо Мих Петра з каменя витисав то ващі впевнено віщають Ісу на стовб та чомусь забубонять на переливання крові, і т.і. ...

4. Levko

Levko Well-Known Member

То не наші...:)
    то Свідки вішають...:)
    В християн немає нічого спільного зі Свідками Єгови

5. artobstrel

еее, а Ви до якої гілки себе відносите ? і я не згоден за свідків, вони - християни, ні чим не гірші за інших ... .

• Подобається Подобається x 2
  6. Hase

Hase зайчик

Вибачаюся, а хто такі християни? І хто такі Свідки? Будь ласка тільки КОНКРЕТНО.

Останнє редагування: 11 вер 2014
  7. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Дивна фраза від персонажа, в якого у підписі "ІСУС ЛЮБИТЬ ТЕБЕ!!"...
    "В християн немає нічого спільного зі Свідками Єгови" - в них Святе Письмо інакше? Якщо Ви взялися нести в Люди розуміння Світла, то робіть це якісно. :drinks:

8. Levko

Levko Well-Known Member

Та які ж вони християни? :) Я би сказав, радше, антихристияни...:)
    Християни- це люди, котрі прийняли Ісуса як свого Господа і Спасителя і прийняли рішення слідувати за Ним.
    Свідки- це ті котрі цього не зробили.
    Це якщо коротко...:)
    До речі, інакше.
    А ви не знали цього?

9. artobstrel

хз, я не очень понимаю их отношение к Исусу, может сами объяснят ...

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

католики в прямому змісті розуміють, що Петро став каменем, скелею, на якому збудована Христова церква. Невже так важко зрозуміти? Подібно, як камінь, що кладуть у фундамент нового будинку, а потім, на тому камені будують будинок. Якщо нема фундаменту - нема будинку, отже, якщо нема Петра - скелі, каменю, то нема Христової церкви. Що тут незрозумілого? Інші церкви можуть себе називати як завгодно, але воно буде не більше як отсєбятіна. Наприклад, СЄ. Ну які вони свідки? Вони самі себе назвали свідками. Жодного звязку з церквою у них нема. Це все одно, як би в армії я був сержантом, а в один момент вирішив, шо я майор. А якщо мене не сприймуть майором в армії, тоді я створю своє військо і там стану генералом. Отак і множаться секти в релігії. Це звичайні самозванці. У них нема рукопокладання від самого початку. В сектах можуть не вживати алкоголь, не курити, не красти і багато чого іншого непоганого, але у них нема головного - вони не є Христова церква, вони не є містисне Тіло Христове. Секти - це скоріше клуби за інтересами. Неможливо називати себе членом Христової церкви і одночасно невірити словам Христа, що церква збудована на Петрі. Це є нонсенс.

11. Gron

Gron тафгай

12. artobstrel

Исус когда говорил с ним называл его камнем в настоящем времени никакого "став" - это выдумка ...

то что ты в прямом смысле называл Петра - КАМНЕМ !!!! а когда я предложил что может быть это иносказательно? ты ответил - нет буквально ....
    а считать Петра - скалою это что ? а так Левко прав, в контексте, Петр назвал Исуса Сыном Бога и тогда он назвал его скалой на которой построит свою церковь, именно на учении того что Исус - Сын Бога и построит Исус свою церковь а не на Петре - буквально, это очевидно, если Рома все воспринимать буквально настолько, то ты вынужден признать что Петр это Сатана, а играться - тут я понимаю буквально а тут я понимаю иносказательно - нельзя ...

---------- Додано в 21:29 ---------- Попередній допис був написаний в 21:28 ----------

еще бы, ведь и те и другие молятся их Богу ....

13. Hase

Hase зайчик

Перед тим як когось паплюжити, хоча б поцікавтесь, чи відповідає це правді. Ось із сайту Свідків:
    Чи Свідки Єгови є християнами?

http://www.jw.org/uk/свідки-єгови/найпоширеніші-запитання/чи-свідки-єгови-християни/

---------- Додано в 20:50 ---------- Попередній допис був написаний в 20:46 ----------

Ви помиляєтесь, євреї моляться Творцю, а Ісус у них не грає ніякої ролі. Православні і католики поклоняються Ісусові, як Богу.

14. artobstrel

не думаю, все они поклоняются одному Богу, просто последние в отличие от истинных носителей веры рассматривают Исуса как одну из ипостасей все того же Яхве - Иеговы ...

15. Levko

Levko Well-Known Member

Із сайту свідків! :)))
    А чому не з Писання?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

для вас, атеїста - видумка, для християнина - ні, тому що якщо Ісус сказав - так і буде.

---------- Додано в 21:57 ---------- Попередній допис був написаний в 21:55 ----------

що означає імя Петро?

---------- Додано в 22:08 ---------- Попередній допис був написаний в 21:57 ----------

це значить, що Петро є основоположником Христової церкви, через якого Господь здійснюватиме будову церкви.
    Як ви "небуквально" це розумієте?

17. Hase

Hase зайчик

звичайно з їхнього сайту, де вони самі говорять в що вірують. А Ісус у Свідків СПАСИТЕЛь. Крім того, до кожного підпункту, як ви може помітили, пояснення з Письма.
    А ваші наклепи на Письмі базуються, чи "бабка на базарі зказала?"

18. artobstrel

я б не став себе категорично відносити до атеїста, я не вірю у існуючи концепції але не можу 100% заперечувати існування Бога .... Ісус сказав "Петро, сатана" по вашому Петро таки сатана ???

ім'я - Камінь і справжній камінь це дуже велика різниця, це не очевидно ????

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тоді чому він говорить, що на Петрі збудує?

---------- Додано в 22:14 ---------- Попередній допис був написаний в 22:13 ----------

Я вже писав про це, повторити?

20. artobstrel

потому что перед этим Петр единственный кто из учеников назвал Исуса Сыном Бога - и потому Исус это сказал, тем самым обозначив концепцию свой церкви ...
    да., пжлст.

а де твій аватар? :)